Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
Re: Live for Speed
nope
eu m-am lasat de mult de lfs .. insa la drift inca ma mai tzin bine zic eu :P
acolo accept orice provocare, timpul asta l-am scos din joaca ..
nu ma pasioneaza prea tare
nope
eu m-am lasat de mult de lfs .. insa la drift inca ma mai tzin bine zic eu :P
acolo accept orice provocare, timpul asta l-am scos din joaca ..
nu ma pasioneaza prea tare
aha... pai poate ne onorezi cu prezenta la urmatorul drift event daca va fi asa ceva... arbitrat cum trebuie :P nu de copii de 14 pardon 15 ani :P
aha... pai poate ne onorezi cu prezenta la urmatorul drift event daca va fi asa ceva... arbitrat cum trebuie :P nu de copii de 14 pardon 15 ani :P
a fost vina mea , m-am grabit shi l-am ales pe "u-know-who"
daca se va face un nou event juriul ar trebui sa fie constituit doar din jucatori/driveri cu experientza care au ca pasiune driftingul ( ce bun ar fi Tengu )
Zau... macar ati vorbit cu omu? Nu spune slabe sanse pana nu incerci sa vb cu omu... problema e ca e nevoie de cineva cu o varsta mai coapta. adica u stf :P
__________________ 1999' E46 320i (M52TUB20) - Status: Sold 1979' E12 525i (M30B25) - Status: Sold
Zau... macar ati vorbit cu omu? Nu spune slabe sanse pana nu incerci sa vb cu omu... problema e ca e nevoie de cineva cu o varsta mai coapta. adica u stf :P
Haideti mai ! Va ajut cu cea mai mare placere la un drift event... trebuie sa ma mai antrenez dar rezolvam ! Astept raspuns de la "oficialitati". DOAMNE AJUTA !!