nu merg tunate...decat culoarea sau jantele le poti schimba...daca vrei iti poti lua masini tunate de pe net dar nu e aceeasi chestie...si e mare bataia de cap bafta
Imi spune si mie cineva de unde sa il iau ? Dar sa fie bun jocul ? Am luat numai porcarii , ba filme care scria World Racing 2 , ba poze ... dati-mi si mie un link ceva , dar sa fie bun . Stima
1 Jocul bun se gaseste pe filelist.ro ...torrent eu pe ala l-am avut si nu avea nici o problema.
2 Nu toate masinile merg ...si eu am bagat vreo 80-90 de masini si imi apar decat 60 si ceva am impresia ca mai multe de 70 nu merg ...ca am mai scos si am bagat si tot asa ...nu am gasit mai multe in joc de 68 + ca unele chiar nu merg ...gen bmw 760 sau 750, au un defect sau ceva de genu nush...
Va zic de pe acum am avut WR2 si am avut toate masinile posibile cand intram in joc zicea addons loaded 724Cars... adica am adunat toate Addonsurile de pe net si era chiar foarte frumos dar l-am dezinstalat deoarece nu mai am placa video mi s-a ars
__________________ Canon EOS 550D + Canon Battery Grip BG-E8 + Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS + Canon EF 50mm f/1.8 II + Nissin Di622 Mark II + Micnova FT-4C E30 Fest 2012 - Brasov, Romania.
porsheGTS dami add la petconicristi@yahoo.com pls ca eu tiam bagat id da zice cal am si defapt nul am si vreau sa stiu cum bag harti.sau sa posteze cineva tot cemi trebe adica program si readme... ms.
am incercat sa bag si eu harti am bagat programul wr2 manager in folderu cu wr2 am intrat in el totu mere super si bifez harta.doar 1 am vrut sa bag am bifato si cind sa dau save acolo imi zice {file acess denied} dc ? pls ajutiatima la id petconicristi