Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Alte Anunturi Piese

Closed Thread

Thread Tools
Old 27-02-04, 13:45   #16
B12ZMD

Stage 5

Masina este super intr-adevar, dar nu face mai mult de 5000 euro. Parerea mea, nu va suparati.
B12ZMD is offline  
Old 27-02-04, 13:55   #17
Anonymous

Stage 5

sad`ule belea mashina dar cum ti`am zis ... sa scoata tampeniile alea de pe faruri ... in rest mashina face toti banii ... e suuper .. cel putin masca eee .. jos palariaa ..
Anonymous is offline  
Old 27-02-04, 14:07   #18
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by \"B12ZMD\"
Masina este super intr-adevar, dar nu face mai mult de 5000 euro. Parerea mea, nu va suparati.
Nu se supara nimeni ...
Si a zis ca la 5000 euro o da , nu vrea nici mai mult , nici mai putzin .. sau la combinatzie cu o masina mai scumpa ... nu conteaza cat .. si cu 10000 de euro poate sa fie ...dar sa merite banii.
X-Ray-Eyes is offline  
Old 27-02-04, 14:54   #19
Fratele Lu' B 31 FXN

Stage 2

Fratele Lu' B 31 FXN's Avatar

super masina x-ray dar cred ca ar mai trebui umblata la suspensii,mi se pare cam inalta de spate si eleronul de la luneta mai mic...in rest bravo...esti tare,tine-o tot asa
Old 27-02-04, 17:45   #20
mpa
Registered

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Scoase masti far/stop sau modificate, eleronul scos, pusa mai jos si pe alta culoare ar arata chiar bine!!!!
Parerea mea!!!
mpa is offline  
Old 29-02-04, 13:01   #21
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]

O sa le scoata cel care a dat un PASSAT din 2001 ...
X-Ray-Eyes is offline  
Old 08-03-04, 23:13   #22
mjs

Stage 3

mjs's Avatar

x-ray marti pe 9 martie ai fost cumva prin constanta.
mjs is offline  
Old 09-03-04, 01:09   #23
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by \"mjs\"
x-ray marti pe 9 martie ai fost cumva prin constanta.
LoL ...
Da man .. de ce ?
Din Constanta sunt ...
X-Ray-Eyes is offline  
Old 09-03-04, 20:46   #24
Turbo110

Stage 5

Turbo110's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default :D

X ray dar filtru ala asa trebuia sa cada acolo !
Te intreb si eu ca pe motoare de renault nu am vazut pus nici un filtru !
Turbo110 is offline  
Old 09-03-04, 20:53   #25
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]
Default Re: :D

Quote:
Originally Posted by \"Turbo110\"
X ray dar filtru ala asa trebuia sa cada acolo !
Te intreb si eu ca pe motoare de renault nu am vazut pus nici un filtru !
Nu prea are nici un effect asha cum l-a pus el ... mai mult ... treage aiurea aer cald de la motor si mai ales de la galerii .. normal ar fi fost sa puna o tzeava mai groasa de inox pana undeva in fatza masinii , aproape de aerisirea din dreapta unde este proiectorul sau daca nu tras un tub de inox sau din ala de la hota spiralat care se intinde pana la semiaripa , sa o decupeze frumos si sa prinda filtrul pe semiaripa si continuand cu gura de admisie pana la gaura aia din spoiler...
Dar asha cum e pus ii da + 1,2 cai cand e motorul rece si - 2,3 cai cand e cald ...
X-Ray-Eyes is offline  
Old 09-03-04, 21:00   #26
Turbo110

Stage 5

Turbo110's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Eu am unul PIPERCROSS si a fost pus pe o lada 1200 avea pe ea mai multe chinezari si ii pusesem in capota o priza de GSI si se simtea super tare !
Si nu tragea nici aer cald de la motor ca avea flux de aer rece continu !
Old 09-03-04, 21:13   #27
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]

Quote:
Eu am unul PIPERCROSS si a fost pus pe o lada 1200 avea pe ea mai multe chinezari si ii pusesem in capota o priza de GSI si se simtea super tare !
Si nu tragea nici aer cald de la motor ca avea flux de aer rece continu !
Nu pot sa spun daca e bun sau rau Pipercross ... am auzit de firma si stiu pe catziva care si-au bagat si sa zic cu aproximatie 75 % ca sunt bune ..
Eu am momentan un Cold Air Intake RT Vortex care normal se baga pe japoneze si sunt supermultumit de el ... + solutiile de intretinere care inca sunt sigilate.
Prizele de GSI ?
de care GSI ?
Kadetul are prizele bagate in capota , iar Astra le are scoase , lateral , bombate putin in afara ...
De ex , la mine filtrul de aer este pozitionat in stanga , dar eu am mai largit gaura pe unde se scurgea condensul din filtrul de aer original din semiaripa , am tras o teava de inox de la debitmetru pana in filtru si filtrul l-am bagat intr-un burduf din ala de aluminiu spiralat care se folosesc la hote . Dupa aceea am bagat tubul ala care vine peste filtru in gaura din semiaripa si l-am pozitionat pe gaura din stanga a spoilerului in asha fel incat sa traga aer direct din fata .Si filtrul sta fix in semiaripa ptr ca are o buza lata de 1 cm pe margine ...
Intelegi cam despre ce e vb ?
ca daca il puneam de aiurea mai tragea aer rece din cosor , si mergea masina inecata cu aer cald de la motor si galeriile de evacuare.
Am si eu o capota modificata acasa cu 2 laterale de Astra Gsi si una de Modena pe mijloc unde vreau sa pun o gura de plastic pe spate cum e capaul de la gura de la aspirator , si din ala sa duc o teava de inox pana in filtru ... da inca nu sunt convins dar macar chestia aia cu aspiratorul o sa o fac si gura aia mica si rotunda in care intra teava de la aspirator o pun in asha fel incat sa devieze aerul rece exact spre filtru , sau mai exact spre tubul de inox ca sa nu se incalzeasca ...
ce de idei am in cap ... ... Si nu am capul mare !
X-Ray-Eyes is offline  
Old 09-03-04, 21:18   #28
Turbo110

Stage 5

Turbo110's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Priza era de kadet gsi !
Si teava si eu nu am gasit sa il prelungesc pana pe aripa si tot asa am folosit o teava spiralata de hota !
Turbo110 is offline  
Old 09-03-04, 21:52   #29
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]

Quote:
Priza era de kadet gsi !
Si teava si eu nu am gasit sa il prelungesc pana pe aripa si tot asa am folosit o teava spiralata de hota !
Check This Out ...
Te duci la aia care fac balustrade si manere din inox , sti ... cum sunt alea din supermarketuri su baruri ... tzevile alea cromate , si le dai dimensiunea dorita , forma si grosimea...
Ce zici ?
A ???
Am idei sau nu ?

Si arata mult mai \"sexy\" cu chestia aia decat cu tubul de la hota ... eu il trag la maxim de fiecare data , pe cal de la debitmetru si cand accelerez de 2 ori se strange de zici ca e arcodeon... si asha am bagat inoxu' si nu mai am \"broblems\" ...
Ca ala de hota l-am facut praf de cateva ori .. s-a tot strans si balansat pana s-a rupt.
X-Ray-Eyes is offline  
Old 10-03-04, 21:36   #30
Turbo110

Stage 5

Turbo110's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Eu am fost azi am langa mine o turnatorie de inox m-am interesesat si au zis ca pot turna si evacuari orice din inox !
Dar este cam scump !
Turbo110 is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -