Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > PC Games - HARDWARE - Console > PC Games

PC Games Totul despre jocurile pe calculator

Reply

Thread Tools
Old 26-05-10, 09:36   #3166
69RUP

Stage 5

69RUP's Avatar

Default Re: Live for Speed

Imi daiti si mie daca vreti un skin cu 4T !?
69RUP is offline   Reply With Quote
Old 02-06-10, 20:39   #3167
dan.bordei

Stage 1

dan.bordei's Avatar

World Record cu cetatenie romana!

Salut, am onoarea sa va anunt, ca acum 4 zile un pilot din echipa GTS Motorsport, a savarsit o fapta de-a dreptu imposibila pentru multi dintre noi, a reusit sa invinga timpul record pe pista Kyoto Grand Prix, cu XF GTI, astfel devind noul detinator al recordului mondial pe aceasta pista cu timpul de 3.08.140. Mentionez ca acest timp record a fost realizat in conditii de validiate al hotlap-urilor prin sistemul HLVC implementat in Live For Speed. Acest pilot este nimeni altul decat O. Andi membru veteran al echipei GTS Motorsport.
Prin acest mesaj vrem sa-l felicit pe Andi, pentru ca a demonstrat ca se poate, si la nivelul nostru, si pentru ca a reusit sa urce steagul nostru in fruntea clasamentului.
Dar povestea nu se termina aici, deja avem inca 2 piloti din echipa GTS care au anuntat ca vor incerca sa doboare la randul lor alte recorduri.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	WR ADY.jpg
Views:	145
Size:	884.6 KB
ID:	1500760  

Last edited by dan.bordei; 02-06-10 at 20:45.
dan.bordei is offline   Reply With Quote
Old 05-06-10, 20:39   #3168
Bambo

Stage 2

Bambo's Avatar

Normal ca a stabilit un record. Cine nu ar stabili cand tai curba complet .......sicana devenita curba......
Bambo is offline   Reply With Quote
Old 06-06-10, 00:07   #3169
Raz6633

Stage 5

Raz6633's Avatar

Atata timp cat este tur valid HLVC nu vad care este problema... te rog frumos uita-te la toate WR-urile pe pistele kyoto si vei vedea cum abordeaza restul virajelor.

Ba mai mult daca te crezi in stare esti invitatul meu pentru a incerca sa dobori acest record.

O zi buna.

2007' Infiniti G35s Coupe - Status: Confirmed

Raz6633 is offline   Reply With Quote
Old 06-06-10, 01:06   #3170
Bambo

Stage 2

Bambo's Avatar

Valid HLVC e sa si incetinesti masina folosind peretii pe unele portiuni in South City.... Se stie ca sistemul are bug-uri si tocmai de aceea cei care se respecta nu mai incearca sa doboare actualele recorduri pe circuitele Kyoto....

De ce oare in IGTC sau MoE se acorda o atentie speciala sicanei de pe Kyoto Grand Prix?

Sunt sigur ca stii ca masina trebuie sa aiba tot timpul cel putin 2 roti în interiorul liniilor care marcheaza circuitul. Oricum multumesc de oferta dar din pacate nu pot. Dar in nici un caz sa nu-ti faci griji, sunt altii care vor incerca si ,cel mai probabi, il vor obtine

Last edited by Bambo; 06-06-10 at 01:09.
Old 06-06-10, 02:46   #3171
Raz6633

Stage 5

Raz6633's Avatar

Daca tu nu poti, defapt nu esti in stare pentru a obtine un WR, atunci te rog frumos... fii baiat cuminte, fa stanga imprejur si ia-o la fuga...

Tara asta n-are nevoie de astfel de lepre ca tine...

