iei mai mult.....incearca sa o vinzi si vezi cat iei pe ea...(stai linistit k fara alta masina nu ai cum sa o vinzi)
ps:vorbeati de timpi de reactie:sunt curios care face mai ibne k mine:0.501 (a fost la nimereala ,recunosc)
504Da nu am vrut a fost asa la nimereala.Nu am incercat nici o data sa vad cat scot cel mai bine.Intrebare daca dai uninstal la toate piesele de pe masina si vinzi masina ...piesele iti raman?poti sa le pui la masina pe care o cumperi.Am inteles ca e mai bun supercharger...dar iti trebuie niste rapoarte bune
vreau si yo in echipa...am si yo un amarat de civic..de vreo 490 de cp..am turbo stage 3
p.s.la engine internals..trebuie sa yau displacement si headwork?nu intra in conflict cu alte piese?
p.s.2. am userul cristy
deci...la o masina turbo.....singurele pise car enu vor fi instalate sunt: serpi...pistoane copmrimate(vor fi cele decomprimate) si ecu..asta daca ai nos..dar stai linistit k merge pus advanced bla bla bla..ecu alah mai jemcher...deci oricum ai lua nu ai ecu normal....
care stie cum trebuiesc setate amortizatoarele la un civic de 570 cp?si inca ceva.raportul final daca il maresc se scurteaza cum fac si celelalte viteze sau e invers?