Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Alte Anunturi Piese

Closed Thread

Thread Tools
Old 17-01-05, 01:46   #1
supersev

Stage 4

supersev's Avatar

Member of:
[Insomnia]
Default Vreau folie cu autorizatie

vreau sa imi pun folie pe toate geamurile ... mai putin parbriz folie ... cu autorizatie ... daca cineva are idee unde si la ce pret (caut o varianta mai ieftina) va rog sa imi trimiteti un PM sau sa postati aici !
Ultima stire din irak.. نو بوت ينتامبلات ه ينكريديبيل.. سيتري دي آخر اورا الدين روسسيا نو بوت ينتامبلات ه ينكريديبيل.. سيتري دي آخر اورا الدين روسسيا نو بوت ينتامبلات ه ينكريديبي سيتري دي آخر اورا الدين روسسيا nu pot sa cred ce s-a intamplat........................
supersev is offline  
Old 17-01-05, 02:12   #2
200SX
4 Speed Squad Member

Stage 5

200SX's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]

sper sa nu ma bag ca musca in ..., dar nu e mai bine sa ti le ionizezi sau cum so numii si sa nu pui folie
am vazut o masina facuta la o firma din Pitesti si aratau foarte bine, te duci dimineatza si in cateva ore o ai gata

si au si omologare deci nu e problema cu ele

daca te intereseaza si solutia asta ma interesez de ce firma e vb si cat costa
200SX is offline  
Old 17-01-05, 09:31   #3
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

pt ionizare trebuie sa dai geamurile pe care le vrei facute jos de pe masina, deci, sunt mai multe riscuri...

Folii gasesti in multe locuri cu autorizatie, iti da certificat de omologare RAR. Insa in regulament scrie clar ca nu ai voie sa le pui.

Degeaba vei arata certificatul, pt ca iti vei lua amenda si talonul pa pa...

Foliile sunt o vrajeala facute special pt fraieri. Ionizarea este facuta in cazul in care o masina care are asa ceva din fabrica, i se sparge un geam si trebuie refacut la acelasi contrast.

Daca masina ta nu a fost facuta cu asa ceva din fabrica, iti iei iar amenda.
Hondarul is offline  
Old 17-01-05, 09:45   #4
shadow

Presedinte AfterDark Racing

Stage 5

shadow's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

Exista folie autorizata 3M. Dar costa ceva la genul 30$ m!!!(sper sa nu ma insel)
shadow is offline  
Old 17-01-05, 11:02   #5
alexutzu
4 Speed Squad Member

Stage 5

alexutzu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

a mai pus cineva intrebarea cu folie autorizata, nu mai stiu unde exact dar a fost sigur aici pe forum, din cate imi aduc aminte isi cumparase pana la urma o folie super scumpa parca 3M era, a dat o caruta de bani pe ea, a avut omologare RAR , tot tacamul de omologari si chestii din astea si cand la oprit nenea politistul ce credeti?? i-a zis omu care are omologare si chestii din astea, politistul l-a luat frumos la masina lui si i-a aratat codul rutier/decretul rutier (cum drq s-o numi ) si acolo scria ca NU AI VOIE SA ITI PUI FOLIE si atat (scria bineinteles in termeni nu asa cum am scris eu) si asa frumos si-a luat amenda

cautati si voi ca e undeva aici pe forum dar nu mai stiu unde

concluzie: ia orice folie gasesti ca daca e de luat amenda tot iti iei cu toate omologarile posibile

Daca ai ceva de zis, zi cu voce tare. Daca vrei sa taci, taci sa auzi numai tu.

alexutzu is offline  
Old 17-01-05, 14:08   #6
RoadRunner

Stage 3

RoadRunner's Avatar

Imi pare rau ...da' matale denaturezi adevaru' ...
Politia iti ia talonu' pentru folie 3M... insa NU ITI DA AMENDA, IAR DACA TE DUCI LA CANDIANO, TI-L DA INAPOI CU SCUZE ...
Mai informati-va inainte sa va exprimati.
Old 17-01-05, 14:17   #7
B 68 VLD

Stage 5

Eu am folie neautorizata de aproape un an de zile si nu m-a oprit nimeni ca sa-mi dea amenda! Chiar si cand m-a oprit politia ca facusem ceva nu s-a luat de mine pt folie! Am folie pe toate geamurile inafara de parbriz!
B 68 VLD is offline  
Old 17-01-05, 14:27   #8
shadow

Stage 5

shadow's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

Si eu tot folie neautorizata am, dar am doar pe lateral spate si luneta. Si pana acum nu mi-am luat nici o amenda si nici talonul nu mi l-a luat nimeni!!!
Apropo: folia neautorizata e 200 mii fata de vreo 4 mil cat te costa sa iti pui 3M. Macar daca imi da amenda si trebuie sa mi-o dau jos o sa ma coste pana intr-un mil. Si dupa aia mi-o pun la loc, si tot nu ma costa cat folia 3M!!

shadow is offline  
Old 17-01-05, 14:34   #9
alexutzu
4 Speed Squad Member

Stage 5

alexutzu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"RoadRunner\"
Imi pare rau ...da' matale denaturezi adevaru' ...
Politia iti ia talonu' pentru folie 3M... insa NU ITI DA AMENDA, IAR DACA TE DUCI LA CANDIANO, TI-L DA INAPOI CU SCUZE ...
Mai informati-va inainte sa va exprimati.
nu denaturez adevarul, eu scriu ce am vazut scris in alte locuri de pe acest forum
alexutzu is offline  
Old 17-01-05, 14:55   #10
RoadRunner

Stage 3

RoadRunner's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"B 68 VLD\"
Eu am folie neautorizata de aproape un an de zile si nu m-a oprit nimeni ca sa-mi dea amenda! Chiar si cand m-a oprit politia ca facusem ceva nu s-a luat de mine pt folie! Am folie pe toate geamurile inafara de parbriz!
Permite-mi sa nu te cred ...
RoadRunner is offline  
Old 17-01-05, 15:02   #11
B 68 VLD

Stage 5

Quote:
Permite-mi sa nu te cred ... Wink
Normal ca fiecare poate crede ce doreste dar cine ma cunoaste stie ca eu nu am obiceiul sa mint!
B 68 VLD is offline  
Old 17-01-05, 15:30   #12
r_z_v

Stage 4

r_z_v's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
Default folie

Eu am avut pe Opel folie Llumar cu \"omologare\" RAR. Politistii de la circulatie nu erau de acord cu folia (mai erau si exceptii), insa la Candiano mi-au returnat talonul fara sa fiu nevoit sa dau folia jos.

Intr-adevar, folia neomologata din targ costa 200.000 lei, dar si atata valoreaza. Am avut si folie neomologata acum cativa ani si nici nu se compara cu cea omologata. Din momentul in care ti-ai pus folie inseamna ca esti de acord si cu riscurile pe care le implica acest lucru (ex: amenzi si talon ridicat). Dar sa iti pui folie ieftina si noaptea sa dai jos geamurile ca sa parchezi masina pe o strada mai intunecoasa nu mi se pare normal.... Mai bine nu iti mai pui.
r_z_v is offline  
Old 17-01-05, 15:59   #13
shadow

Stage 5

shadow's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

r_z_v Sa stii ca te obishnuiesti dupa un timp!!!
Si in legatura cu folia lui Vlad, eu il cunosc de vreo 6 luni si de prima oara cand m-am intalnit cu el am vazut ca avea folii PE TOATE GEAMURILE mai putin parbriz. Si pana acum nu si le-a dat jos!!!
shadow is offline  
Old 17-01-05, 16:23   #14
r_z_v

Stage 4

r_z_v's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
Default folii

Am avut si eu o Dacie pe care am avut folii neomologate pe toate geamurile (mai putin parbriz) si am stat foarte mult timp cu ele. Asta nu inseamna ca nu m-a oprit politia pt ele. Eu iti garantez ca daca mergi des noaptea dupa ora 12 prin Bucuresti este imposibil sa nu te opreasca un filtru al politiei. (si crede-ma ca primul lucru de care se leaga este folia de pe geamuri).
Intr-adevar.... te obisnuiesti cu folia aceea, dar daca te vei urca intr-o masina cu folie omologata vei simti imediat diferenta. (vizibilitate, mondul cum este montata).
Daca vrei folie de care sa nu se lege asa des politia de tine trebuie sa iti pui o nuanta mai deschisa la culoare (prin care sa vada si politistu din afara inauntru). Multi politisti mi-au spus ca daca ei pot vedea de afara inauntru atunci nu este nici o problema.

Am atasat o poza si cu fosta mea masina. (cu folie)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	folie_resize_136.jpg
Views:	262
Size:	228.6 KB
ID:	16702  
r_z_v is offline  
Old 17-01-05, 16:28   #15
shadow

Stage 5

shadow's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

Daca mi-as pune folie prin care sa se vada de afara mai bine numai imi pun. Masina ta arata bine. Asa arata si a mea numai ca eu nu am si pe lateral fata, si pe a mea mi-am pus-o singur si e la fel de bine pusa ca a ta!!!
shadow is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -