Multumim frumos, in ultima vreme, ultima vreme insemanand tot ce a fost 2008 pana acum,chiar si sfarsitul lui 2007 ...
"masina" asta a mers fara 2 cai ... din .. plm , 3 ...
si normal ca, a fost greu ..
insa dupa nebunia cu bacu si alea (motivul pentru care baietii au fost lasati in pace) dupa ce trec si ei frumos de hop`ul asta din viata...
incepe nebunia ..
prea ne-am cumintit in ultima vreme..
prea am facut numai sf`uri ..
Acuma e si altceva.. avem toti carnete/masini ..
Inainte eram niste prapaditi si cautam locatiile mergand pe jos,acum o sa mearga mai usor treaba,si mai frumos ..
Sper din tot sufletul sa se termine cat mai repede nebunia asta cu bacul baietilor ... sa putem sa dam drumu` la treaba ..
Pe de alta parte sunt(em) super fericit ca l-am castigat pe Eagle(fabi) care face super treaba si e baiat muncitor care nu da inapoi ...
Si ii asteptam pe baietii in teste sa ne demonstreze ca sunt baieti seriosi,care vor sa faca treaba...
In momentul in care ajungem la un nr de 10 , 7 insi .. vedem .. ce-o fii .. eh atunci iesim in fatza c-o prezentare frumoasa cu un site cu alea alea, pana atunci vreau sa facem "masina" asta sa mearga la potential maxim
tre doar sa gasim combinatia perfecta .. si nu e tocmai usor de gasit.
Multumim din suflet pentru sfaturi,reprosuri,si altele, conteaza pentru noi si chiar tinem seama de ele.