BILANTUL 2004 si CALENDAR COMPETITIONAL 2005
Suntem la sfarsitul unui an care a contat mai mult decat oricare pe planul curselor auto de amatori. Atat printr-o suita de evenimente, mai mult decat niciodata in atentia publicului, cat si prin aparitia salutara, principial, a organizatiilor, cluburilor, mai mult sau mai putin oficiale...
Si mai mult de-atat... !!!
A fost vremea contestatiilor, luptelor, polemicilor...
A fost vremea in care nu a contat nimic altceva decat manifestarea personalitatilor, bune sau rele... si momentul in care fiecare se simtea dator sa ridice piatra, sa tipe, sa strige, sa muste...
care e bilantul?
cu ce am ramas?
fiecare s-a simtit nesigur si singur
cine este cu cine? langa cine? ce conteaza?
cursele sunt un dat divin, si un drept... datoria tuturor e sa conteste, sa se certe, sa se jigneasca...
Orgolii peste masura...
nu asta comentam... dar... DAR! unde am ajuns???
Departe... si e foarte bine...
S-au schimbat multe lucruri, si asta ne bucura...
SA PUNCTAM:
4tuning a fost un promotor al curselor auto... si este si va fi intotdeauna... 4tuning a anuntat intotdeauna calendarul curselor auto pe anul urmator...
Ne bucuram ca miscarea curselor auto a atins o asa mare amploare, asa ca asteptam sa ne comunicati calendarul competitional pe anul 2005, care speram sa fie mult mai bogat decat niciodata !
Invitam toate cluburile si asociatiile implicate in fenomenul curselor auto sa anunte evenimentele programate pentru anul 2005.
ASA AM FACUT INTOTDEAUNA !
Pe baza anunturilor, vom face grila traditionala a calendarului competitional pe anul urmator, pentru a putea anticipa si inlatura eventualele suprapuneri.
rog pm sau email la
4tuning@inedit.ro