![]() |
Donez dobermann
varsta 1 an.foarte frumos ...detalii si poze doar la ym: neurozone2
|
Re: donez doberman
cum face noul proprietar sa se inteleaga cu el ?
fara sa te supar , pot sa intreb de ce vrei sa "scapi"de el ? daca are cotet mare , izolatie de 10 cm , poate sa stea afara iarna fara sa aiba pb ? |
Quote:
ps: la 1 an nu e mare si nu crede si tu in mitul dobermanilor de innebunesc...e o aberatie cat se poate de exagerata...l-as fi luat eu cu cea mai mare placere dar mai am un pitbull ... |
Poze cu cainele.....e baiat?........
|
Re: Donez dobermann
toti isi iau caini crezand ca sunt papusele. si cand vad ca si ei au nevoie.... zic ca nu au nimerit unul bun... facea prostii dom`le, facea in casa...rodea chestii... nu e de noi. mai bine i`l dam la primul care`l intalnim.
asta nu facea referire la cainele amicului tau, ci la acei stapani responsabili |
Re: Donez dobermann
adevarat ca din pacate numarul celor care isi cumpara un caine si nu cunosc ce inseamna sa ai grija de el ,prefera sa il doneze.
cunosc n cazuri ,sunt caini cu personalitati diferite si unii au nevoie de mai multa educatie iar unii de mai putina ,cert este ca toti au nevoie de afectiune.ca sa nu mai zic ca un caine nu se creste cu chappi si pedigree ,asta inseamna ca iti bati joc de caine.o mancare premium este strict necesara pentru a avea un companion sanatos si sa te poti bucura de el si invers. zic toate astea in calitate de posesor de-a lungul timpului de diferite rase ,momentan m-am oprit la aceasta rasa speciala dupa parerea mea ,American Pit Bull Terrier.daca te documentezi bine si nu crezi media poti observa singur ce rasa speciala este aceasta. mai era un quote : ,,Once a pit lover,always remains a pit lover.'' iubiti-va animalele si aveti grija de ele :D |
| All times are GMT +2. The time now is 18:22. |
- Copyright 2026 4Tuning