Pentru Ady va fi un privilegiu sa se bata cot la cot cu mai marii LFS-ului pentru WR-ul pe aceasta pista.. asa ca scuteste-ma

by the way ai fost dat afara din core racing? ce pacat...
Old 06-06-10, 03:16   #3172
Dominic-V

Stage 2

Dominic-V's Avatar

Ma amuza teribil cand vad copii ca tine care nu stiu sa aprecieze ceea ce face cineva si mai si critica pe deasupra. Uite din acest motiv tara asta ajunge tot mai rau, pt ca sunt persoane ca tine. Daca HLVC arata lap valid te vei folosi de aceasta portita si vei impinge totul la limita pentru a sta pe podium.(punct)

In alta ordine de idei tu nu esti cel mai potrivit sa vi sa judeci. Cu siguranta tu nu esti nici pe departe la nivelul celor din echipa din care faci parte, ceea ce ma face sa ma intreb, ce contributie ai tu in echipa lor.
Dominic-V is offline   Reply With Quote
Old 06-06-10, 13:14   #3173
Bambo

Stage 2

Bambo's Avatar

Pur si simplu ador ironia asta. Eu sunt lepra cand voi sunteti cei care considerati profitatul si furtul un mijloc onest de a fi primul pe podium. Parca suna stereotipic romaniei.

Ca sa nu mai spun cat de patetici puteti fi. Eu nu v-am adresat nici o insulta dar voi nici nu v-ati gandit a doua oara sa nu o faceti.

Dar nu trebuie sa ma ascultati pe mine. Dute la unul din acesti "mai mari" si vezi ce zic ei de recordurile pe Kyoto Grand Prix. Fie nu mai incearca din cauza bug-ului HLVC sau nu le pasa de un record atat de nesimnificativ. Desigur sunt si exceptii si in cazul acela, sa nu te astepti sa va bateti "cot la cot". Din cate vad nici Arrechee, nici Arrowkart, nici Iivonen si nici Klauditias ca sa numesc cativa n-au incercat.

Complet patetic, nu aveti nici o explicatie buna sau o replica inteligenta sa-mi dati asa ca nu numai ca ma insultati pe mine dar bagati in discutie si echipa mea fara sa fiti provocati. Si indrazniti sa ma faceti pe mine lepra?.... Oricum multumesc de intrebare dar esti informat gresit, am plecat eu din CoRe Racing. Si nu o sa ma explic eu in fata voastra despre ineX Racing. Cum toti au motive pentru alegerile lor in viata asa au avut si teammates-i mei ca sa ma alatur echipei. Ne respectam reciproc si fiecare din noi aduce raportul lui la succesul echipei.

Ca tot veni vorba despre echipe, voi mai participati in MoE sau v-ati saturat sa fiti coada plutonului?
Old 06-06-10, 15:00   #3174
Raz6633

Stage 5

Raz6633's Avatar

Coada plutonului n-am fost niciodata... macar noi am participat in MOE, spre deosebire de tine care ai fost spectator.

Si nu stiam ca este vreun sezon MOE care se desfasoara acum.
Old 06-06-10, 15:20   #3175
Liberta

Stage 4

Liberta's Avatar

Va certati degeaba , " Din cate vad nici Arrechee, nici Arrowkart, nici Iivonen si nici Klauditias ca sa numesc cativa n-au incercat " uita-te la restul masinilor sa vezi ceva frumos , cum te contrazici singur!!!
Nu am nimic cu nimeni dar esti prea arogant si prea sigur pe tine , nu cred ca ar fi trebuit sa spui asa ceva aici , dece nu vorbesti direct cu SCAWEN ? poate te ajuta el ca doar esti idolul LFS-stilor , ar fi sost frumos , din partea ta sa fi apreciat lucrul acesta In foarte multe curse la care AM participat eu singur sau si echipa aceii piloti pe care ii " idolizezi " au fost mai slabi decat am crezut si au mancat si bataie

Pentru cultura ta generala :
"arrechee" are pe KY3 si KY3r 3 hotlapuri din care 2 sunt WR-uri
Arrowkart are 4 hotlapuri din care 2 sunt WR-uri , si lista continua

Cu ocazia asta am vazut si ce romani suntem , va multumesc baieti pentru felicitari , si imi pare rau ca sunt roman
Liberta is offline   Reply With Quote
Old 06-06-10, 19:06   #3176
Bambo

Stage 2

Bambo's Avatar

Explicam si mie cum ma contrazic singur. Am afirmat ca niciunul din cei pe care i-am enumerat n-au incercat sa doboare recordul cu XFG pe Kyoto Grand Prix. Recunosc, n-am mentionat exact ce masina sau ce pista in post-ul meu dar am crezut ca se subintelege din context. Deci din cate vad, nimic eronat in ce am spus.

