Quote:
Originally Posted by radu_cainamisir
danny- ops, am uitat ca ti-am dat arhiva in care nu se aprind stopurile ) si trb sa mai aranjez puitn rotile alea dar inafara de astea 2 ce prob mai are. Chiar te rog sa insiri aici tot. Nu uita ca masina e WIP si inca nu am apucat sa sterg piesele in plus si sa le redenumesc dar asta in 10 min se face.
|
1.Se conduce groaznic, nu stiu probabil ai umblat pe la physics in main script si de aceea...
2.pragurile "tuning" - ramane o mica distanta intre caroserie si prag cand le pui
3.pleoapele - la fel parca sunt din alt film, este o distanta destul de mare intre pleoape si capota
4.interiorul - puteai sa te mi joci putin cu setarile mesh-ului in 3dsmax, e prea mat, puteai sa pui specullar level undeva la 40 si glossines la 10...cand te uiti in masina zici ca e o gaura neagra acolo, nu se prea distinge bordul frumos cum ar trebui
5.stopurile si farurile - din nou mai joacate in 3dsmax la setarile materialelor, dupa mine nu par reale deloc, acum aici depinde si de gusturi
Te inteleg ca e WIP si de aceea nici nu am vrut sa iti spun aici dar daca asa ai vrut...probabil or fi si alte bug-uri pe care nu le-am observat, m-am jucat cu ea maxim 10 minute. Cand crezi poti sa imi mai dai o versiune mai noua si ti-o testez cu placere.
@Kid - imi place foarte mult grafica ta...iar Supra e foarte fumoasa, eu acele jante , ac schnitzer type 1 , nu le-as fi pus niciodata pe o japoneza , numai pe BMW sau ceva masina europeana , dar tu ai facuto si arata foarte bine