Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Alte activitati > DONATII si CADOURI

DONATII si CADOURI Ai ceva ce nu iti mai trebuie, dar poate fi util altcuiva? Aici este locul in care se pot face donatii si cadouri membrilor din comunitatea 4Tuning fara a cere ceva in schimb

Closed Thread

Thread Tools
Old 28-03-09, 18:17   #1
razvansecu

Stage 3

razvansecu's Avatar

Default Donez dobermann

varsta 1 an.foarte frumos ...detalii si poze doar la ym: neurozone2
razvansecu is offline  
Old 28-03-09, 20:16   #2
brownshark

Stage 5

Default Re: donez doberman

cum face noul proprietar sa se inteleaga cu el ?
fara sa te supar , pot sa intreb de ce vrei sa "scapi"de el ?
daca are cotet mare , izolatie de 10 cm , poate sa stea afara iarna fara sa aiba pb ?
brownshark is offline  
Old 29-03-09, 12:13   #3
razvansecu

Stage 3

razvansecu's Avatar

Quote:
Originally Posted by brownshark View Post
cum face noul proprietar sa se inteleaga cu el ?
fara sa te supar , pot sa intreb de ce vrei sa "scapi"de el ?
daca are cotet mare , izolatie de 10 cm , poate sa stea afara iarna fara sa aiba pb ?
cainele nu este al meu.nu stiu detalii.un prieten ma rugat sa postez.relatii doar la acel id.

ps: la 1 an nu e mare si nu crede si tu in mitul dobermanilor de innebunesc...e o aberatie cat se poate de exagerata...l-as fi luat eu cu cea mai mare placere dar mai am un pitbull ...
Daca aveti nevoie de jante , bodykituri , scaune , evacuari , stopuri , faruri , suspensii , accesorii de interior , volane , schimbatoare , pedale , ceasuri , audio , media etc etc si multe alte produse doar intrebati !

,,Reality is wrong. Dreams are for real''
razvansecu is offline  
Old 08-04-09, 09:05   #4
mikafly

Stage 5

mikafly's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[A.C.S. Speedline Motorsport]

Poze cu cainele.....e baiat?........
mikafly is offline  
Old 14-12-09, 23:39   #5
vacaroz

Stage 5

vacaroz's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Donez dobermann

toti isi iau caini crezand ca sunt papusele. si cand vad ca si ei au nevoie.... zic ca nu au nimerit unul bun... facea prostii dom`le, facea in casa...rodea chestii... nu e de noi. mai bine i`l dam la primul care`l intalnim.
asta nu facea referire la cainele amicului tau, ci la acei stapani responsabili
vacaroz is offline  
Old 17-12-09, 13:44   #6
rorschach

Stage 5

rorschach's Avatar

Default Re: Donez dobermann

adevarat ca din pacate numarul celor care isi cumpara un caine si nu cunosc ce inseamna sa ai grija de el ,prefera sa il doneze.
cunosc n cazuri ,sunt caini cu personalitati diferite si unii au nevoie de mai multa educatie iar unii de mai putina ,cert este ca toti au nevoie de afectiune.ca sa nu mai zic ca un caine nu se creste cu chappi si pedigree ,asta inseamna ca iti bati joc de caine.o mancare premium este strict necesara pentru a avea un companion sanatos si sa te poti bucura de el si invers.
zic toate astea in calitate de posesor de-a lungul timpului de diferite rase ,momentan m-am oprit la aceasta rasa speciala dupa parerea mea ,American Pit Bull Terrier.daca te documentezi bine si nu crezi media poti observa singur ce rasa speciala este aceasta.
mai era un quote : ,,Once a pit lover,always remains a pit lover.''

iubiti-va animalele si aveti grija de ele