Noul joc Need For Speed a fost anunțat de cei de la EA la conferinţa de presă de astăzi. Acesta se va numi Need for Speed Hot Pursuit !!!!!
Noul NFS se īntoarce la rădăciniile sale, care ne amintesc de urmăriri īntre masini exotice si mașini de poliție prin locații pitorești.
Need for Speed Hot Pursuit va fi lansat pe 16 noiembrie 2010 īn America de Nord şi pe 18 şi 19 noiembrie 2010 īn Europa, disponibil pe Xbox 360, PlayStation 3 si PC.
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
Re: Need For Speed Hot Pursuit
Pe mine sincer ma lasa rece. Un trailer super fain si un gameplay de mult timp depasit. Cat timp ai sa fii fugarit tot de "calculator" actiunea o sa fie boooouing. A iesit (sau urmeaza) sa iasa acum NFS WORLD (sau ceva n genu) care e exclusiv online si GRATIS (din cate am inteles)...ala mi se pare mai interesant de prezentat...
Este mult prea nerealist.. dar cred ca merge...
Oricum ideea simpla ca o tara (stat) ar da banii pe asa masini de politie si ca niste nenea ar merge la urmarire cu asa masini.. nush... lipseste CLK-GTR-ul si F1....
__________________ Corvette Racing Fan
~~~" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."~~~ J.F. Kennedy
Pe mine sincer ma lasa rece. Un trailer super fain si un gameplay de mult timp depasit. Cat timp ai sa fii fugarit tot de "calculator" actiunea o sa fie boooouing. A iesit (sau urmeaza) sa iasa acum NFS WORLD (sau ceva n genu) care e exclusiv online si GRATIS (din cate am inteles)...ala mi se pare mai interesant de prezentat...
peace out.
NFS WORLD ONLINE se numeste, e un fel de MOST WANTED
Mie imi place ce vad, parca e un back in time. Demult asteptam sa se faca o revenire la vechile nfs, exotics chased by police, chestii d`astea O fi nerealist gameplay-ul, dar asa a fost si la Hot Pursuit 2 (2002) . Oricum, mie imi pare promitator
Aaaa, nu inteleg un lucru: de ce l-au numit Hot Pursuit ? joc din 2010, cand exista un Hot Pursuit 2 care e din 2002 Plus de asta, mai exista un HotPursuit, ala printre primele NFS`uri. Chiar nu inteleg, era greu sa-l numeasca Hot Pursuit 3 ?
(poate nu am inteles eu bine, dar e ciudata faza cu numele)
Exact aceasi tactica de roman, dati cu bata in balta de la incaput ...
Nu stiu daca ati vazut pe net dar acest NFS a castigat la E3 permiul de Best Racing Game, intrecand Gran Turismo 5 si MotorStorm: Apocalypse! + ca cei de la EA vor realiza suport 3D pentru PC.
Nu stiu daca ati vazut pe net dar acest NFS a castigat la E3 permiul de Best Racing Game, intrecand Gran Turismo 5 si MotorStorm: Apocalypse! + ca cei de la EA vor realiza suport 3D pentru PC.
Daca tie iti plac astfel de jocuri ( gusturile nu se discuta )
Dupa o varsta te cam saturi de sf-uri si cauti ceva mai realist
Seria nfs vad ca se incadreaza unei varste ceva gen 1-16 ani
Daca tu te iei dupa ce scriu altii pe net nu am ce zice ...
In fine sa asteptam jocul sa vedem cate minute rezistam sa il jucam.
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
Re: Need For Speed Hot Pursuit
Quote:
Originally Posted by ANDR31
macar ai jucat vreo serie granturismo? Ma doare undeva ca NFS a fost mai tare in trailere decat Granturismo. Joaca un granturismo si joaca un NFS si o sa te simti ca si cum , dupa ce ai jucat un joc profi..te joci un rahat de joc arcade nerealist.