Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Curse de Accelerare - Liniute > Starea curselor auto

Starea curselor auto analiza 4tuning a momentului... starea de fapt si de drept...

Reply
 
Thread Tools
Old 17-05-05, 04:31   #1
Gratzian
Administrator

Stage 5
 
Gratzian's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 4,465
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default SITUATII CONFLICTUALE - Comentarii

deschid acest topic pt comentarii referitoare la topicul:
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=7696
in care sunteti liberi sa va spuneti parerea fara nuante tendentioase sau jigniri
voi sterge si voi bana cum NU am facut pana acum pe cei care se coboara la nivel de jigniri, injurii, etc., daca tot considerati ca asa e bine, voi fi mai drastic decat pana acum.
comentati numai in acest topic rezervat, nu mai imprastiati o discutie prin tot forumul.
multumesc.
Gratzian is offline   Reply With Quote
Old 17-05-05, 08:32   #2
Ciro_zel

Stage 5
 
Ciro_zel's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 515
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default

quote=\"SEBASTIAN\"]
Nu vad nici un argument plauzibil in acuzatile ce mi s-au adus.
Nu vreau sa mai am polemici cu voi pentru ca este sub demnitatea mea sa o fac, ba chiar sa va vorbesc si asa e mult prea jos ca am dialogat cu voi doi.
Cand o sa faceti ceva bun in lumea asta a curselor va voi intelege si pe voi pana atunci va rog sa va ganditi doar la propile voastre nevoi.
[/quote]

Am si eu o intrebare pt dumneavoastra: Pe cine considerati dumneavoastra superior sau egal dumneavoastra?? Din cate am citit si pe topicuri inchise, deschise..mai vechi sau mai noi dumneavoastra intotdeauna va vedeti superior tuturor si le vorbiti cu superioritate. Am inteles crezul dumneavoastra \"modestia este caracteristica omului mediocru\" , dar sa stiti ca putina modestie, prietenie si intelegere nu strica niciodata.......o lipsa acuta de modestie duce spre ingamfare.Va respect pt ce ati facut pt lumea auto din Romania si pana de curand va respectam si ca persoana, dar citind si tot citind pe aici am ajuns sa fiu complet opus modului dumneavoastra de gandire si modului cum actionati cand sunteti in conflict cu cineva.
__________________
Ciro_zel is offline   Reply With Quote
Old 17-05-05, 09:10   #3
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5
 
EvLSant0S's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 12,416
Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]
Default

Eu .. am plecat de la o atitudine ff calma si etc.
Am propus sa se ajunga undeva la mijloc, am vazut ca NU se vroia chestia asta .. https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...r=asc&start=30
de acolo a pornit totul , ideal era sa ... se acorde a doua sansa ... ca totusi n-a calcat pe nimeni , n-a facut cine stie ce , ba chiar , toata lumea a vazut , toata lumea a invatat , toti am inteles ca.. nu e bine sa te joci cu regulile , asta chiar in cazul in care lry scapa , si chiar asa .. daca .. ea e banata la curse... tot au inteles toti ....
se putea da dovada de .. putina intelegere , din nou , spun .. n-a facut cine stie ce ..
totodata , \"atacul\" asta e o porcarie , dealungul timpului , la cursele LR , s-au intamplat chestii de ... 120975293452985 mai grave decat ... trecut printre jaloane si etc. acolo nu s-a comentat nimic , adica .. sunt niste chestii care pur si simplu , te fac sa crezi ca , tot atacul asta a fost facut din .. orice alt motiv numai din faptul ca a facut lry niste jaloane si etc. nu ..
Faptul ca Sebastian , a ajuns sa-i zica ce i-a zis domnisoarei Carmen .... e .. de 2 lei
Si pana la urma nu vad problema , decat ca adevarul supara , in posturile domnisoarei Carmen , poti sa cauti si cu LUPA si tot nu gasesti injurii sau mai stiu eu ce ...
Acolo au luat foc discutiile , si pana la urma nu vad care e problema , nu cred ca e cineva , care in adancul sufletului , nu-l respecta pe Sebastian ptr ceea ce face , cu toate ca arata altceva , nu zice nimeni ca-i usor , lumea intelege ca e greu , dar totusi , cand vi cu atitudinea asta de ... ZEU
pierzi orice fel de respect si tot ce tine de ...
Ar putea sa ne vorbeasca ca unor oameni , nu ca unor sclavi , doar ptr ca , tatal dumnealui a fost ce-a fost , si a avut mai multe posibilitati , si el face ce face acum , nu inseamna ca e superior , nu inteleg de ce se ataca, TOATA lumea il respecta , sau .. il respecta(la trecut) in posturile lui Sebastian din ultima vreme , inafara de ... SUPERIOR , SUVErAN , ZEU , si ... viermi , infantili , \"simplul fapt ca am dialogat cu voi a fost o injosire ptr..\" adica totusi .. suntem oameni nu .. sobolani , cum a fost \"poreclit\" un .. om .. de catre Sebastian , sobolan ...
serios , uitati-va in posturile lui sa vedeti .. numai asa ceva gasiti , anyway , ca sa inchei , nu inteleg de ce .. numai cand cineva zice ceva de rau se iau masuri , nu inteleg de ce atunci cand juma de forum , lauda cursa de la cta ... nu se spune nimic din partea LR , lumea va lauda cand trebuie , si va ... atunci cand e cazul , nu ?! vedeti numai ... partea rea , partea in care juma de forum scria chestii gen \"ooo daaa , cursa de la cta. a fost super organizata si etc.\" presupun ca a scapat....
saliu`
__________________
EvLSant0S is offline   Reply With Quote
Old 17-05-05, 09:44   #4
200SX
4 Speed Squad Member

