Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > PC Games - HARDWARE - Console > PC Games

PC Games Totul despre jocurile pe calculator

Reply

Thread Tools
Old 04-02-10, 20:07   #16
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]
Default Re: Older NFS' vs. Newer NFS'

Quote:
Originally Posted by Racer21 View Post
NFS-urile nu pentru asta au fost facute, si cu riscul de a ma repeta: un adevarat NFS ar trebui sa aiba peisaje pitoresti, masini exotice, musica techno&trance, politie
heh de cand am scris primul post pe topicul asta, am reinstalat Porsche Unleashed . E..frumos, pacat ca grafica nu-i extraordinara !
dolb is offline   Reply With Quote
Old 04-02-10, 20:22   #17
Racer21

Stage 5

Racer21's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]

Tare Daca o sa mai posteze lume in topicul asta, tot oameni care vor NFS-urile adevarate inapoi...cred ca ma apuc, il traduc in engleza si il trimit la EA, sa vada ce vrea lumea
Old 04-02-10, 21:36   #18
Shuba88
VW Driver

Stage 5

Shuba88's Avatar

Member of:
[VW]

Nu ar fii ideea rea Eu ma jucam Porsche si Underground 2 o gramada, cele mai reusite..parerea mea.. Most wanted au gresit ca te plimbai numai ziua,Carbonul sa zicem ca era ok,cu Pro Street au gresit extraordinar, si cu Shift au incercat sa remedieze dar nu prea le-a iesit.
While I was waiting there for my mind to turn clear, I was listening to the blood rushing through my ears, and there was something else that I could hear.. Have you seen the girl with the red hat, she got lost one day, and never came back, turned here back on the world and black and white, now she walks with bunnies hopping at here side...
Shuba88 is offline   Reply With Quote
Old 04-02-10, 22:55   #19
Racer21

Stage 5

Racer21's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]

Sa se mai stranga lume, si cine stie...il voi trimite Incercarea moarte n-are Ma bucur sa vad ca sunt oameni care vor adevaratele NFS inapoi, sincer ma asteptam sa ziceti ca sunt nebun, chestii chestii, ca nu stiu ce tare e sa bagi drifturi cu o Supra sau un Lancer si chestii de astea...dar se pare ca sunt oameni care stiu ce inseamna NFS

Ceva interesant, istoria NFS: https://www.youtube.com/watch?v=DJRUajHLrE4

Scuzati, ca poate nu am mascat linkul, dar nu stiu cum se face
Racer21 is offline   Reply With Quote
Old 06-08-10, 08:57   #20
maveriks

Stage 5

Lista de jocurilor din seria Need for Speed
The Need for Speed (1994)
Need for Speed II (1997)
Need for Speed III: Hot Pursuit (199
Need for Speed: High Stakes/Road Challenge (1999)
Need for Speed: Porsche / Porsche Unleashed / Porsche 2000
Need for Speed: Motor City Online (2001)
Need for Speed: Hot Pursuit 2 (2002)
Need for Speed: Underground (2003)
Need for Speed: Underground 2 (2004)
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Carbon (2006)
Need for Speed: ProStreet (2007)
Need for Speed: Undercover (200
Need for Speed: Shift (2009)
Need for Speed: World (2010)

cam asta a fost seria need for speed pana acum....sunt cateva faine in lista asta de aici...
maveriks is offline   Reply With Quote
Old 06-08-10, 21:23   #21
myaytza

Stage 4

myaytza's Avatar

Singurele NFS-uri pe care nu le-am jucat sunt ProStreet si Undercover, Shiftul fiind pe lista de asteptare
Pot sa zic ca cel mai mult mi-au placut Underground 2 pentru partile de tuning, masini, gameplay etc. si Most Wanted pentru POLITIE si grafica relativ buna (mergea pe un Pentium 3)
Sa speram ca nu vor mai veni cu niste bazaconii gen ProStit si Andarcavar
Old 08-08-10, 22:15   #22
TFK

Stage 5

TFK's Avatar

Member of:
[Virtual Tuning]

NFS Porsche mi s'a parut un joc superb, dupa el Hot Pursuit 2, jocuri clasice, mai ales jucate cu volane de 270 de grade, ca pe atunci jocurile racing aveau doar 270 de grade, foarte frumos.
TFK is offline   Reply With Quote
Old 09-08-10, 12:13   #23
B-99-SAA
Daewoo Driver

Stage 5

B-99-SAA's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Cred ca EA a inceput sa strice seria NFS de la Most Wanted incoace.... Unele sunt prostii, iar NFS Shift e exagerat, parerea mea ca nu are de ce sa scoata un simulator... Poate sa-l scoata sub un alt nume, dar nu sa-l amestece cu Need For Speed!

