Ce sens a avut ceea ce ai zis acuma?
Va bagati toti in seama cu diverse dume in care nu poti rade nici din bun simt. Credeti ca va da careva vreun premiu prin aceste replici? De aia cand vin din astia noi tot intreaba ca niste "noobi" despre una si alta, ca din 100 de pagini, vreo 90 de pagini vezi doar cum "ia zis-o" cutarica lui cutare... .
Edit: Tinere, ia-o usor...pus pe rele n-am fost niciodata in legatura cu voi, pentru ca nu ma doare nici la 50 de metri de p**a, daca intelegi ce zic. Asa ca stai linistit, poti sa-ti spargi capul din partea mea pe aici razand de cine vrei si facand ce vrei. Dar sunteti penibili prin toate chestiile astea, repet...penibili! Si rectific, unii dintre voi, cei care misca ceva se stiu ei si ii poti numara cu degetele de la o mana si mai poti numara o mana pe cei care joaca in liniste, fara a posta poze si alte cele.
Ma rog, ce sa-i explici lui pustiu, i-a luat mama-sa calculator in rate si acum e bucuros si el...inteleg.
Luati-o usor, atat va cerut toata lumea, asta daca vreti sa ne intelegem unul cu altul, daca nu..inchidem topicul, stergem si site-ul si atunci va fi mai bine....