Stage 5
 
200SX's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 5,015
Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]
Default

Din ce am citit pana acuma inafara de a spus Gratzian cu care in mare sunt de acord vreau sa adaug:

Sper ca LRY nu a fost sanctionata pentru slalom printre jaloane cu suspendarea pe termen nelimitat cand in regulamentul facut de LR se prevede ca pentru nerespectarea culoarului de mers se anuleaza cursa respectiva (sau ceva in genul asta vedeti in regulament cum este exprimarea exacta)

si ca aceasta suspendare a venit pentru faptul ca propietarul masinii (am inteles ca el nu avea fisa de inscriere) a participat la libere dar aicea nu pot sa-mi exprim parerea pentru ca nu am fost de fata. dar poate sa fie si vina fortelor de ordine care i-au permis acestuia accesul in zona startului, poate sa fie si vina organizatorilor care i-au permis acestuia sa ia startul, poate sa fie si vina lui LRY. (pana la urma se pare ca LR a decis ca e vina lui LRY)

despre injurii pot sa zic doar ca ele ar fi trebuit sterse fara discutii de catre moderatori de cum apareau.
200SX is offline   Reply With Quote
Old 17-05-05, 10:04   #5
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5
 
EvLSant0S's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 12,416
Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]
Default

God , bine zis , DSD`u cum a ajuns la volan ? sa se dea ?
parampapam ......

din nou ,incep sa cred din ce in ce mai mult , ca toate sunt .. artificiale , si ca toata treaba asta cu suspendarea e ... mult mai deep ......
btw , jaloanele ... NU le facea .. daca avea concurent .. la linia de start
EvLSant0S is offline   Reply With Quote
Old 17-05-05, 10:07   #6
guest

Stage 4
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 292
Default Re:

eu am inteles ce-a povestit gratian: potoliti-va ca oricum va agitati degeaba si tot faceti reclamatii la tot felul de probleme. mai ales la probleme vechi, care n-au fost rezolvate la vremea lor si normal ca au ajuns vechi.

in alta ordine de idei, consider un pas urias inainte faptul ca deja s-au organizat multe curse in multe orase, fara \"supervizare\" bagata pe git. lucrurile merg inainte, degeaba unii trag cu dintii sa le tina la ei in curte. lumea a inceput sa se trezeasca, si sa deschida gura, si asta e numai benefic. mai ramine sa aiba curajul sa organizeze ceva si in bucuresti, fara sa le fie frica de telefoanele de la x sau de la y, si atunci totul va veni de la sine: nu va fi nevoie de boicotare, pentru ca se va merge in mod natural acolo unde va fi mai bine. e trist ca unii nu inteleg ca nu ii pot tine pe oameni cu forta, ci fiind oferindu-le in primul rind corectitudine si respect.

