boss...eu stiu k atunci cand faci un motor turbo...il decomprimi....deci l aturbo e sigur decomprimate pistoanele...dar la supercharger nu stiu.si nu sunt mult mia bune supercharger......te poti folosii de ele la o turatie mai mica....deci poate la plecare e mia bine un pic...dar sincer...28 boost.....stii cum urca de pe la 55000 de ture sau cand ajunge turbo la max?chiar si cu a6-a imi urca super bine in ture....oricum 1-2-3-4 abia apuc sa le vad....
ps:vezi k fiecare piesa are specificatii...deci vezi la pistoane ce scrie....
yo am turbo si sunt ff multumit....nu am incercat super...
Apropo vreau si yo in team ........am o honda de vreo 500hp
Mai tre sa ii iau magic boxu da nu am bani momentat
SStie cineva cum sa il seteze
Fratilor i need help
Am pus pe honda civic aia si hatchback, tot sa moara fanta, dar mai mult de 350 de cai n-am, ce plm sa schimb sau sa pun pe ea?
vezi ca unele piese daca le montezi scot altele deja montate.eu am pus serpi si dupa am pus turbo si a trebuit sa demontez turbo.eu am vreo 400 de cai cu turbo stage 3 injectoare,pompa de benzina,admisie,bujii,fise etc
naiba m-a pus sa imi iau cutie noua.am dat si 1500 pe ea si am inceput sa umblu la rapoarte si mi s-a dus motorul.acum fara nos nici de pe loc nu plec.care se are cu rapoartele?dar sa stie.am un civic de vreo 500 de cai putere.
va spun eu..tre sa fiti prea meserias k sa va jucati kluema cu rapoartele....adugati si treapta a6-a si micsorati raportul final(adik mariti acolo cifrele...) pana va convine.ps 6-a sa fie apropiata de a 5-a k valoare...un pic mai lunga....daca nu stiti rapoartele stock sunt pe pagina anterioara scrise de mine....
am un civic cu 20 de mii de dolari tuning pe ea la vreo 550 cai putere i-am pus tot in afara de suspensii si chiuloasa modificata.stie careva daca o vand cat iau pe ea?18500 cat e una stock sau mai mult