![]() |
Unitate pc
Fac thrade-ul asta pentru oameni care ar vrea sa ajute o familie care nu isi permite sa aiba un calculator. Este vorba de acest anunt postat aici: http://www.imparte.ro/Donatii/Anuntu...LATOR-716.html , nu am eu nevoie de nimic. Eu am o unitate centrala, dar ii lipseste: un hard(care este ars), ram(DDR) si procesorul. Daca cineva are si nu are ce face cu ele si ar putea dona ar fi perfect ca sa o pot face functionala. Nu trebuiesc componente de ultima generatie. Daca vreun moderator considera ca topicul este inadecvat poate fi sters:)
|
Re: Unitate pc
sdram am cateva daca te ajuta
|
daca vrei sa-l ajutam pe omul care ai tu lincul mai sus am o unitate mai veche p3 functionala dar nu am monitor gaseste un monitor si da-mi un nr de tel pe privat sa vorbim
|
Cunosti familia respectiva? Sunt oarecum neincrezator fiindca am mai avut experiente neplacute.
Ce pot dona este un monitor de 17, bun, fara probleme. Decat sa-l dau pe nimica toata, prefer sa-l donez cuiva care are nevoie. Ce procesor si ce fel de ram (ddr1, ddr2) iti trebuie? Poate gasesc la un amic. |
Intai interesati-va daca are contract de donatie sau alte forme legale , sau macar de familia care le-a promis , asta daca se tine de cuvant .
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:15. |
- Copyright 2026 4Tuning