Re: the best car - cars contest !! !! !!
Masina mea:evo 8.O masina de care ma sint atras in absenta 206-lui.Am incercat sa o fac cat de simplu posibil.Tuner style...Motorul e the meanest.Fuge bine,se tine bine p asfalt.O am uitat sa spun:motorul e facut d Japan Tuning care au fortat masina la 600cp[pistoni de cursa de la Jackson Racing,injector de benzina foarte usor de la Skunk2 si racitor de ulei de foarte mare capacitate d la DC Sports],cu o turbina si intercooler de la GReddy.Evacuarea de la Turbonetics e facuta la comanda special pt mine.Desigur cateodata sunt nevoit sa am un boost ceva mai mare de aceea am achizitionat un sistem de nitro de la NX cu direct shot.Transmisia a suferit si ea destule modificari:ambreiaj de curse de la ClutchMasters si volant de asemenea de curse de la HPRacing.Cu atata putere am fost nevoit sa umblu si la manevrabilitatea masinii:suspensia[un amortizator montat intre motor si sasiu pt o acceleratie mai buna,pt a schimba vitezele mai usor de la Skunk2,un camper kit de la H&R si un nou sistem de suspensii de la Bilstein cu ajutorul carora imi pot ajusta inaltimea masini],franele[etriere de curse cu 6 pistoane si disc de frana din ceramica de la HPRacing si placute de curse de la wilwood] si cauciucuri de curse de la Falken[225/40-18].
Am terminat cu motorul trecem la exterior:vopsea custom neagra impreuna cu dungi de curse mult mai mici ca cele de obicei si niste stickere de la Super Street,NX si Japan Tuning.Bodykitul e de fibra de sticla facut la mine in garaj.Spoilerul a completat imaginea de masina modificata.De asemenea am pus jante de 20" de la Enkei.
|