am facut mai de dimineata un ferrari pt ca imi place tot mai tare marca asta dar si acelt calibra. Ideea la calibra este ca are un desing sport foarte frumos din stoc. Parca iti pare rau daca il tunezi)
Arata bine..urca si tu ferrari si calibra ca nu le gasesc deloc....multumesc
uite, aici ai masini cate vrei, dai click unde scrie cars si ai acolo o lista, adica 7 liste pt ca sunt 7 pagini, majoritatea au poze, vezi ce iti place etc si gata. Pt a baga masini in joc dai in folderul unde ai instatlat jocul, cars apoi racers si bagi acolo cele doua fisiere adica folderul "data" si celalt cu extenia rpk.
pt mototare: folderul unde este intalat jocul, parts, engines
pt alte chestii exemplu jante, frane, cauciucuri: doar parts
P.S.- n-am urcat masini pt ca mi-ar trebui cam o ora
ai dat edit si nu am vazut, gasesti tot ce vrei pe site-ul de mai sus
uite, aici ai masini cate vrei, dai click unde scrie cars si ai acolo o lista, adica 7 liste pt ca sunt 7 pagini, majoritatea au poze, vezi ce iti place etc si gata. Pt a baga masini in joc dai in folderul unde ai instatlat jocul, cars apoi racers si bagi acolo cele doua fisiere adica folderul "data" si celalt cu extenia rpk.
pt mototare: folderul unde este intalat jocul, parts, engines
pt alte chestii exemplu jante, frane, cauciucuri: doar parts
P.S.- n-am urcat masini pt ca mi-ar trebui cam o ora
ai dat edit si nu am vazut, gasesti tot ce vrei pe site-ul de mai sus
Trebuie sa imi fac cont pe easy-share?Primul download l-am facut in urma asteptarii de cateva secunde.Acum trebuie sa astept 20 minute..
Frumose am2 dar la bmw vezi ca`ti iasa jantele prin evazarile spate..in rest.. merge
stiu, cand eram in garaj nu ieseau ca le-am potrivit, dar cand am iesit acolo sa fac poza nush ce au avut si...imi era lene sa ma intorc iar, stiu ca da urat
P.S.- deci am icneput si eu sa mai ma dau pe cale acea buna cu mainile?
radu - imi pare rau dar te acuz de furt. ai copiat ideia de la franco pentru ca asa a facut el masina care e pusa pentru a ne arata modul
DMS - frumoasa Silviutza