Member of: [Moderators] [Virtual Tuning] [RENAULT]
Re: Live for Speed
mai razvane...gata...niciodata cand te mai vad pe vreun server de es 2 nu te mai busesc:P deasta esti?
ontopic..chiar...cate servere romanesti erau simultan intr'o perioada deschise...
mai demo userilor....sunteti destui incat sa incerc sa vbesc cu razvan-r (din prodrive) sau cu oxide sa mai organizam un concurs ceva? ca a trecut vara si noi nu am facut nik...
mai demo userilor....sunteti destui incat sa incerc sa vbesc cu razvan-r (din prodrive) sau cu oxide sa mai organizam un concurs ceva? ca a trecut vara si noi nu am facut nik...
ma bag si eu daca organizati ceva...am vazut ca forumul ala lfromania e cam mort...ce e cu el ?
eh...lipsa de activitate...in general lipsa de activitate...numai prodrive mai sunt seriosi si joaca in continuare...eu m'am dat pe Carribean Cruise si Live To Cruise...si nu mai sunt nici evenimente, nu mai sunt nici rezumate si nici comentarii....de aici lipsa mare de activitate
stie cineva de ce , in orice rezolutie l-as juca, si cu detalii minime, cand joc cui mai mult (2-3-4-5 masini ) atunci cand sunt pe langa ele imi merge foarte greu ? adica 4-5-6 fps cand sunt singur pe circuit merge perfect si cu rezolutie mare si cu detalii mari...dar cand apar alte masini frameaza urat
de`aia
eu cu ath64 3000+ / X200 128mb / 1 Gb Ddr 366 well.. merge binisor daca am 10 masini in fata. (nu bine, doar.. binisor)
c`o placa video si un proc mai bun s-ar rezolva.
Member of: [Moderators] [Old School Cars] [FOTO] [DACIA]
Quote:
Originally Posted by Bryan
stie cineva de ce , in orice rezolutie l-as juca, si cu detalii minime, cand joc cui mai mult (2-3-4-5 masini ) atunci cand sunt pe langa ele imi merge foarte greu ? adica 4-5-6 fps cand sunt singur pe circuit merge perfect si cu rezolutie mare si cu detalii mari...dar cand apar alte masini frameaza urat
512 sdram amd athlon 1700+ ge force 4 @ 64 mb
placa aia de 64 nu suna prea bine .. in mare parte din cauza asta iti scade fps`ul ..mie imi scadea fps-ul si cu fx5200-le pe 128 (care s-a ars) ..si pe radeonul 9250 ...deci ...
app ..chiar ar mai trebui facut ceva ..o cursa ..un event ..un campionat ...ca imbatranim si inca n-a venit vremea sa trecem pe diesel-uri