--------

semnatura cenzurata in mod abuziv si fara explicatii
__________________
A physics truck just turned over outside! There’s physics everywhere!
guest is offline   Reply With Quote
Old 17-05-05, 10:59   #7
COObra

Stage 5
 
COObra's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,460
Default

imi permit si eu o parere in legatura cu aceste discutii.
in primul rand sunt adeptul ordinii si disciplinei (nu stiu daca e cea mai buna formulare), adica regulamentul trebuie aplicat ..la sange.
cred ca inca exista lacune in regulament care trebuiesc acoperite pentru a nu mai exista discutii in viitor de genul \"nu am stiut ca nu am voie aia sau ailalta\". totodata nu sunt de acord cu suveranitatea unora fata de altii. regulamentul trebuie aplicat la fel fata de toata lumea. pe pista cand dai a 3-a pe la 120 esti sofer nu esti organizator, sponsor, ruda cuiva, etc.
deci in mai putine cuvinte...regulamentul trebuie innasprit si aplicat ad literam.
in ce priveste atitudinea unora si altora...nu sunt judecator dar si pe mine m-au deranjat expresiile folosite de Sebastian la adresa lui Carmen si a celorlalti cu care a avut discutii in contradictoriu. Totodata sunt de acord ca unii au cautat-o cu lumanarea si au provocat.
Nu cred ca aceste certuri sunt benefice nimanui si deja au trecut de stadiul de critica constructiva. in clipa de fata e un fel de mocirla.
cred ca trebuie sa incepem sa tragem toti in aceeasi directie. deja fenomenul curselor auto a incetat de mult sa fie doar o problema a politiei transformandu-se intr-o realitate sociala. in tara se fac cu succes curse si de catre alti organizatori si constat ca incep si cei din afara tarii sa bage un ochi si sa se implice. (showul de la Oradea).
multa bafta si la mai multe legale.
COObra is offline   Reply With Quote
Old 17-05-05, 11:14   #8
XSW

Stage 5
 
XSW's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 760
Default

Hello all, sincer sa va zic, nu stiu daca are rost sa continuam discutiile noastre, pentru simplul fapt ca singurul om care ar fi putut remedia situatia ar fi fost insasi Sebastian. Avand in vedere faptul ca el nu considera pe ceilalti participanti la discutii demni de respectul lui, nu vad cum ne-am putea astepta la niste scuze sau la o dovada cat de mica de integritate vis-a-vis problema iscata. Tot ce reusim sa facem este sa il punem pe Gratian intr-o postura foarte dificila deoarece Sebastian nu poate fi banat, ar fi o pierdere mare pentru comunitatea noastra, in nici un caz ca individ si personalitate, ci ca reprezentant Legal Racing, brand respectat de toata lumea. Solutionarea si coexistenta pe forum va veni din ignorarea comunicatiilor personale ale sale cu alti useri, in definitiv cine am fi noi sa il obligam sa se coboare la nivelul nostru. Daca printr-o minune va realiza in timp ca nu este o atitudine buna si se va schimba sunt convins ca toata lumea va uita de acest incident, pana atunci, indiferent ca au avut sau nu curajul sa posteze, multi useri si-au dat seama cu cine au de a face si vor fi mai rezervati pe viitor.

PS: Bine ca nu s-a intamplat ca in fotbal sa se lase cu pumni in figura la suporteri ...
XSW is offline   Reply With Quote
Old 17-05-05, 12:28   #9
Soichiro
Guest
 
