Scrie la fiecare cum se instaleaza........citeste primul post sau in fisierul pe care il descarci este ReadMe.
Quote:
Originally Posted by Griffo
Eu am dat exemplul clar, gauge de interior, gen pe stalp!
Nu am testat nici unul dintre gauges, dar din ce am citit se poate modifica pozitia lui pe ecran. Daca pui camera de la volan si il pozitionezi cum trebuie o sa iti fie pe stalp.
Eu am incercat sa te ajut, puteai macar sa zici multumesc in loc sa critici, dar stai linistit ca nu o sa se mai repete.
Multi dintre noi poate ca am vazut sariturile celor de pe Ebisu , astazi m-am tot gandit cum sa fac sa fie posibil si in lfs asa ceva.
Mi-am amintit ca pe Blackwood -->Car Park exista multe "objects" de tot felul . Am gasit chiar ce ne trebuia , mai precis "Ramp" .
Dupa descoperire , am inceput sa construiesc circuitul de la Ebisu . Eu zic ca mi-a iesit destul de bine .
Cum sa il instalati : Extrageti arhiva in Lfs/Layouts , intrati in lfs selectati single player , Click pe Blackwood apoi Car park si o sa vedeti mai jos BL3_Ebisu !
In cateva zile pregatesc tot pe Blackwood-->Car Park , un fel de layout cu blocuri , iar printre ele sa fie sosea cu 4 benzi + cateva intersectii ! Din toate astea v-a rezulta un Street drifting !
Multi dintre noi poate ca am vazut sariturile celor de pe Ebisu , astazi m-am tot gandit cum sa fac sa fie posibil si in lfs asa ceva.
Mi-am amintit ca pe Blackwood -->Car Park exista multe "objects" de tot felul . Am gasit chiar ce ne trebuia , mai precis "Ramp" .
Dupa descoperire , am inceput sa construiesc circuitul de la Ebisu . Eu zic ca mi-a iesit destul de bine .
Cum sa il instalati : Extrageti arhiva in Lfs/Layouts , intrati in lfs selectati single player , Click pe Blackwood apoi Car park si o sa vedeti mai jos BL3_Ebisu !
In cateva zile pregatesc tot pe Blackwood-->Car Park , un fel de layout cu blocuri , iar printre ele sa fie sosea cu 4 benzi + cateva intersectii ! Din toate astea v-a rezulta un Street drifting !
tare layoutu' bv........ pls lasa si tu un link cu nissanu' din imagine si skin prin PM dak nu poti..... ms anticipat
Ne plictiseam umpic pe server , ne dadeam pe un lyt mai vechi adus de robbie ...si m-am gandit ca ar fi mai distractiv sa mai schimbam si noi ruta din cand in cand !