Mai exact ce este de vorbit cu Scawen? El insusi a recunoscut ca HLVC are bug-uri si mai tarziu sau mai devreme vor fi reparate. Iar eu nu idolatrizez pe nimeni. Normal ca au si curse proaste, toti avem, dar nu poti nega talentul lor incredibil.

Mersi pentru update-ul la cultura generala, pacat ca nu mi-ai spus nimic nou.

Sunt de acord cu tine in privinta ca "acum stim ce romani suntem" chiar daca ne gandim cel mai probabil la lucruri diferite. O sa iau exemplul meu. Din cate stiti, am intrat de curant intr-o echipa numita ineX Racing ,despre care putem spune ca este de top, pe meritele mele, nu cum reiese din spusele voastre. Am avut destule curse in care m-am calificat mai bine ca Rui Santos, Arnason, AMB si in care m-am batut de la egal si in unele cazuri am si invins pe cei ca Kenneth O'Keefe, Klauditias, etc. Si nu vorbesc de curse de doi lei for fun. Vorbesc de curse de anduranta de o ora si jumatate, de Head 2 Head Challenge si multe altele. Daca vi se pare ca ma laud, faceti abstractie de rezultatele mele enumerate mai sus pentru ca nu au legatura cu ce vrea sa spun. Am zis cateva sa ma apar de imaginea falsa pe care incearca sa mi-o dea unii. Culmea este ca sunt aceleasi persoane care acum cateva luni spuneau ca sunt unul din cei mai buni piloti romani. Daca e adevarat sau nu, nu discut dar doar ca sa vezi ce fel de oameni.

Pe scurt, am intrat intr-o echipa de top. Nu m-a felicitat nimeni, nu am vazut nici un articol de genul "pilot roman in echipa de top", nici macar un PM sau un "congrats" in thread-ul echipei sau pe mess. Nu ca as avea nevoie. Tot ce fac, fac pentru mine, nu-mi trebuie laude dar in loc sa ma felicite sau macar sa taca, ei ce fac? Fara sa fie provocati si fara sa aiba legatura cu subiectul discutat, ma insulta ca nu contribui cu nimic la echipa, ca nu sunt la nivelul celorlalti, etc.

Deci clasica romaneasca "noi intre noi". Au facut pentru ei articole cand au fost coada plu....pardon.. penultimii sau antepenultimii si ca e ceva semnificativ pentru noi romanii dar cand a avut altul succes adevarat, si nu vorbesc numai de mine, fie nimic sau imediat ca e pe nedrept, ca nu merita si tot asa.

Dar hai in cazul meu fara laude, insulte sau enumerari de realizari si sa o luam logic. Vorbim de fosti piloti CoRe, F1rst si Mercury deci experienta cat cuprinde. Baietii stiu cum sa construiasca o echipa de succes si nu i-au decizii pripite sau gresite. Oare de ce m-au invitat atunci sa ma alatur echipei?

Garantat mi-am racit gura ,sau mai degraba degetele.

Last edited by Bambo; 06-06-10 at 19:18.
Old 15-06-10, 23:27   #3177
bLoNduL

Stage 4

bLoNduL's Avatar

va salut pe toti, am lfs demo, este un server din romania pe care pot intra la o tura cu voi ?
bLoNduL is offline   Reply With Quote
Old 16-06-10, 12:34   #3178
VAXu'
VW Driver

Stage 2

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by bLoNduL View Post
va salut pe toti, am lfs demo, este un server din romania pe care pot intra la o tura cu voi ?
LFS Romania DEMO ...
VAXu' is offline   Reply With Quote
Old 17-06-10, 11:58   #3179
Bogdy_DK

Stage 3

Bogdy_DK's Avatar

Member of:
[DACIA]
[SKODA]

Pentru toti domnii(de ce nu si domnisoarele) interesati(interesate) de drifting...deocamdata doar virtual in Live For Speed Echipa SideSmoke Romania dispune de un server non-stop deschis special facut pentru drift la care veti avea si un script numit Lapper care va contoriza puntele realizate in drift. ip serverului este:95.76.1.44 . Daca intampinati probleme nu ezitati sa ma contactati fie prin pm fie id : bogdan_dk_666 . Cu respect BaŞtanu/SideSmoke
Bogdy_DK is offline   Reply With Quote
Old 19-06-10, 09:51   #3180
clync

Stock

Default LIve For Speed

baietzi de unde pot lua lfs romania plz ajutatima
clync is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -