Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > PC Games - HARDWARE - Console > PC Games

PC Games Totul despre jocurile pe calculator

Closed Thread

Thread Tools
Old 14-06-09, 21:21   #661
xenon24

Stage 2

xenon24's Avatar

Default Re: Cine se pricepe la drifturi,la NFSU2 ??

Quote:
Originally Posted by Ingerasul99 View Post
Maine Seara la ora 19:00 urmatoarea reprinza sa vina si cei care nu au fost pt continuarea campionatului.
Eu am facut regulile la campionatul asta, asa or sa ramana, daca vreti altu , faceti .
E doar un joc , nu tre sa va luati la bataie ,chiar asa am ajuns?
De la cine mi-am luat-o in seara asta?rdc?
De fiecare data cand se va face campionat sa ma treceti pe lista, voi fi mereu.
Cand incepe un campionat nou sa ma anuntati si pe mine . Cat despre Hamachi .. eu recomand pLan e mult mai bun decat Hamachi.
xenon24 is offline  
Old 14-06-09, 21:22   #662
Ingerasul99

Stage 5

Ingerasul99's Avatar

Member of:
[DACIA]

Se foloseste si plan dar mai rar!
Ingerasul99 is offline  
Old 14-06-09, 21:34   #663
xenon24

Stage 2

xenon24's Avatar

Pt drift .. niste setari la suspensie : e mai bine suspensii tari , tip sau moi?
am dat pe tip si se duce mai bine decat pe hard si cu cat scad cu atat mai bine ceva sugestii?
xenon24 is offline  
Old 14-06-09, 21:37   #664
green_e30

Stage 5

green_e30's Avatar

TARI!!!
green_e30 is offline  
Old 14-06-09, 21:42   #665
DaViD TL
Echipa de sprijin

Stage 5

Member of:
[DACIA]
[Echipa de sprijin]

Pana la urma mi-am bagat ceva si am parasit campionatul ,am iesit afara ,multa vorba putina activitate asa a fost in fine rzw are dreptate si desi seb se va supara pe mine tin sa-i dau dreptate lui rzw ,in fine intr-adevar conteaza ffff mult tipul de masina m-am jucat azi vreo 2 ore cu RDC si frate cu golful face minuni baiatul ,dupa parerea mea e cel mai bun la ug2 la drifturi jos palaria in fata lui ,in fine voi ramane ca ajutor al campionatului dar frate se juca o runda iesea lumea iar intra iar iesea era un du-te vino de nu stiai ce sa faci pe hamachi se certau pe ug2 nu se gaseau ma mir ca n-a cedat nervos sergiu ,eu unul cel putin n-am mai rezistat data trecuta s-au facut patru grupe pana la urma au fost doar 2 cei care am fost ne-am dat am vazut cine a castigat si gata acuma ,n-are rost sincer sa mai continui campionatul si din moment ce s-a dat collision off nu cred ca mai este nevoie de supraveghetori ,in fine mult succes si maine si voi ajuta cum voi putea insa am ajuns la concluzia ca n-are rost sa te mai agiti cu un campionat care suntem pe hamachi intram ne jucam si iesim oricum se stie deja cam care ar fi scorurile la drift pt fiecare ,cel putin eu m-am dat cu 80% din cei ce joaca ug2 de pe 4tuning sunt multe de spus in fine ,mult succes celor ramasi si felicitari viitorului campion
DaViD TL is offline  
Old 14-06-09, 21:54   #666
norbi_bidi

Stage 5

norbi_bidi's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[KIA]

Daca voi avea timp, va promit ca organizez eu un campionat... Daca doresti sa ma ajuti ca "supraveghetor" esti binevenit (David_TL). Si pana la urmatorul campionat bafta tuturor
norbi_bidi is offline  
Old 14-06-09, 21:56   #667
Ingerasul99

Stage 5

Ingerasul99's Avatar

Member of:
[DACIA]

Am ignorat faptul ca se certau , nu stiau care ce si cum pe acolo si am facut meciurile pe grupe cum trebuia ,intradevar golful e bun , dar il poti face stiu smecheria .
Sper sa facem ceva frumos in seara asta, desi sunt rupt de oboseala si cu o durere de cap.

