Quote:
Originally Posted by s0r1n
Neata
Stiti concursul King Of Europe Drift ... Acum ca avem si traseul ar fi frumos sa organizam si noi King Of Europe LFS Drift . Eu am vorbit cu niste englezi , rusi , germani, papuasi(glumesc) .... per total cu niste straini dupa server'ul Lislon si ei au fost de acord majoritatea . Acum sa vedem daca se ofera si vreun roman sa ajute cu organizarea si cu prezenta lui la concurs.
|
Frate eu zic sa ramai la niste twin-uri . Parerea mea !
Un circuit in care sa ai UNGHIURILE corect realizate crede-ma ca iti ia cam 1 zi pana il faci si inca o zi probabil sa il testeze mai multi ""Piloti"" care se dau de ceva timp si care au experienta .
Quote:
Originally Posted by DeNyS41 SS
Poate o sa ne ajute EvLSant0s
PM: Am facut si io mai demult cand nu aveam ce face un lyt cu KOE Cluj 2009. L-am facut asa mai pe rapid. Sper sa va placa
|
Vezi ca ai scris ""PM:"" se scrie P.S: Pm= private msj.
Nu are nici o treaba circuitu ala cu ce a fost la Cluj !
Prima curba te pierzi in plm pe traseu intri . Initierea la cluj se facea cu o viteza maxima de 110-130Max km/h , Apoi se reducea viteza consistent .
Dupa prima curba celelalte curbe deja nu mai sunt trasate pe circuit .
intr-un cuvant circuitu ala e mult prea mare pentru un XRT de 200cp

.
Probabil pe circuitele alea se dau copii gen "booster" care am avut proasta ocazie sa ma dau cu el si sa-mi spuna ca el foloseste si treapta 4-5 . Probabil d`asta isi incalzeste cauciucurile la enshpe mii de grade

...la drift tr sa le ai cat mai GRIP....
Eu zic sa se tina un campionat pe circuitul pus de mine cel de la Iasi . Este in proportie de 90% facut aproape ca in realitate. Viteza de initiere si de drift este aproape egala cu cea reala cu cea de week trecut de la eveniment .
Multa bafta !