Audi TT ala e masina care vrei tu sa o faci sau cum? ca nu prea am inteles.....dupa cate vad ...poza aia e facuta in slrr...oricum ar fii ceva....eu as vrea sa ma apuc de un audi RS6 ,RS4 Clubsport...ca nu gasesc pe nicaieri...dar lenea e mare... bafta la masina si la concurs...poate particip si eu dar deocamdata nu pot
Da aia e masina care am inceput-o deja , este in stadiul in care o vezi in poze , piesele le-am aranjat rapid inca nu sunt pozitionate toate corect
@sorinsidesmokelfs - ce ai in arhiva aia le copiezi in parts/scripts (doar folderele alea doua ceva engine si parts sau asa ceva) iar dupa incepi o cariera noua ca altfel iti da crash , oricum are readme si era usor de descifrat care unde sa le pui ...in joc dai click pe piesa care vrei sa o muti si te descurci de aici
Da aia e masina care am inceput-o deja , este in stadiul in care o vezi in poze , piesele le-am aranjat rapid inca nu sunt pozitionate toate corect
@sorinsidesmokelfs - ce ai in arhiva aia le copiezi in parts/scripts (doar folderele alea doua ceva engine si parts sau asa ceva) iar dupa incepi o cariera noua ca altfel iti da crash , oricum are readme si era usor de descifrat care unde sa le pui ...in joc dai click pe piesa care vrei sa o muti si te descurci de aici
BUUUUUNNN Ai facut multeee la ea si chiar arata foarte bine...bafta in continuare... imi dai si mie id-u tau prin PM poate m-a ajuti si pe mine..daca vrei nu te oblig bafta
danny - dusteru a fost un esec .. nu imi place deloc .. dar tt-ul .. il astept cu cea mai mare placere !!! arata bine ... si spor la cat mai multe masini ... si cred ca daca o ti tot asa .. o sa ai destule pentru a face un slrr