Ingerasul99 is offline  
Old 14-06-09, 22:06   #668
DaViD TL
Echipa de sprijin

Stage 5

Member of:
[DACIA]
[Echipa de sprijin]

Deci chestia asta cu supraveghetor e aiurea rau de tot credeti-ma din moment ce dai collision off nare rost sa mai pui supraveghetor se dau oamenii si cine ia 2/3 ala castiga ,si tot asa si daca lumea ar vorbi pe privat si fac intre ei meciu intr-o ora se stie castigatorul oricum ,dar deh romanu tot roman ramane in fine sa se faca un campionat adevarat inseamna munca multa sa fie un premiu adevarat adica o suma modica gen 50 de lei ,si nu conteaza cine se inscrie bun sau nu ,pt ca desi esti bun nu stii cum intri intr-un perete ceva si pac ai pierdut si asa iei bataie chiar daca esti bun ,in fine asta e parerea mea ,si cum s-a facut mai de mult la 4tuningdays jocuri virtual ala cu offroad si nu stiu ce asa s-ar putea sa se faca si cu drifturi la ug2 in fine suntem putini o mana de oameni 20 de insi ,asa ca sa ramanem la hamachi si sa incercam sa fim toti prieteni pt ca n-are rost sa ne certam de la un joc ,eu unul cel putin asta incerc ,dupa cum am spus sunt multe de zis.... si ca sa va dau si o dovada 2 poze cu cele mai mari scoruri care le-am scos eu si care au fost batute cu usurinta de RDC si cu al lui mk4 felicitari maestre
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	untitled1.JPG
Views:	95
Size:	33.0 KB
ID:	964263   Click image for larger version

Name:	untitled.JPG
Views:	87
Size:	34.2 KB
ID:	964264  
DaViD TL is offline  
Old 14-06-09, 23:55   #669
norbi_bidi

Stage 5

norbi_bidi's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[KIA]

S-a rezolvat acum topicul, este "sticky"... Voi vedea daca voi putea eu organiza un campionat calumea
norbi_bidi is offline  
Old 15-06-09, 00:01   #670
Seb4speed

Stage 3

Seb4speed's Avatar

Tu nu vei organiza un campionat serios decat daca il vei castiga tu ... Fii serios tu nu poti organiza un campionat adevarat cum a organizat Inger sau DvD apropo de ce nu te-ai dat ai fost asteptat ...

Posesor de BMW 518i turbo touring
Si da presedinte 4speed crew
Seb4speed is offline  
Old 15-06-09, 00:06   #671
norbi_bidi

Stage 5

norbi_bidi's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[KIA]

Quote:
Originally Posted by Seb4speed View Post
Tu nu vei organiza un campionat serios decat daca il vei castiga tu ... Fii serios tu nu poti organiza un campionat adevarat cum a organizat Inger sau DvD apropo de ce nu te-ai dat ai fost asteptat ...
Vom vedea cum il voi organiza. Si daca tot esti asa bun de ce nu ai facut tu pana acum sticky acest topic? Sau de ce nu citesti posturile, unde vedeai ca eu am fost plecat la satu mare pana seara si nu am putut "concura".
Old 15-06-09, 00:10   #672
Seb4speed

Stage 3

Seb4speed's Avatar

stiam asta ca ai fost la liniute s.a.m.d apropo daca vrei o mana de ajutor cu campionatul anuntama
Seb4speed is offline  
Old 15-06-09, 01:30   #673
RDCenemy

Stage 2

RDCenemy's Avatar

Ca sa inchei discutiile referitoare la FWD din punctul meu de vedere, spun urmatoarele:

- e clar ca cei care joaca Stadium 2 de f. mult timp si au si masinile Lancer sau Impreza bine facute, au un avantaj mare fata de cei care incearca sa joace cu aceleasi masini pe un traseu pe care nu il prea joaca deloc;

- recunosc fara rezerve ca as mai avea mult de tras pana sa pot bate pe cei mai buni dintre voi cu aceeasi masina pe Stadium 2; asta e, urasc din tot sufletul harta asta si am urat-o de cand s-a lansat Underground 1 - ca era si acolo una la fel si se juca in prostie;

- am inceput sa joc cu Golful pentru ca jucam sa obtin punctajul maxim dintr-un singur Drift si asta era cel mai controlabil;

- mie mi-au placut si o sa imi placa intotdeauna hartile mai complicate, mai incalcite pentru ca m-am obisnuit sa le joc pentru obtinerea single-drift-ului maxim. Pe trasee parkade cred ca as putea face fata si cu Lancer sau Impreza.

In final, situatia e simpla: o tabara joaca Stadium 2 cu AWD/RWD pe motiv ca e realist driftul si pentru ca stiu harta de mult timp; si cealalta tabara joaca cu Golf sau alt FWD pentru ca joaca de la inceputurile NFSu2-ului la scor, nu la veridicitate.

Eu insumi am jucat drift in Underground1 luni de zile cu Impreza si injuram de mama focului pe aia cu Integra [FWD] care scoteau cam 140% din ce puteam eu. Dar in U2 cand am vazut ca Golful bate tot n-am mai ezitat.

P.S.: hai un drift in GRID, ca acolo nu este FWD.
RDCenemy is offline  
Old 15-06-09, 02:30   #674
Seb4speed

Stage 3

Seb4speed's Avatar

Quote:
Originally Posted by RDCenemy View Post
Ca sa inchei discutiile referitoare la FWD din punctul meu de vedere, spun urmatoarele:

- e clar ca cei care joaca Stadium 2 de f. mult timp si au si masinile Lancer sau Impreza bine facute, au un avantaj mare fata de cei care incearca sa joace cu aceleasi masini pe un traseu pe care nu il prea joaca deloc;

- recunosc fara rezerve ca as mai avea mult de tras pana sa pot bate pe cei mai buni dintre voi cu aceeasi masina pe Stadium 2; asta e, urasc din tot sufletul harta asta si am urat-o de cand s-a lansat Underground 1 - ca era si acolo una la fel si se juca in prostie;

- am inceput sa joc cu Golful pentru ca jucam sa obtin punctajul maxim dintr-un singur Drift si asta era cel mai controlabil;

- mie mi-au placut si o sa imi placa intotdeauna hartile mai complicate, mai incalcite pentru ca m-am obisnuit sa le joc pentru obtinerea single-drift-ului maxim. Pe trasee parkade cred ca as putea face fata si cu Lancer sau Impreza.

In final, situatia e simpla: o tabara joaca Stadium 2 cu AWD/RWD pe motiv ca e realist driftul si pentru ca stiu harta de mult timp; si cealalta tabara joaca cu Golf sau alt FWD pentru ca joaca de la inceputurile NFSu2-ului la scor, nu la veridicitate.

Eu insumi am jucat drift in Underground1 luni de zile cu Impreza si injuram de mama focului pe aia cu Integra [FWD] care scoteau cam 140% din ce puteam eu. Dar in U2 cand am vazut ca Golful bate tot n-am mai ezitat.

P.S.: hai un drift in GRID, ca acolo nu este FWD.

sunt perfect de acord cu tine si eu la fel
Seb4speed is offline  
Old 15-06-09, 12:30   #675
Tweety_rzw
VW Driver

Stage 5

Tweety_rzw's Avatar

Member of:
[VW]
[Opel]

I'm in în campionatul lui Norbi_bidi ,poate el va face treabă bună !Baftă în continuare !
Tweety_rzw is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -