danny125: Reflexia cromului e mult prea puternica. Din anumite unghiuri la jantele cromate nici nu se distinge designul lor...
Am vazut si eu la chestia asta...nu am stiut ce setari sa folosesc din 3dsmax...am folosit ce am gasit pe un site cu tutoriale si anume Specular Level-190 si Glossines la 2 ...o sa vad ce pot face
Am vazut si eu la chestia asta...nu am stiut ce setari sa folosesc din 3dsmax...am folosit ce am gasit pe un site cu tutoriale si anume Specular Level-190 si Glossines la 2 ...o sa vad ce pot face
Si o panarama de la mine
Se zice panamera :P dami si mie siteul de unde ai luat-o (stiu ca ai glumit cu panarama)
Mult mai bine. Eventual intreaba baietii de pe GOM. Mie personal cel mai mult imi place cromul ce il foloseste JAG la jantele lui. Da-le un PM, explica-le cum sta treaba si sigur te ajuta. Sau intreaba-l pe ''Lord of the rims'' Franco .
as vrea daca se poate un link sau sa upl aici ceva sa se vada mai bine...tot am la max din joc...din placa nu stiu sa setez....nimenialtu001@yahoo.com id meuthanx
Dupa ce cata a sugerat sa refac cromul l-am refacut si acum va dau versiunea 2 de la pack http://www.filefront.com/17883708/FD_RimPack v2.0.rar daca mai aveti ceva probleme anuntatima