17-01-05, 20:14
|
|
Stage 4
Member of: [Insomnia]
|
mai ! ideea este urmatoarea :
eu am avut un an folie neautorizata si o singura data mi s-a luat talonul pt asta insa l-am luat inapoi fara probleme ... si stiu si eu unde pot sa imi pun fara autorizatie .. si cu autorizatie ...
insa folie cu autorizatie am gasit numai pe la 120 - 150 euro .... si in unele locuri 160 fara tva ...
eu am facut acest topic pentru a afla de la voi daca stiti unde imi pot pune folia autorizata cu un pret mai mic decat ce am gasit eu ( expertauto , car a protect , etc... ) in vitan folia 3m cu autorizatie e 120 euro doar luneta si geamuri spate ...
mersi !
Ultima stire din irak.. نو بوت ينتامبلات ه ينكريديبيل.. سيتري دي آخر اورا الدين روسسيا نو بوت ينتامبلات ه ينكريديبيل.. سيتري دي آخر اورا الدين روسسيا نو بوت ينتامبلات ه ينكريديبي سيتري دي آخر اورا الدين روسسيا nu pot sa cred ce s-a intamplat........................
|
|
|
17-01-05, 21:19
|
|
Stage 5
Member of: [AfterDark Racing]
|
Poti sa incerci in Militari cum vi dinspre Gorjului faci stanga la autogara si prima la dreapta ... dai de un restaurant langa restaurant e o firma care pune folie sau ionizeaza geamuri cu omologare RAR. Preturile sunt in jur de 80 de euro luneta, geamuri laterale .... incearca acolo poate gasesti ceva ce iti place ... au monstre puse pe geamuri si iti alegi nuanta ...bafta
|
|
|
17-01-05, 21:56
|
|
4 Speed Squad Member
Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"RaveBoy\"
Poti sa incerci in Militari cum vi dinspre Gorjului faci stanga la autogara si prima la dreapta ... dai de un restaurant langa restaurant e o firma care pune folie sau ionizeaza geamuri cu omologare RAR. Preturile sunt in jur de 80 de euro luneta, geamuri laterale .... incearca acolo poate gasesti ceva ce iti place ... au monstre puse pe geamuri si iti alegi nuanta ...bafta
|
da asa e , are dreptate RAVEBOY daca mergi exact asa cum a zis el SIGUR NU RATEZI, e simplu
magazinul/atelierul ala face mai multe , asa ca ai de unde alege acolo
|
18-01-05, 00:38
|
|
Stage 4
|
mersi mult .. o sa dau o fuga pana acolo poimaine cred ... ca maine am un exam ... mersi ... si sper ca asta sa fie rezolvarea mea ...
|
|
|
18-01-05, 01:28
|
|
Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"RaveBoy\"
Poti sa incerci in Militari cum vi dinspre Gorjului faci stanga la autogara si prima la dreapta ... dai de un restaurant langa restaurant e o firma care pune folie sau ionizeaza geamuri cu omologare RAR.
|
acolo e expertauto. costa in jur de 100e sa-ti pui pe spate (luneta + laterale) si inca 50 sa-ti puna si pe fata,insa aprobare iti dau doar pentru spate.eu am pus la ei pe luneta si laterale spate si pe fata imi pun folie normala,fara autorizatie sau alte kestii.
preturile pentru folia inkisa sunt mai mari decat cele care le-am zis eu,astea sunt pentru cea medie.
btw,strada se numeste valea oltului. http://www.expertauto.ro/
|
|
|
18-01-05, 09:58
|
|
Stage 5
|
|
|
|
18-01-05, 10:01
|
|
4 Speed Squad Member
Stage 5
|
Re:
|
|
|
18-01-05, 10:04
|
|
4 Speed Squad Member
Stage 5
|
ca drept dovada ca am dreptate cu numele strazii si RaveBoy a postat in timp ce scriam eu
|
|
|
18-01-05, 13:30
|
|
Honda Driver
Stage 5
Member of: [4 Speed Squad] [PARTICIPANT CURSE] [Honda] [Opel]
|
Re: folii
Quote:
Originally Posted by \"r_z_v\"
Am atasat o poza si cu fosta mea masina. (cu folie)
|
nu o mai ai ???!!
|
|
|
18-01-05, 13:37
|
|
Honda Driver
Stage 5
Member of: [4 Speed Squad] [PARTICIPANT CURSE] [Honda] [Opel]
|
cu strada am lamurit,dar magazinul cum se numeste pan' la urma???
|
|
|
18-01-05, 17:21
|
|
4 Speed Squad Member
Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"ZooM-ZooM\"
cu strada am lamurit,dar magazinul cum se numeste pan' la urma???
|
nu stiu cum se numeste magazinul/atelierul dar nu ai cum sa ratezi, scrie pe acolo MARE mi se pare , e un restaurant si exact cum se termina restaurantul este atelierul asta, NU AI CUM SA RATEZI, si chiar daca exista sansa de a-l rata intreaba si tu lumea de prin zona ca tre sa fie cineva care stie macar din auzite
|
|
|
18-01-05, 17:45
|
|
Stage 5
|
Restaurantul se num Nunta Zamfirei si are gardul de lemn .... foarte vizibil
|
|
|
18-01-05, 19:17
|
|
Stage 4
|
mai ! eu cred ca s-a vorbit lumea si au ceva cu mine ..
la expertauto mi-au cerut 160 euro ...
si la aia de la autogara ... GIP parca pt toata masia 190 euro !!!!!
s-au stricat la cap oamenii ... un fel de japca ..
m-a intrebat pt ce masina .. si face ...aaa.... pt golf 4 e 190 ....
parca avea lista de preturi in cap !
daca aveti vreo varianta mai ieftina v-as fi recunoscator .... ! mersi
|
|
|
18-01-05, 19:59
|
|
Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"alexutzu\"
|
ma bucur ca te-am facut sa razi,cu toate ca nu vad ce este asa amuzant ca am gresit numele strazii,la ei pe site asa scrie,si eu ma refeream la cei din drumul taberei. poate ca le-am incurcat.
|
|
|
18-01-05, 20:02
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
|
|