Sunt nou aici ! QUICK grad la LFS si am o rugaminte mare la voi va rog, nu stiu cum sa aplic un skin sa il vada si alti am incercat cu tutoriale cu fel de fel de convertoare dar nu imi iese nici cum ! va rog frumos dati add aqlvin94 (yahoo) care va pricepeti ! sau VB aici ! ! !
Salut.
Dupa ce ai facut SKIN-UL (JPEG) il bagi in folderul si folderul Skins, ca sa ti se vada in multiplayer trebuie sa il sui pe www.lfsworld.net (Dar iti trebuie licenta cumparata,cu Demo nu merege). Sper sa te ajute.
Salut.
Salut.
Dupa ce ai facut SKIN-UL (JPEG) il bagi in folderul si folderul Skins, ca sa ti se vada in multiplayer trebuie sa il sui pe www.lfsworld.net (Dar iti trebuie licenta cumparata,cu Demo nu merege). Sper sa te ajute.
Salut.
aoo..pai eu am demo dar uni de acolo depe unele servere spuneau ca merge dar trebe sa il fac .dds file nush exact cum ...
oameni buni.ajutati-ma si pe mine cu o treaba.mi-am bagat de pe LFSmoda.com o versiune drift si mai nush cum, am patch-uit-o pe S2 si 0.5Z25, mi-am pus mod-uri cate am vrut.bun.Acuma dilema intervine in felul urmator:ziceti-mi si mie cum bag niste seturi de jante...........gasesc o multime dar doar pentru versiunea Z28 iar pt Z25 un program cu 2 seturi de jante si atat.Ce as putea face sa raman in continuare pe S2 Z25......daca as avea un patch pt Z28 da sa raman tot S2 ar fi si mai bine.O parere!Multumesc!
oameni buni.ajutati-ma si pe mine cu o treaba.mi-am bagat de pe LFSmoda.com o versiune drift si mai nush cum, am patch-uit-o pe S2 si 0.5Z25, mi-am pus mod-uri cate am vrut.bun.Acuma dilema intervine in felul urmator:ziceti-mi si mie cum bag niste seturi de jante...........gasesc o multime dar doar pentru versiunea Z28 iar pt Z25 un program cu 2 seturi de jante si atat.Ce as putea face sa raman in continuare pe S2 Z25......daca as avea un patch pt Z28 da sa raman tot S2 ar fi si mai bine.O parere!Multumesc!
Parerea mea este sati descarci LFS Z28, sa nu bagi moduri, ca strici jocul, si sati cumperi licenta S2 e cel mai bun.
Lasate ma cu licenta ta cu tot .. poate omului nui comvine sa cumpere o licenta din diferite motive . La toti pe care ai vezi : ia licenta ia licenta , daca vroia licenta avea