astia de me mousesport sunt retarziii.... am intra de 1 minut..am omoarat 1 si mi-am luat ban..... hai fratilor sa ne strangem si sa-l luam la bataie pe diavolo
Member of: [Observator 4tuning] [VW] [Honda] [Street Zone]
Re: Jucatori De Counter Strike 1.6
promit sa dau drumu la server zilele astea .... o sa mearga non-stop si bine ... just wait ...
funpark.idle.ro merge si acum ... dar e in lucru :P ... n`are rank ... sau alte chestii ... sper sa fie gata rpd
astia de me mousesport sunt retarziii.... am intra de 1 minut..am omoarat 1 si mi-am luat ban..... hai fratilor sa ne strangem si sa-l luam la bataie pe diavolo
ahahah ce ratat. Cati ani? Mai mult de 15? Nu cred. Te astepta un ban pe serv
Diavolo here
Si acum sa raspund si la posturile de la inceputul topicului, in legatura cu banurile. Cititi pe forumul serverului regulile si motivele pt care se da ban. Daca nu va convine intrati pe alt server. Sunt alte servere cu alte regului. It's your choise.
4TuningRO cand facem un meci? Sa va invatam putin cs
promit sa dau drumu la server zilele astea .... o sa mearga non-stop si bine ... just wait ...
funpark.idle.ro merge si acum ... dar e in lucru :P ... n`are rank ... sau alte chestii ... sper sa fie gata rpd
am vazut ca e gol servaru....dar cred ca noaptea nu e ....succes....
p.s.: diseara la 9 jucam pe servaru asta ca pe celalalt nu imi merge, adica asta 193.239.140.252:27015
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
Re: Jucatori De Counter Strike 1.6
eu zic azi sa jucam pe mousesports, maine pe av3 si poimaine pe linkmania, ce kk va frecati atata de colo colo ? jucam pe av3 si aia e , p.s : eu am intrat.. hai sa ne jucam cu ei