| PC Games Totul despre jocurile pe calculator |
28-08-07, 16:34
|
|
 Stage 5
|
Custom Vinyl Challenge
se cauta doritori care sa participe la un challenge cu viniluri proprii pentru NFSU2. va trebuie cunostinte minime de photoshop sau orice alt program de acest gen capabil sa salveze fisiere *.dds
astept mesajele voastre pe acest thread
|
|
|
28-08-07, 17:26
|
|
 Stage 5
|
Re: Custom Vinyl Challenge
Dupa cum se stie i'm in
|
|
|
28-08-07, 23:22
|
|
 Stage 5
|
vreau ca pana vineri seara toti care vor sa participe sa lase un mesaj aici, ca sa aiba cel putin ziua de sambata ca sa lucreze la vinil.. am vorbit cu nubby si credem ca ar fi potrivit un 350Z pentru primul challenge..
ca masura de siguranta, pentru a nu va fi furate pozele pe viitor, va sfatuiesc sa incadrati si numele vostru in cadrul vinilului, pe capota, pe portiere, unde vreti voi
|
|
|
28-08-07, 23:59
|
|
Stock
|
Hello, I'm Villain and I just registered here.
Unfortunately I don't understand a word about Romanian so I'll post English. I'd like to join to this contest, since I have done vinyls earlier too for NFS:MW.
You might also recognize me from some NFS-sites as Finalmaster2, that is my old account.
Villain
|
|
|
29-08-07, 00:16
|
|
 Stage 5
|
aici aveti tot ce va trebuie pentru a face un vinil si pentru a-l baga in joc.. DDS Utilities pt a putea salva in format *.dds si bintex pentru a putea inlocui un vinil din joc cu vinilul vostru unic si personal 
cat despre photoshop.. cu asta va descurcati 
aa da, si pot sa garantez pentru Villain ca o sa faca ceva misto, ca am mai lucrat cu el la cateva vinilurl pt nfsmw.. welcome to 4Tuning Villain
|
|
|
29-08-07, 09:13
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [SKODA] [FOTO] [Opel]
|
i'm in! si alea 10 caractere
|
|
|
29-08-07, 22:05
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Virtual Tuning] [RENAULT]
|
i'm in....10 caractere bla bla bla
|
|
|
29-08-07, 22:18
|
|
 Stage 5
|
pentru cei ce nu cunosc exact cum se face.. cu bintex deschideti mai intai fisierul textures.bin din folderul 350Z.. cautati 350Z_DOORLINE_MASK si dati export.. deschideti cu photoshop si incepeti sa lucrati, dar pe layere diferite. cand terminati vinilul, faceti un layer negru pe fundal (in cazul in care nu vreti si o vopsea custom) apoi alegeti image->mode->indexed color. in final salvati in format dds
urmeaza sa creati fisierul mask.. dati undo pana cand reapar layerele individuale, le selectati pe toate si apasati ctrl+e pentru a le uni. apoi intrati in image->adjustments->channel mixer si selectati monochrome si trageti indicatorul constant spre dreapta pana la 200%. din nou image->mode->indexed color si salvati fisierul sub forma vinil_mask.dds
urmeaza sa importati cele doua fisiere in joc.. va sfatuiesc sa folositi sloturile pentru Unique Vinyls, pentru ca este mai simplu asa. deschideti cu bintex fisierul vinyls.bin si aranjati arhiva dupa numele fisierelor. cautati apoi un vinil unique si masca lui, si inlocuiti-le cu vinilul vostru + masca respectiva. fisierul dds in culori va trebui modificat cu tools->fix pallete. salvati arhiva si intrati in joc, faceti poze si postati.
nu uitati sa aveti mereu o copie in format psd cu layerele separate, pentru a putea edita vinilul mai usor cand doriti.. spor la treaba
later edit: am pus si suportul in format png, cu informatii si putin mai clar
another edit: + setari pt dds file
Last edited by AdiNX; 30-08-07 at 09:39.
|
|
|
30-08-07, 00:21
|
|
 Stage 5
|
Eu inca nu am reusit sa fac vynil.Inca ma acomodez cu bintex si cu salvatul in dds.Le salvez de tipul pallete 256 colours + alpha si 8 bpp dar dupa salvare fisierele imi apar negre si transparente in joc.
|
|
|
30-08-07, 19:52
|
|
 Stage 5
|
|
|
|
31-08-07, 16:24
|
|
 Stage 5
|
bai nene...intai nu imi facea dds'uri...acum...nu vrea sa mile bage in joc..nu are destule mipmaps sau asa ceva...plz help;
|
|
|
31-08-07, 17:45
|
|
 Stage 5
|
alege optiunea generate mip maps
|
|
|
01-09-07, 17:16
|
|
 Stage 5
|
eu ma retrag cel putin de la etapa asta...nu prea vrea photoshopu' sa imi salveze dds'u bine..ori nu ii pune mipmaps dar pune imaginea bine ori pune mipmaps si nu imi apare in joc deoarece la preview este..corupt
|
02-09-07, 16:51
|
|
 Stage 5
|
Si eu am probleme cu salvarea dds-urilor din photoshop. O sa instalez pluginurile pe cs3 poate am mai multa bafta, ca pe cs2 ..........
|
|
|
02-09-07, 17:05
|
|
 Stage 5
|
toti au cate o problema se pare... trebuie sa amanam termenul limita pentru saptamana viitoare, ca doar nu o sa fac un poll cu o singura optiune. mult noroc in continuare 
@tomi: please post your vinyl whenever you get your new computer
|
|
|
|
|