Now: '01 VW Golf variant -> no topic
B-99-SAA is offline   Reply With Quote
Old 09-08-10, 23:01   #24
alynex
Colectionar Machete

Stage 5

alynex's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[BMW]

Dragut topic,si foarte adevarat.

NFS chiar s schimbat foarte mult.
Imi amintesc ca ma jucam HP2 cand eram mai mic, apoi cand Underground a aparut eram, "waaw uite pot sa pun roti, ce tare",chiar mia placut.Doar era aiurea ca faceai curse, curse, curse, curse...curse...
Api U2,iar mia placut.Freeroam, orase autostrada.Tuning fantastic, sponsori poze, reviste...

MW pe departe cel mai reusit.Preferatul meu.Story line superb,politia din HP2 reinviase,foarte mult loc de plimbareala.Imi cam lipseau putin neoanele dar....si da cum mai spunea cineva mare greseala ca era numai ziua.Daca MW avea ciclu noapte-zi, cu actiunea din joc....perfect.
Si mai o chestie ce nu mi-a placut,dupa terminarea jocului(saritura pe pod)totul era ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic...destul de rau...puteai pune un filmulet si sa poti juca doar in quickrace(ca la Underground).La fel si drumul pe care intri in oras un alt pod....inexistent

Carbon...cu asta si-au batut joc de MW.Cand am inceput si am vazut M3-ul, am zis "waw GTR-ul super ce dor mia fost de el..." si poc Cross si bye bye M3 GTR...Sec numa noapte actiune nu prea.Mia placut doar ca avea muscle cars si un control interesant la drifturi(merge singura)in rest nimic...

Prostreet...cand am vazut trailer-urile "waw ce damage, ce fum, ce drifturi, ce masini..."Am jucat si "waaw ce bulls**t..."Am facut doar 3 sau 4 curse.Imi placea doar tuningul vizual(blueprints).Un tip care apare in desert de nicaieri si vrea sa devina street king...sec.

Undercover...Politie,actiune, rivali, super...dar al naibi de scurt intr-o saptamana iam dat capatu.Am ramas prost cand am vazut"Thank you for playing NFS Undercover..."Poftim?Deja?Nu mai imi amintesc,dar de ce te urmarea politia la inceput?Din senin din cate stiu eu...in fine ma asteptam la ceva mult mai bun dar nu...

Shift...Stift.Maxim 5 minute am jucat.nu puteam sa iau viraje cu masina nu se misca efectiv, fara ABS, ACS, SC sau mai stiu eu,chiar "era lipita de asfalt".Doar grafica in rest nimic...

World...Auzeam niste prieteni ca se jucam,am zis sa vad si eu cum e.
E destul de ok,totusi e online.Dar ca mapa e Most Wanted dupaia putin din Carbon si dupaia iti trebuie starter pack sa joci restu.nu pot zice ca is multumit sau nu,is la fel ca dupa shift.

Si se asteapta noul HOT PURSUIT...Pare interesant abia astept sa apara, peisajele vechi din HP2, masinile exotice..doar ca ma simt putin ciudat cu Veyron de politie...Si sper sa nu iti trebuiasca vreun avion de PC ca sa il joci la un nivel modest.

Astea sunt parerile mele.
Destul de lung postu...sa scuzati greselile de scriere daca exista.
De-as fi la EA as face un NFS de zile mari dar deh...vise.
Old 10-08-10, 00:21   #25
Dark Side
Colectionar Machete

Stage 5

Dark Side's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]

Eu zic ca cel mai bun joc NFS a fost HP2. Nu am apucat sa joc dintre cele doua NFS Porsche doar Porsche2000 si si ala cam 10 minute si nustiu... nu pre ami-a placut. In rest Mostwanted a fost ok.... carbon si undercover l-au copiat.... iar shift ok daca ar fi fost un film in care tu nu trebuia sa faci nimic pentru ca masinile au un control de toata jena din cate am condus iar driftingul in jocul ala nu se compara cu cel din grid de exemplu.....

~~~" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."~~~
J.F. Kennedy
Dark Side is offline   Reply With Quote
Old 10-08-10, 12:05   #26
gonzy_et

Stage 5

gonzy_et's Avatar

Foarte interesant topic intradevar nu mai sunt NFS-urile ce au fost vreodata. Banuiesc ca e si o idee de marcheting treaba ca se tot schimba stilul de joc adica se poate observa ca sunt doua grupe odata grupa Street racing gen U1,U2, ProStreet, Stift, si grupa Hot Pursuit une apare politia. Variabilitatea si schimbarile estea dese, fac sa acopere o mare parte de jucatori adica cand a vazut EA ca Toca Grid de la codemasters a avut succes maxim cu controlul si grafica buna au zis stai ca si noi vrem sa facem parte din categoria asta de jucatori si au scos Stiftul.

In legatura cu vechi contra nou normal ca castiga vechi din partea mea fiindca am avut ocazia sa joc aproape toate NFS ce au aparut cel mai mult am jucat Porsche fiindca mi sa parut cel mai simulator dintre toate NFS ce sau facut STIFTUL nici nu pute pe langa Porsche ca si control.

The Need for Speed (1994)
Un joc extraordinar am avut ocazia sal joc mai ales dupa ce am citit in PC GAMES vremea cand a aparut NFS Porsche si a fost comparat Porsche cu primul NFS si avea un coment foarte bun fata de NFS 2,3,4 care la control ..... Si atunci curios ce am fost cu greu am facut rost de primul NFS la care ma surprins chestia cat de frumos era realiza masini de genul Testarossa Supra and ko, concursuri de la A la B tip Rally, Handlingul care nu era numai full gazz k la NFS 2, si mia placut camera din bord. Super joc va sfatuiesc pe fiecare sa faca rost de joc si sa testeze si sa nu priveasca numai la grafica si sa nu uitati in ce an a fost facut 94.

Need for Speed II (1997) si varinta SE
Mai frumos la grafica decat primul NFS dar nu era hendling asa bun si mia placut partea de multiplayer am jucat foarte mult jocul in retea cu prieteni la cluburi de net in vremea acea si cred ca asta a fost punctul forte la NFS2

Need for Speed III: Hot Pursuit (199
Am jucat mult si avea grafica 3D caluma mai ales daca puneai si pe o rezolutie mare arata chear bine si peisajele erau tipic NFS frumoase

Need for Speed: High Stakes/Road Challenge (1999)
Era aproape ca NFS3 dar un pic mai inbunatatit se vedea masina din bord era camera mai activa dar baza era 3-ul si mia placut ca erau masini de genul M5,a aprut iara Porsche in NFS. Daca ati jucat cariera care era foarte bine facut ati putut observa prima incercare de a modifica masina la cai si body care era unic in vremea acea. Puteai mari puterea masinilor din cariera avea Update lv1,2,3 unde la 3 aveai un Body Kit foarte misto la masini de genul M5 Z3 SLK aratau super.

Need for Speed: Porsche / Porsche Unleashed / Porsche 2000
Vam dat de inteles ca cel mai mult mia placut si imi place NFS Porche. Am jucat foarte mult toata cariera inclusiv si cea cu Test Driver de doua ori, Handling extraordinar peisaje fantastice circuite gen Atoban si cel in care treceai printrun oras medieval cu foarte multe ocolitoare si variante unde aveam impresia ca ma pierd. Sa nu uit multiplayerul unde ne rupeam pe retea/net cu prieteni, si pe langa invatai si istoria fantastica al constructorului POESCHE. Super joc asa NFS nici nu o sa mai fie.

Need for Speed: Hot Pursuit 2 (2002)
Super joc super grafieca super masini si hendling acceptabil era foarte misto cu politie activa si helicopter cam ultimul NFS de generatia veche.

Need for Speed: Underground (2003)
Need for Speed: Underground 2 (2004)
U1 cand a aparut era extraordinar si nou totul mia placut mult chestia cu tuning si street racing si am dat de prima data de treaba cu DRIFT. U2 a fost perfectionarea la U1. Multe modificari plimbari prin oras super si mai ales Driftul mia placut mult era un hendling super bun la Drift ce nu a mai reusit NFS sa realizeze.

