Cum am spus , Dacia este facuta 80% de mine ... asta inseamna : Bara fata + masca , Pragurile , un eleron de Alfa 156 pe care nu a vrut sa il monteze ( vrea sa il puna pe o Solenta) , iltrul aer motor , Evacuarea sport cap - coada ( a vrut cu 4 tzevi

) , priza pe capota ( a mai avut 1 capota super frumoasa cu priza de maranelo + 2 laterale de astra GSI incorporate dar i-a dat-o unui prieten de al lui , preferand sa ii fac priza de Lancer Evo pe alta capota noua ) eleronul de sus a fost initial conceput altfel dar i-a placut combinatzia intre cel de supernova original si cel strasina ...
Bara spate si capacele ptr stopuri le-a cumparat singur , inainte de a ma apuca de masina si acum nu mai vrea sa le modifice ptr ca vinde masina .
Are inauntru un super sistem audio , Mp3 + statzii + 6 boxe + 2 tuburi bass , neoane sub masina mari ( 2 de 1.20 laterale + 2 de 75 fata-spate) , + powerchip la motor.
Pretul = 5000 Euro ( nu l-am facut eu , astia sunt banii pe care el ii cere , are 50000 km masina si este super bine intretinuta ... are un garaj pe care multzi si l-ar dori ... sincer.... ).
In rest .... ce sa va mai zic ... Bara de fata este conceptie 100 % a mea ..
Pragurile sunt gen Rieger , ca bani ... pai Bara fata = 6 mil cu tot cu plasa , Praguri = 3 milioane , capota = 4 milioane + plasa , in aceste preturi fiind inclus si finisajul ptr vopsitorie .
Sunt Scump ?