Posts: n/a
Default

Daca-mi permiteti sa-mi exprim si eu umila mea parere.
Deci, firul evenimentelor a fost mult mai simplu decat modalitatea in care au fost ele, evenimentele, prezentate de catre administrator.
Asa cum toata lumea implicata in discutii a vazut, au existat urmatorii pasi:
- Presedintele LR ia decizia de penalizare a unei participante pe motiv care se dovedeste pana la urma nefondat. Fastacit, presedintele cauta si gaseste un alt motiv, de data asta unul se pare fondat, insa care nu este specificat clar in regulament.
- Incep sa apara criticile la adresa LR, unele mai virulente, altele mai putin, cele virulente probabil pe fondul unor frustrari cumulate.
- Presedintele LR este deranjat de aceste critici si isi impune \"suveranitatea\" cu un limbaj care, desi la prima vedere pare elevat, sugereaza insa trivialitate si lipsa de modestie sau de bun simt.
- In paralel, persoana in discutie pune problema ruperii colaborarii cu principalul canal media ce l-a sustinut FARA vreo pretentie financiara, sugestia nefiind prima de acest gen, din cate am inteles mai sus.
- Criticile la adresa atitudinii lispite de fair-play a presedintelui LR se inmultesc, frustrarile mai vechi iesind la iveala, concomitent cu limbajul lipsit total de diplomatie si buna intelegere adoptat de oficial. Atitudinea aroganta, superioara a persoanei devine deja evidenta, acordandu-si o asa mare importanta incat face afirmatii de genul \"cum indrazniti sa ma criticati pe mine? cum indrazneste 4tuning sa lase oamenii sa ma critice fara sa fie sanctionati? cum indraznesc sa-mi stearga moderatorii cuvintele defaimatoare?\".
- Apare o disputa cu o anumita doamna sau domnisoara, care este facuta cu ou si cu otet de catre oficial, pintre altele si CURVA. Replica este repede stearsa de catre altcineva, insa domnisoara are grija sa o pastreze si sa o arate inca o data. Acest gest TOTAL impardonabil este taxat de catre majoritatea membrilor si spiritele se incing.
- Oficialul LR nu isi cere scuze public, ba mai mult, o jigneste inca o data grav pe domnisoara care a fost sanctionata de la competitie, fara ca ea sa-l fi jignit in vreun fel. Si nici de data asta nu e opreste, adresand cuvinte foarte grele, de genul celor mentionate mai sus, unor membri care \"indraznesc\" sa-i critice mitocanismul.
Afirmatia, care pe mine personal, m-a frapat cel mai tare a fost urmatoarea:
Quote:
Aici nu inteleg de ce la un topic general unii isi permit sa faca aprecieri defaimatoare, insidioase la adresa mea.
Nu vad de ce trebuie sa fiu bagat in aceasta discutie fara voie si de ce se vorbeste fara acoperire la adresa mea.
In 1992 conduceam prima data un Porsche Turbo preparat in Elvetia, era si ar fi inca o bomba.
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...asc&highlight=
Unii nu au loc de mine!
Cu alte cuvinte, \"voi nu aveti dreptul sa ma jigniti pentru ca eu in tinerete conduceam bolizi\"! Ce fel de motivatie e asta, dupa 33 de ani de viata si experienta?

Si s-a ajuns aici, in momentul in care toata lumea asteapta cu sufletul la gura decizia 4tuning in ceea ce-l priveste pe acest domn, in urma unor fapte, permiteti-mi sa spun, incalificabile. Forumul este un canal media public, si sa jignesti reprezentate ale sexului slab in public este o infractiune nu mai prejos decat un furt premeditat in lumea civilizata. Se castiga zeci de milioane la procese numai datorita unor astfel de afirmatii publice. Se numeste CALOMNIE.

Sunt om, gresesc, si daca am gresit ceva cu aceste afirmatii, sa mi se spuna.
  Reply With Quote
Old 17-05-05, 22:18   #10
corine

Stock
 
Join Date: May 2005
Posts: 5
Default

rog administratorii sa-mi ridice ban-ul de pe user-ul: dj05dpx

multumesc

acelasi eu

dpx
corine is offline   Reply With Quote
Old 17-05-05, 22:51   #11
corine

Stock
 
Join Date: May 2005
Posts: 5
Default

imi cer scuze pentru greseala facuta,nu am facut-o intentionat....un moment de neatentie

acelasi eu
dpx
corine is offline   Reply With Quote
Old 18-05-05, 00:00   #12
radu_lkv
PARTICIPANT CURSE

Stage 5
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 515
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Mitsubishi]
Default

