OFF
Rid3r*RaCe-S-a umflat orezul in tine taica?...Unde ai crescut?..pe strada?...sau...cei 7 ani de acasa ii ai?....Si care e problema ta ca l-am ajutat pe kido?...Am ajutat multa lume si inca ajut inclusiv pe tine...mai bine taci din gura...cand iti explicam cum sa faci o masina..calumea..nu ce faci tu..eu in locul tau ma abtineam si nu incepeam sa injur pe aici....Ai rezolvat ceva?..nu..ai dat dovada de un comportament foarte frumos...si acum ai dovedit ca esti redus mintal...cati ani ai?..19?...nu cred...ai in jur de 15...dar in caz de doamne fereste ai 19..nu cred ca ai avut parinti buni....niste parinti buni ii da educatie la un copil..dar tu nu ai nici o educatie..si sa stii ca am vazut si conversatia dintre tine..marele "smecher" si...Tomas...cum ameninti tu ca il calci cu masina...etc....sau cand imi ziceai ca taicatu castiga 3000-4000E pe luna..si ca iti trimite un audi a6...ca ai avut un Audii TT si un Porsche..si ca ti le-a luat politia ca nu sunt legale...pe cine crezi ca pacalesti tu?....ai o imaginatie foarte bogata..mai ales la vasrta ta(19 in buletin/10 la minte).....ai gresit odata...te-am iertat..a 2..si iar acum...Chiar imi este mila de parintii tai...ce viata duc ei cu tine..pacat
...Vezi cum e sa fii luat la misto?.....sper sa iti fie invatatura de minte.Eu personal ..nu te mai iert..poate te iarta baietii..dar nu cred ca ai vreo sansa.....am incheiat subiectul!..Punct!
ON
Bun..Din fericire..au ajuns jantele mai repede..si am inmatriculat masina..am facut itp...asigurare...urmeaza rovineta....cu banii...incep sa o duc binisor
)...2 poze
@KidForDrift-Arata bestial!
@nyckmen-Ok am inteles
@Tis-ul-Deocamdata..OldSchool Baby!...frumoasa achizitie!
@balint-Ma bucur ca te-am putut ajuta!
@DariusAlexandru-hai sa vad motorul sus!
@cretu_bs-Arata binisor!
@dms28-Trebuia sa cauti ceva mai finut...e prea agresiv
Tomas-Da ma..vreau ....ai ?