mama,fratilor,sunteti penali......eu am reusit sa fac 135 si nush cat la drifturile din canion....in rest ,la celelalte nu pot.....care e secretul?
prima oara cu eclipse:104,513 a doua oara eclipse:128,188 prima oara cu skiline:135,840.......atata....punctajele le-am facut in canion.....acolo sunt drift king
jucam odata online toti?
1. Secret...nu stiu ce sa zic. Daca joc pe munte,si eu fac tot cam atatea. Incearca sa joci pe circuit,si sa controlezi masina,si sa iei succesiune de viraje in derapaj. Intre 2 viraje consecutive iei stanga-dreapta,ca sa te driftuiesti. Dupa aia larg viraj in drift,si tot asa.
2. Toti nu avem cum sa jucam,ca intr-o cursa intra maxim 4 insi. Dar eu tot as face un campionat .
sunt de aceeasi parere.....am incercat pe circuit......dar fara succes.....eclipse-ul o ia pe sura si parca ara pamantu'.......mai incerc,dar pe canion sunt foarte bun(cred)
Incearca sa inveti ce inertie are fiecare masina,cu aproximatie,si sa te bazezi pe asta cand faci drifturi. Incearca pe Parkade Drift 2. E cea mai simpla. Incearca cu Eclipse,Skyline sau Lancer EVO.
Eu cu astea fac...