********

ZoliaT : dupa cum ai vazut toata lumea cere cenzurarea limbajului
radu_lkv is offline   Reply With Quote
Old 18-05-05, 00:18   #13
radu_lkv
PARTICIPANT CURSE

Stage 5
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 515
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Mitsubishi]
Default

da, scuze, ai dreptate.
revenind: oameni buni, deja devine un subiect demodat sa il tot certati pe acest Sebastian. cred ca a vazut tot ceea ce i s-a scris, iar daca nu intelege e numai problema lui, nu inteleg de ce o faceti si a voastra.
daca ii place sa fie guru in lumea lui... pai atunci lasati-l acolo!!!
oricine poate fi ignorat la urma urmei; asa ca daca chiar va deranjeaza putei sa-l izolati, daca nu, continuati.
este numai o chestiune de alegere individuala
__________________
ex LKV, now EVO IX Redefines My Cornering
radu_lkv is offline   Reply With Quote
Old 21-05-05, 16:29   #14
mikilol

Stage 2
 
mikilol's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 72
Default

Am \"asistat\" si eu la disputa dintre Sebastian si Lory&co..SI pot spune urmatoarele:
-- Sebastian a gresit din doua puncte de vedere:
1- ca lider sau organizator al LR-ului si-a permis sa se certe \"ca la usa cortului\" cu cei care se folosesc(mai mult sau mai putin) de ceea ce face LR.Bun!Facand acest lucru pentru multi care au citit aceste forumuri (si implicit cei care stiu ce inseamna LR) Sebastian nu mai reprezinta nimic. De ce? Pt ca un om care are un astfel de rol intr-o organizatie trebuie sa fie un exemplu, sa impuna respect, sa stie sa atenueze un conflict ( nu sa-l amplifice prin gesturi de sfidare) si sa fie un diplomat desavarsit...Ceea ce nu pot spune despre Sebastian dupa ce raspunsuri a dat pe forum...De la \"asa impune regulamentul\" pana la \"asa vor muschii mei\" e o mare diferenta.
2- Pentru un om care apare la televizor si care vb in numele unei organizatii( sau se da cu parerea vis-a-vis de niste masini, ex: OTV)Sebastian, eu zic ca ar fi cazu sa fii un pic mai atent la felul cum te exprimi, atat scris cat si vb. Nu vreau sa-mi iei in nume de rau.Toti gresim,nimeni nu e perfect, dar in momentul in care reprezinti o org. trebuie sa fii mult mai exigent cu tine insuti, sa ai o imagine impecabila. Nimeni nu incheie o afacere de milioane in papuci si vb cu \"manca-ti-as\", nu?Repet nu vreau sa iei in nume de rau cele spuse de mine...ia-le ca pe un sfat dat cu cele mai bune intentii.Si un argument in puls este varsta pe care o ai si varsta pe care o au cei cu care te certi, tu trebuie sa fii cel matur si sa dai dovada de intelepciune, ei au o scuza pt gesturile lor( mai au ani buni in fatza sa creasca si sa invete)
---Lry&co.:Au cerut argumente, s-au aparat,dar in momentul in care s-a dorit atenuarea conflictului, ei au pornit iar discutiile cu tot felul de injurii.Motivul?Poate varsta...poate revoltarea provocata de atitudinea lui Sebastian.Cert e ca, dupa parerea mea, nu rezolvi nimic dand cu paru, si nici nu demonstrezi nimic.
Concluzie: ambele parti au gresit si nu au stiut sa-si exprime in mod corect si concis parerea.
__________________
I WAS BORN FREE, NOW I\'M EXPENSIVE
mikilol is offline   Reply With Quote
Old 21-05-05, 19:54   #15
Soichiro
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Datorita faptuilui ca sunt atacat, dar ca altereaza informatile de aici am sa blochez unele topicuri pentru o perioada.
DADAN- atacatorul l-am rugat sa-mi suga p**a si a fost de acord asa ca nu ma pot supara prea rau pe el
Domnul oficial LR se pare ca nu se dezminte. Interesant limbaj, demn de forumul www.piata-berceni-sud.ro sectiunea \"Ce taraba mea\". 2 stelute de cenzura nu cred ca e suficient.
  Reply With Quote
Reply



- Copyright 2024 4Tuning -