Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Alte Anunturi Piese

Closed Thread

Thread Tools
Old 28-08-06, 09:30   #1
VaLdo

Stage 2

Default Cumpar acte de e30 320i

Cine ma poate ajuta cu niste acte de 320i plzzz! Am cumparat un bmw ursulet neinmatriculat 320 i Cine stie ceva talon plzz anuntati`ma!! pe nr de tel : 0745288042 sau id de mess: VaLdo2610
VaLdo is offline  
Old 28-08-06, 09:31   #2
B-14-BYE

Stage 5

B-14-BYE's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: sal! Cine ma poate ajuta cu niste acte de 320i plzzz!

si cu seriile cum faci ? nu trebuia sa te complici.. daka se putea face ce vrei tu sa faci nu mai dezmembrau astia bmw-uri super pe 1000 euro
B-14-BYE is offline  
Old 28-08-06, 09:35   #3
VaLdo

Stage 2

Default Re

Io intrebam cine ma poate ajuta cu niste acte...treaba mea ce fac cu seriile!
VaLdo is offline  
Old 30-08-06, 13:21   #4
unu'_interesat

Stage 2

unu'_interesat's Avatar

e unu de la rutiera prin bucuresti ... soare il cheama ... deci omu' e nebun, umbla cu surubelnita si perie de sarma dupa el, tot ce e bmw, mercedes sau opel mai vechi, se uita la serii, nu conteaza ce nr de inmatriculare ai, de ro sau alte natzii. vreau sa va zic ca e obsedat dupa asa ceva, din pacate are si ochiu' mai format decat infrared-urile alea de la RAR, avand oarece "experienta in domeniu". Cam un procent de 99 la suta din masinile "naspa" pe care el le verifica in trafic o patesc penal. Daca ai ghinionul sa fii oprit de el, si sa ai si seriile nashpa ... hmm... cam nasol. Chestia e ca e si din cale-afara de "cinstit" ori din cale-afara de prost, nu prea poti trata nimic cu el.
Au patit-o multi prieteni de-ai mei cu el, omu' are un renume de bau-bau pe treaba asta.
Fereasca sfantu' VaLdo sa gasesti vreo ruda de-a lui pe-acolo prin baia mare
in rest, bafta cu proiectul tau!

Last edited by unu'_interesat; 30-08-06 at 13:26.
unu'_interesat is offline  
Old 30-08-06, 13:29   #5
VaLdo

Stage 2

Intradevar doamne feri sa gasesc! Bine doar nu crezi ca ma opreste politia si vine la mine cu flexul si polizeaza acolo ca nu`i dau voie! Nu are voie daca io am trecut prin RAR cu ea ma doare in pwla!
Ms oricum!
VaLdo is offline  
Old 30-08-06, 13:48   #6
unu'_interesat

Stage 2

unu'_interesat's Avatar

nu prea ii intereseaza p-astia ce ai tu de la rar sau nu. aici in buc m-a oprit unu si cu un tupeu fantastic mi-a razuit seria sa vada ochii lui daca masina e ok sau nu. mi-a spus ca daca nu-mi convine ca mi-a zgariat vopseaua sa fac plangere pt faptul ca el a vrut sa-si "faca datoria" si sa verifice o masina care la prima vedere parea "nasoala". unde draq ii parea lui nasoala nush ... ce sa mai zic ... am plecat si eu de-acolo umplandu-i frigiderul de carne ... unii sunt prea jegosi n-au pic de respect fata de tine si de munca ta isi inchipuie ca daca au un cap de creta in cap po' sa faca ce vor

oricum, bafta, si s-auzim numai de bine de la tine
unu'_interesat is offline  
Old 30-08-06, 13:52   #7
VaLdo

Stage 2

Default Re

unu_interesat dami si mie pls id tau de mess sa vb . Sau intra pe id meu: VaLdo2610
VaLdo is offline  
Old 31-08-06, 19:05   #8
Dumy

Stage 5

Dumy's Avatar

Default Re: Cumpar acte de e30 320i

Valdo daca vrei acte te descurci cu mine tratam pe messenger
Dumy is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -