1. I sugest to make NEW CARRER.
2. It was tested (still is).
3. Its addon engine, so if u wana drive with
it u must edit Baiern.RPK or other car.RPK.
I include my Baiern.RPK so u dont have to edit
nothing, make backup & copy.
4. Street Legal Racing / parts / engines / Baiern_325i.rpk
Street Legal Racing / parts / engines / Baiern_325i (dir)
Street Legal Racing / cars / racers / Baiern.RPK (replace)
5. enjoj it
io la 2000 de mhz, si pl video de 128, si un rusinos 256 ddr, nu ma pot juca. sacadeaza intr-un hal fara de hal, chiar si la cerinte mai jos decat low...
NSL spune si tu sursa te rog am si eu jocu de ceva timp.. dar updatat la 2.3.0 .. are cateva tampenii in plus. o sa incerc acum sa vad daca merg add`onurile de 2.2.1
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Design Team] [Virtual Tuning] [FOTO] [4Rally]
Re: Street Legal Racing - Redline
daca vb de street legal .....baietzi ..nu va mai plangetzi de handling ....eu lam rezolvat ..lam umplut e patchuri ...si am si fum calumea si flacari pe tevi ....apropo stitzicum sa maritzi puterea nosului ..? sa se duca mai repede dar sa ai putere tata nu gluma ..............datzi clic pe surubelnita dupa care dati clic pe injectoarele de nos...clic rapid ...si itzi apare ceva si tudai de ala la maxim.......eu joc joculasta de doi ani de zile ...daca nu stiti ceva si va pot ajuta intyrebatzima ....dar nu ma intrebatzi cum sa bag alte masini ca nush....dar despre joc stiu multe ...ca lam jucat la greu si il joc si acum ....
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Design Team] [Virtual Tuning] [FOTO] [4Rally]
Re: Street Legal Racing - Redline
si am uitat sa mentionez ....jocul asta intrece udergroundul ...dupa parerea mea .....E CEL MAI TARE ...eu acumam dat de topicul asta ..si os a bag si poze cu masinile mele ....si cu masinile bulite de mine ....
eu il joc numaila hard ...c.a imi palce cum se buleste masina ...ca daca e la hard ...se bulete mai tare
eu nu stiu in ce folder sa pun masina..(modul/addon)
street legal racing\cars\racers
Quote:
Originally Posted by Most_Wanted
si am uitat sa mentionez ....jocul asta intrece udergroundul ...dupa parerea mea .....E CEL MAI TARE ...eu acumam dat de topicul asta ..si os a bag si poze cu masinile mele ....si cu masinile bulite de mine ....
eu il joc numaila hard ...c.a imi palce cum se buleste masina ...ca daca e la hard ...se bulete mai tare