Quote:
Originally Posted by dony ddc
Nickname "Krok" numele lui nu il stiu.....
|
Ţi-am dat şi p.m ( mesaj privat ) , faci frumos o cerere de unban aici :
http://pcp.gemenii.ro şi o să se uite cineva pe ea , dacă īntradevăr ai avut cod ...banul rămāne , dacă nu ...ţi-l scot eu personal

Iar dacă mai ai probleme cu admini īn general ...tot aşa , pe forum ..faci reclamaţie ...mai mult de 5 minute nu durează , aduci dovezi şi adminul respectiv dacă a greşit o să fie suspendat din funcţie pe o perioadă care va fi votată de către comunitate sau definitiv ...īn funcţie de greşeala comisă
Asta este valabil pentru fiecare jucător de pe server ...aveţi drepturi ca orice alt player de pe server indiferent dacă este admin sau un simplu player

Pentru nelămuriri īmi daţi un mesaj privat aici sau pe forumul serverului de cs pe care l-am pus mai sus ..Hf !
Quote:
Originally Posted by RoByNeT
Spune mai exact cine este acel admin ? 
|
Adică ce vrei cap de ştiucă să insinuezi ?
Quote:
Originally Posted by Eugen_TL
gemenii e un server f ok, pana apar adminii aia "smecheri" care nu stiu sa vorbeasca, sa se comporte (presupun ca n-au nici buletin). Ei cred ca lumea e a lor si ei sunt Dzeu pe server(baga ce harta vor ei, desi lumea poate voteaza altceva), iar daca ii raspunzi kick,ban ca na au bagheta magica. Chestia asta se numeste ABUZ si ar trebui pedepsit, n-ar trebui sa aibe drept de admin orice idiot; ar trebui fiecare admin sa dea un test psihologic 
|
Sunt de acord cu tine , ai perfectă dreptate ...mă ai pe mess , īmi poţi spune şi aici cānd vrei tu şi la orice oră dar dacă tu nu acţionezi cu nimic ...dovezi şi o reclamaţie la adresa celui care te-a deranjat ...degeaba stai şi zici că primeşti kick , ban , gag/llama ...cum vrei să se rezolve ceva dacă nu faci nimic ? Cum i-am spus şi lui Dony mai sus ...mai mult de 5 minute nu durează să īţi rupi din timp pentru a face o reclamaţie , asta dacă te interesează dar după cum bine văd īn mesajul tău eşti interesat de acest joc ...aşa că ajută şi tu cumva dacă vrei să scăpăm de copii fără buletin ...eu nu pot să fiu 24/24 pe server să văd cine ce şi cum face ...iar puţin ajutor nu strică
Vă aşteptăm pe
pcp.gemenii.ro !
Forum :
http://pcp.gemenii.ro , pentru reclamaţii , diverse
HF !