![]() |
Design
2 Attachment(s)
Execut pe masini (chiar si pe motoare) desene stil graffiti...tribale..etc..ceva de genul asta...v-am pus niste poze sa va faceti o idee..(cele din poza nu`s facute de mine dar asa pot face si eu ) ..spuneti-va si voi parerea :P
|
pentru ca nu sunt facute de tine pot sa fiu sincer :lol: :lol:
Arata jalnic,mai ales culorile nu se potrivesc deloc.....dar sti cum e fiecare cu gustul lui..... O sa pun zilele astea ceva ce imi place mie.... |
1 Attachment(s)
Pai stiu ca alea sunt jalnice..ca nu sunt facute de mine :P ..dar pot sa fac ceva de genul ala cu culori mult mai mishto..sau ceva de genul asta :
|
:lol: :lol: :lol: lol sincer nui stilu meu :lol: dar cum a spus si dz1 fiecare cu stilul lui bmw arata beton :lol: :lol: :lol: la masinile americane le sta bine as pictate :lol: :lol: :lol:
|
Shit... din ce-am vazut, nu mi-a placut nimic, dar daca-mi faci pe Oltcit graffiti cu Craiova Racing Team, te tin beat 1 saptamana :P
|
lol o saptamana :shock: :shock: :shock: :shock: gabi mie numai daca imi dai apa ca altceva eu nu prea beau :lol: :lol: poate osati placa cum o sa iasa masina :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
Lol Gabi..sunt minor mah..nu prea beau eu..daca ma plimbi si imi iei tigari merge..iti fac super graph ..Cand o sa am timp..O sa fac o skitza cu Craiova Racing Team sa`mi spui ce parere ai...Pana acum am facut chestii din astea doar pe masini parasite..le-am dat o \"culoare\" :) ..si a iesit destul de bine..pot face ceva de genul asta.. :
|
lol da nu arata rau :lol: ce culoare ii?? :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Hahahaha! Adica BMW-u' din poza e \"doar o alta masina abandonata\" ?
|
Nu chiar..BWM de mai sus e doar un exemplu..Abandonate inseamna fara roti,fara geamuri..etc.. :P
|
:lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
..Hehehe
|
deci tu faci grafiti nu sau?? :lol: :lol: :lol: astea im plac si mie poate imi faci casa asa la tm ce zici?? :lol: :lol: :lol:
|
Da sunt grapher. . . \"decorez\" tot ce prind ..iti fac si casa..poate ma inviti pe la tine...:P
|
poate :lol: sa vad prima oara cat de bun esti eu zic ca esti bun :lol: :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:21. |
- Copyright 2026 4Tuning