05-05-08, 05:07
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
Re: Fotografiile noastre - Evl*Skillz
Quote:
Originally Posted by SodAbubble
update-ul ..
|
O compozitie ce ...daca ar fi fost facuta de un fotograf,era interesanta...altfel este doar un alt potential panou publicitar.. ...parca era vb ca aici se pun poze proprii...partea cu casa a CUI este ?!...oricum...de fapt prea putin important...la cate fundaluri .."imprumutate" am vazut p-aici...
Cred ca ar trebui disociata CLAR sectiunea de creatie in programe de PC de sectiunea FOTOGRAFIE !!!...Este ABERANT ce vad pe multe din topicurile astea ..
PS: poate luati si a treia pereche de roti ramase in fata masinii...daca tot va place sa va jucati pe calculator,imaginandu-va ca faceti poze...
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
|
|
|
06-05-08, 19:12
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by lascarica
O compozitie ce ...daca ar fi fost facuta de un fotograf,era interesanta...altfel este doar un alt potential panou publicitar.. ...parca era vb ca aici se pun poze proprii...partea cu casa a CUI este ?!...oricum...de fapt prea putin important...la cate fundaluri .."imprumutate" am vazut p-aici...
Cred ca ar trebui disociata CLAR sectiunea de creatie in programe de PC de sectiunea FOTOGRAFIE !!!...Este ABERANT ce vad pe multe din topicurile astea ..
PS: poate luati si a treia pereche de roti ramase in fata masinii...daca tot va place sa va jucati pe calculator,imaginandu-va ca faceti poze...
|
ne urasti rau de tot eh ?
|
|
|
06-05-08, 20:24
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by EvLSant0S
ne urasti rau de tot eh ?
|
Ai inteles f gresit atitudinea mea daca tu crezi asta...daca as fi urat pe cineva,stergeam direct fara explicatii ,ceea ce mi s-ar fi parut in neregula,nu faceam demersuri pentru crearea unei sectiuni dedicate si nici nu va explicam parerea mea. Daca am facut asta ,inseamna ca ma bazez pe puterea voastra de a intelege anumite aspecte si pe faptul ca veti incerca NU sa va schimbati "stilul",ci sa aveti o perceptie corecta asupra fenomenului .
Seara buna,
|
|
|
06-05-08, 21:44
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Design Team]
|
Re: Evl*Skillz
se aude ceva tare din ce am inteles eu . .acu sa vdm
|
|
|
06-05-08, 21:47
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by lascarica
Ai inteles f gresit atitudinea mea daca tu crezi asta...daca as fi urat pe cineva,stergeam direct fara explicatii ,ceea ce mi s-ar fi parut in neregula,nu faceam demersuri pentru crearea unei sectiuni dedicate si nici nu va explicam parerea mea. Daca am facut asta ,inseamna ca ma bazez pe puterea voastra de a intelege anumite aspecte si pe faptul ca veti incerca NU sa va schimbati "stilul",ci sa aveti o perceptie corecta asupra fenomenului .
Seara buna,
|
Glumeam man am inteles perfect ce vrei sa spui
si ai dreptate.. insa trebuie sa intelegi,ca nu avem ani tai nu e tocmai usor sa investim cate 3000 de euro in aparatura.. si atunci ne folosim si noi de .. mokApHotoShop :X
07-05-08, 03:11
|
|
Super Moderator
Stage 5
|
Anii ii am din pacate ..si mi-am batut joc de vreme in fel si chip...,insa bani nu,sunt sarac lipit(in mod special raportat la varsta mea), nu mi-e rusine sa recunosc realitatea,si in egoismul meu,am dat putinii bani ce i-am avut si cand i-am avut,drept hrana pentru pasiunile ce ma controleaza... ...
In concluzie...NU faceti ca mine in cazul in care sunteti inca relativ saraci, dar nici nu trebuie sa va fie imaginea asupra unui fenomen ,tulburata de lipsa materialului....fotografia ca arta sau ca unealta,este doar fotografie...una din artele vizuale,insa nu trebuie amestecata cu celelalte,fiecare cu cheita ei,unele mai legate de latura tehnica a creatiei si altele mai aproape de latura ce tine de simtiri,ce lasa intr-o masura mai mare muza sa lucreze avandu-ne pe noi ca simple instrumente ajutatoare in exprimarea sublimului in modul oarecum primitiv in care il pot percepe fiintele umane....
Succes !
|
|
|
07-05-08, 19:14
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
|
|
|
07-05-08, 19:16
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Design Team]
|
era si timpu
folosesti denoise ?
|
|
|
07-05-08, 19:36
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [VW] [AUDI] [RENAULT]
|
santos ... ai vreo poza cu leonul ala cu leduri mai detaliata ? ca sutn curios ce fel de leduri sunt.
mersi.
|
|
|
07-05-08, 21:00
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by GolfTuning
era si timpu
folosesti denoise ?
|
dap..
alex,ii fac diseara poze la leon .. la leduri
|
|
|
08-05-08, 06:09
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Last edited by lascarica; 09-05-08 at 01:57.
|
|
|
08-05-08, 10:44
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
santos aveai dreptate cu faza aia de la status... super tari pozele,masinile...asa mai vii de acasa...
|
|
|
08-05-08, 11:43
|
|
Dream Squad Member
Stage 5
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [Dream Squad] [FOTO]
|
nino nino actele la control cursantilor