Quote:
|
Originally Posted by \"Turbo110\"
Eu am unul PIPERCROSS si a fost pus pe o lada 1200 avea pe ea mai multe chinezari si ii pusesem in capota o priza de GSI si se simtea super tare !
Si nu tragea nici aer cald de la motor ca avea flux de aer rece continu !
|
Nu pot sa spun daca e bun sau rau Pipercross ... am auzit de firma si stiu pe catziva care si-au bagat si sa zic cu aproximatie 75 % ca sunt bune ..
Eu am momentan un Cold Air Intake RT Vortex care normal se baga pe japoneze si sunt supermultumit de el ... + solutiile de intretinere care inca sunt sigilate.
Prizele de GSI ?
de care GSI ?
Kadetul are prizele bagate in capota , iar Astra le are scoase , lateral , bombate putin in afara ...
De ex , la mine filtrul de aer este pozitionat in stanga , dar eu am mai largit gaura pe unde se scurgea condensul din filtrul de aer original din semiaripa , am tras o teava de inox de la debitmetru pana in filtru si filtrul l-am bagat intr-un burduf din ala de aluminiu spiralat care se folosesc la hote . Dupa aceea am bagat tubul ala care vine peste filtru in gaura din semiaripa si l-am pozitionat pe gaura din stanga a spoilerului in asha fel incat sa traga aer direct din fata .Si filtrul sta fix in semiaripa ptr ca are o buza lata de 1 cm pe margine ...
Intelegi cam despre ce e vb ?
ca daca il puneam de aiurea mai tragea aer rece din cosor , si mergea masina inecata cu aer cald de la motor si galeriile de evacuare.
Am si eu o capota modificata acasa cu 2 laterale de Astra Gsi si una de Modena pe mijloc unde vreau sa pun o gura de plastic pe spate cum e capaul de la gura de la aspirator , si din ala sa duc o teava de inox pana in filtru ... da inca nu sunt convins dar macar chestia aia cu aspiratorul

o sa o fac si gura aia mica si rotunda in care intra teava de la aspirator o pun in asha fel incat sa devieze aerul rece exact spre filtru , sau mai exact spre tubul de inox ca sa nu se incalzeasca ...

ce de idei am in cap ...

... Si nu am capul mare !