Mersi mersi..Ai o bere pt asta :P ..Nu sunt nici profesionist..dar nici varza..pot face multe..m-ai uita-te prin forum la toate sectiunile daca vrei sa razi..am pus niste poze marpha..
Pai mai intai dau conturu` cu o chestie care se ia..in caz ce gresesc..si pe urma in interior cu Montana Cars..special pt asa ceva..adus din Italia..Flacarile ies marpha pe masina argintie...galbena..neagra..dupa parerea mea...si tribale pe alba..:P
Si pe lateral ceva de genul asta...Pai nu am un nr de telefon stabil..mi le cam skimb..si fix nu am..dar eu vin in general la adunari..si nu ai cum sa nu ma vezi..ma imbrac super larg..si sunt mai mic de inaltzime..si de obicei vin cu o dacie alba b-12-zmd.., zi-mi nr tau de mobil ( daca ai) !
Atunci vorbim la urm. intalnire. Vii pls la mine, k eu am (mari) probleme cu memoria? Mersi!
Ce-am eu in cap sunt niste flacari pe tot botul masinii pana aproape de parbriz (ultimele flame )