salutare baieti.....eu am probleme cu wr2 manager ca nu ma lasa sa salvez....imi zice (file acces denied), daca stiti vreunu de la ce poate sa fie ...ms anticipat
mashinile se adauga in joc....daca cautzi world racing 2 addons e imposibil sa nu-ti gaseasca mashini......jocu il scoti de pe torrente daca vrei
P.S. Eu tot n-am lamurit problema cu managerul...si cracku ala nu merge...nush ce are
Last edited by DJSeba; 05-02-10 at 10:44.
Reason: add something
mashinile se adauga in joc....daca cautzi world racing 2 addons e imposibil sa nu-ti gaseasca mashini......jocu il scoti de pe torrente daca vrei
P.S. Eu tot n-am lamurit problema cu managerul...si cracku ala nu merge...nush ce are
imi pare rau pt crack altul nu am gasit.plus ca mie nu`mi merge jocul.da o eroare cand incepe orice cursa...si l`am dezinstalat nu am stat sa`mi mai bat capu.o eroare de genul : Default load...nush ce.
Copiez toate folderele downloadate unde trebuie , intru in Wr2 manager , selectez harta si cand dau click pe save all changes imi da o eroare : file access denied .
Copiez toate folderele downloadate unde trebuie , intru in Wr2 manager , selectez harta si cand dau click pe save all changes imi da o eroare : file access denied .
Ma poate ajuta si pe mine cineva ?
Multumesc
e terminat fratica jocu ala..nu te mai chinuii.e o pierdere de timp
rzn...eu zic sa te mai gandesti e super jocu....Alinush..eu zic sa mai instalezi o data manageru si baga bine folderele de la harti in folderele jocului calumea!!!!Daia iti da eroare!:P