| Starea curselor auto analiza 4tuning a momentului... starea de fapt si de drept... |
22-01-05, 17:17
|
|
No Speed Limit
 Stage 5
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
O NOUA CURSA ILEGALA........
-Vineri seara(21-01-2005) la Tancabesti (DN1) sa desfasurat prima cursa Ilegala \"Organizata \" . De cine??? Ha ha ha !!!!!!! De cineva.......nu de mine in nici_un caz!!!!!!!!!!!!!!
-Deci incepem bine acest an......nu am avut succes cu cursele legale si ne intoarcem iarsi in trecut.
-Cu siguranta in conditiile de fata participarea la o asemenea cursa nu poate atrage decat un val de Dosare Penale. Am discutat cu Politia la sfarsitul anului 2004. Ni-sa spus ca nu va fi nici-un act de clementa pentru cei prinsi.
-Alegerea este a voastra !!!!!!!!
-Compromiteti orice comunicare cu autoritatile ......si va mai bateati cu pumnii in piept ca vreti curse Legale si ca ......deja scrba este prea mare!!!!
|
22-01-05, 18:03
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
Mie mi se pare normal ce s-a intamplat si am si spus ca asa va fi, deoarece de la 2 curse legale pe luna am trecut la nimik timp de cateva luni, acesti oameni au asteptam cat au asteptat si daca au vazut ca nu se face nimik normal ca au ales o ilegala decat nimik, nu stiu de cine a fost organizat si nici nu ma intereseaza dar am auzit ca a fost foarte multa lume ceea ce arata ca nimanui nu i-a pasat cine e organizator oamenii au vrut doar sa se dea cum faceau la legale.
Mie mi se pare normal ce s-a intamplat si sa sti ca multe lume nu a stiut cine organiza, cred ca putea sa organizeze si politia ca tot se gaseau unii sa se duca, ca asta e cand ne-a fost luata si singura bucurie, revenim la origini.
Oricum intotdeauna vor fi ilegale si degeaba vorbim de comunicarea cu autoritatile ca de atatea ori s-a intamplat sa ne strangem undeva doar sa vorbim si sa apara politia si de-abia dupa ore bune de incercari si de rugaminti ne-au lasat in pace. Nu vad cum se va schimba aceasta mentalitate, oricum intotdeauna va fi cineva care se va strange undeva si va strica imaginea buna creata de unii in ani intregi.
Singura modalitate de a scapa de toate astea este crearea unei piste cu intrare libera pt. toti si nici atunci, ca mi se pare normal ca daca sunt in capatul celalalt al Bucurestiului sa o dau repede la mine aici decat sa merg pana la pista, si asa te vede gaboru si iar isi pierde increderea in tine.
Ce pot sa spun, era de asteptat.
22-01-05, 21:52
|
|
Stage 1
|
Re: O NOUA CURSA ILEGALA........
Quote:
|
Originally Posted by \"NSL_Florica\"
-Vineri seara(21-01-2005) la Tancabesti (DN1) sa desfasurat prima cursa Ilegala \"Organizata \" . De cine??? Ha ha ha !!!!!!! De cineva.......nu de mine in nici_un caz!!!!!!!!!!!!!!
-Deci incepem bine acest an......nu am avut succes cu cursele legale si ne intoarcem iarsi in trecut.
-Cu siguranta in conditiile de fata participarea la o asemenea cursa nu poate atrage decat un val de Dosare Penale. Am discutat cu Politia la sfarsitul anului 2004. Ni-sa spus ca nu va fi nici-un act de clementa pentru cei prinsi.
-Compromiteti orice comunicare cu autoritatile ......si va mai bateati cu pumnii in piept ca vreti curse Legale si ca ......deja scrba este prea mare!!!!
|
Mai Florica mai lasane bai nene ca neam saturat de tine numai prostii vb ,te dai mare ca ai facut si ai dres, fara SEBASTIAN esti o nulitate si ca fapt divers aseara au fost si membri NSL si nu o masina mai multe ,ca drept dovada ca pe lumea nu inteseaza ce vb asa ca .............!!!
P.s. Tin sa mentionez ca nu fac parte din nici un club ,dar sunt de mult timp pe 4tuning si cunosc personal persoanele ,,importante,, si stiu ce fel de oamenii sunt .
|
|
|
23-01-05, 08:05
|
|
 Stage 5
Member of: [Streetline-CCC]
|
Ce frumos ! Mai bine stergi topicul asta ! Sau macar spune cine a organizat-o , cine a patricipat ... sa afle militia tot ce are nevoie . Ca daca tot nu a fost prins nimeni macar sa afle de aici .
|
|
|
25-01-05, 01:16
|
|
No Speed Limit
 Stage 5
|
DUMAS de ce esti doar un nume?De ce nu te cunosc? De ce nu-mi spuneti si in fata cand ma vedeti asta? Soparle ca voi sunt multe aici. Aratati-va fratilor daca tot sunteti asa de tari in guri. Sau doar vorbele sunt de voi.
- Cand eram in strada nu mai eram nulitate?????
-Cand rupeam masini nu mai eram ?
-Cand plateam amenzi????nu a?????
-E......poate a venit si randul altora sa faca asta. Dar vedeti voi.....cei care fac asta nu prea au treaba pe aici.......asa ca uneori si eu ma intreb de ce dau raspunsuri unor \"nume fictive\".
-Poate ca eu fara Sebi nu faceam nimic dar inca am niste atuuri care putini le au:::
-Am facut ceva pentru aceste curse pe cand tu??????ce ai facut.
-Am facut IMPREUNA CU LEGAL RACING ce nu a facut nimeni!
-Nu am Tradat NSL niciodata!!!!
Ar mai fi ceva ......la citi-va vi sau urcat la cap rau cursele..... va recomand sa stati mai pe margine
|
|
|
25-01-05, 10:22
|
|
Presedinte AfterDark Racing
 Stage 5
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [PARTICIPANT CURSE] [Honda]
|
Re:
Quote:
|
Ar mai fi ceva ......la citi-va vi sau urcat la cap rau cursele..... va recomand sa stati mai pe margine[/b]
|
Florica stiii f bine un lucru, niciodata nu se va sta pe margine, chiar daca te dai la legale sau in alta parte, intotdeauna o sa gasesti un loc!!!
Pe forumul asta au inceput sa apara din ce in ce mai multe \"clone\" si nickuri de care nu a auzit nimeni, si tu nu ar trebui sa te iei dupa toata lumea. Aveti tot respectul din partea mea pt ce ati realizat, dar ar fii pacat sa nu aibe si o continuare anul asta!!!
|
|
|
26-01-05, 00:20
|
|
No Speed Limit
 Stage 5
|
-Pe unde se mai strang cate 3-4-5 masini si nu stie nimeni e bine......dar daca renastem cursele de altadata inseamna sa mergem inapoi. Nici eu nu stau cuminte .....dar nu trebuie sa stie toata lumea.
-Daca au fost masini de la NSL treaba lor eu nu le-am impus sa nu se duca ,fiecare face ce vrea e o tara libera!!!!!!!
-Cineva a cenzurat o parte din mesajul meu......!!!
|
|
|
26-01-05, 01:49
|
|
Presedinte MR
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Midnight Racers]
|
Re:
Quote:
|
-Pe unde se mai strang cate 3-4-5 masini si nu stie nimeni e bine......dar daca renastem cursele de altadata inseamna sa mergem inapoi. Nici eu nu stau cuminte .....dar nu trebuie sa stie toata lumea.
-Daca au fost masini de la NSL treaba lor eu nu le-am impus sa nu se duca ,fiecare face ce vrea e o tara libera!!!!!!!
-Cineva a cenzurat o parte din mesajul meu......!!!
|
P.s.Lasa omul sa se exprime de ce ai cenzurati vorbele ei astai buna !
|
|
|
26-01-05, 16:25
|
|
 Stage 5
Member of: [Streetline-CCC]
|
Merci Florica ! Bun baiat ! Hai ca deja sunt satul de toti buricii pamantului .
|
|
|
26-01-05, 23:39
|
|
Stock
|
felicitari  cum spunea si florica... am ajuns la ce a fost candva....
pacat de voi!
|
|
|
26-01-05, 23:53
|
|
 Stage 5
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"luca\"
Mie mi se pare normal ce s-a intamplat si am si spus ca asa va fi, deoarece de la 2 curse legale pe luna am trecut la nimik timp de cateva luni, acesti oameni au asteptam cat au asteptat si daca au vazut ca nu se face nimik normal ca au ales o ilegala decat nimik, nu stiu de cine a fost organizat si nici nu ma intereseaza dar am auzit ca a fost foarte multa lume ceea ce arata ca nimanui nu i-a pasat cine e organizator oamenii au vrut doar sa se dea cum faceau la legale.
Mie mi se pare normal ce s-a intamplat si sa sti ca multe lume nu a stiut cine organiza, cred ca putea sa organizeze si politia ca tot se gaseau unii sa se duca, ca asta e cand ne-a fost luata si singura bucurie, revenim la origini.
Oricum intotdeauna vor fi ilegale si degeaba vorbim de comunicarea cu autoritatile ca de atatea ori s-a intamplat sa ne strangem undeva doar sa vorbim si sa apara politia si de-abia dupa ore bune de incercari si de rugaminti ne-au lasat in pace. Nu vad cum se va schimba aceasta mentalitate, oricum intotdeauna va fi cineva care se va strange undeva si va strica imaginea buna creata de unii in ani intregi.
Singura modalitate de a scapa de toate astea este crearea unei piste cu intrare libera pt. toti si nici atunci, ca mi se pare normal ca daca sunt in capatul celalalt al Bucurestiului sa o dau repede la mine aici decat sa merg pana la pista, si asa te vede gaboru si iar isi pierde increderea in tine.
Ce pot sa spun, era de asteptat.
|
De ce spui tu in primele randuri trebuie sa convingi pe cineva care scrie pe aici si e de alta parere si anume ca COMPETITILE LEGALE nu au ajutat la estomparea curselor ilegale. Nimic mai fals.
Eradicarea totala ne-o propunem si de fapt am reusit cat timp am organizat LEGALE, la inceput mai greu dar in timp treburile s-au asezat.
Poate ca unii au interesul sa denatureze adevarul.
|
|
|
26-01-05, 23:54
|
|
|
Administrator
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
nashpa job imi faceti...
obosesc si eu cate-odata, ma credeti????
de ce credeti ca jignirile si ironiile va aduc in postura dominanta?
|
|
|
26-01-05, 23:57
|
|
 Stage 5
|
LEGAL RACING
Mi se pare o mare prostie sa inceapa ilegalele.
Cineva pana la urma v-a cadea nu va jucati cu focul.
Nu-l mai acuzati pe Florian ca infiereaza aceste actiuni, e constient de ce se poate intampla si cum pot degenera lucrurile, ce spune el e ceva de notorietate, oricum toata lumea stie cine si cum a organizat, vrea sa traga un mare SEMNAL de ALARMA.
Si asa mai in gluma mai in serios care a fost masina vedeta a serii?
|
|
|
27-01-05, 00:02
|
|
 Stage 5
|
Re: O NOUA CURSA ILEGALA........
Quote:
|
Originally Posted by \"DUMAS\"
Quote:
|
|
Mai Florica mai lasane bai nene ca neam saturat de tine numai prostii vb ,te dai mare ca ai facut si ai dres, fara SEBASTIAN esti o nulitate si ca fapt divers aseara au fost si membri NSL si nu o masina mai multe ,ca drept dovada ca pe lumea nu inteseaza ce vb asa ca .............!!!
P.s. Tin sa mentionez ca nu fac parte din nici un club ,dar sunt de mult timp pe 4tuning si cunosc personal persoanele ,,importante,, si stiu ce fel de oamenii sunt .
|
Multumesc ca ma apreciezi, dar trebuie sa te avertizez ca eu cu Florian formam acum o echipa, de fapt cum a fost de la inceput, iar incercand sa-l jignesti pe el ma jignesti si pe mine.
Ca se pot face curse fara Florian, sau fara mine, o stie toata lume s-a vazut ,insa noi putem fi un garant al calitatii si bunei desfasurati, niciodata situatia nu a fost scapata de sub control. Asta e cel mai mportant si acum putem vorbi de curse, daca erau accidente, grave, morti etc. ar fi fost mult mai greu.
|
|
|
27-01-05, 00:03
|
|
Presedinte AfterDark Racing
 Stage 5
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [PARTICIPANT CURSE] [Honda]
|
Re: LEGAL RACING
Quote:
|
Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Mi se pare o mare prostie sa inceapa ilegalele.
Cineva pana la urma v-a cadea nu va jucati cu focul.
Nu-l mai acuzati pe Florian ca infiereaza aceste actiuni, e constient de ce se poate intampla si cum pot degenera lucrurile, ce spune el e ceva de notorietate, oricum toata lumea stie cine si cum a organizat, vrea sa traga un mare SEMNAL de ALARMA.
Si asa mai in gluma mai in serios care a fost masina vedeta a serii?
|
Sebastian, spune-mi si mie te rog ce te astepti tu ca lumea sa faca daca nimeni nu organizeaza curse legale??? Te astepti sa isi tina masinile in garaj, sa isi faca modificari la ele si sa intrebe daca cu aceste modificari l-ar putea face pe X???
Raspunde-mi si mie te rog la intrebarile astea.
|
|
|
|
|