Need for Speed: Most Wanted (2005)
Super story super actiune super oras, era cher bine ca era ziua, mie chear asta mia placut mai ales ca simteai bine diferenta dimineata si seara (dar noaptea nu venea niciodata ). Ce am remarcat la MW ca era tare mult inspirat din filmul DISPARI IN 60 SECUNDE cu Nicolas Caige.

Need for Speed: Carbon (2006)
Mi sa parut slab un fel de MOST WANTED care era noaptea numai si asta ma plictisea. Ce era pozitiv era ca puteai modela bari, jante free form ce era un sistem foarte inovativ si faceai masini frumuase si normal Muscle caruri la care scoteai motoarele din capota.

Need for Speed: ProStreet (2007)
Am jucat si mam asteptat sa fie urmatorul UNDERGROUND dar ma cam dezamagit mai ales la control. Era totul controlat de Comp mergeai ca pe sina nasol si driftul la care speram sa fie mai bun decat toate in vremea acea pentru PC nu a existat joc cu drift cu control bun. Dar am jucat mult jocul ca mia placut partea de paint and vinyl la care aveai multe layere si puteai dubla pe partea opusa si faceai chear masini cum vroiai tu ma refer la vopsit. Mia placut si drag-ul era destul de bine ralizat.

Need for Speed: Undercover (200
Am jucat jumatate de joc si ma plictisit am jucat numai sa vad actritele atat. In rest nici nu putea pe langa NFS Hot Pursuit2 si MW

Need for Speed: Shift (2009)
Marele simulator hai sa zicem ca nu ma deranjat ca au schimbat ideologia la NFS ca vroiau sa fie simulator mai ales ca iubesc simulatoare si joc multe. DAR EA ASTA NUMESTI TU SIM une nici nu reactioneaza masina la controlul tau tot intarzie am F**ut in noroc reglajele la control si toate elea tot nimic la drift dezastru mai ales ca adversarul direct al Stiftului e Grid si la grid driftul e bestial. Am testat jocul cu tastatura si volan dar tot nimic. Gresala la NFS SHIFT a fost, ca au tot facut reclama ca mare simultor, dar au primit critica dura de la iubitori de simulatoare gen (Race, Gtr2,TocaRaceDriver3, LFS). Punct forte la Stift e grafica si BMW M3 e36

Need for Speed: World (2010)
Inca nu am incercat urmeaza daca vor fii severe free "sparte", dar nu am mari asteptari de la el.
gonzy_et is offline   Reply With Quote
Old 10-08-10, 12:46   #27
Racer21

Stage 5

Racer21's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]

Wohoo ... multa lume interesata p`aici, ma bucur, inseamna ca nu sunt singurul care intr-un fel prefera vechile NFs`uri in defavoarea celor noi

Concluzie: Eu zic ca sunt mai apreciate cele vechi (before Underground) + Most Wanted si Undergroun 1 & 2, pentru ca daca le-ai jucat tii minte multe lucruri frumoase din ele .

De exemplu din cele vechi toti care le-am jucat cred ca ne mai amintim ce misto era sa bagi viteza maxima cu un Ferrari sau Lambo prin munti, pe langa cascade, prin paduri in timp ce politia te urmarea, wonderfull

Din Underground, tuning, modificari, costumization, drifturi misto, ce misto era sa te "dai" cu japonezele si cateva europene prin oras .. Supra, Mitsubishi, cool

Din MW toti tinem minte Blacklishtii, pe Razor, BMW`ul M3 GTR, pe Mia, those sexy chicks , pe scurt toate chestiile din povestea superba a jocului, si toate urmaririle nebune de politie cu care pur si simplu faceai praf Rockport City, again wonderfull

Ei bine, din cele mai recente si zic eu cele mai naspa (Shift, Undercover, ProStreet, Carbon) , din astea ce ne amintim frumos ? Voi va amintiti ceva din ele, ceva misto ? NU !!! Pentru ca asta le lipseste ! Carbon ... o copie zic eu nereusita a superbului MW. ProStreet nici simulator nici arcade, nici curse 100 % legale nici ilegale, ce sa intelegi din ProStreet ? Next: Underground, naspa naspa naspa, plicitisitor, poveste naspa, n-avea "spirit" (la inceput n-as fi zis asta, dar acum am vazut cu adevarat ce naspa era) Shift sincer era frumos, nu se putea comapara cu Forza 3 dar era frumos ... un bun simulator, dar nu era un NFS adevarat. Si oricum, va amintiti ceva frumos din Shift, aaa poate numai cum faceai curse pe circuite inchise ce-i aia cursa pe circuit inchis in NFS ? o prostie. Deaia exista Forza, Grid si Gran Turismo

Sper ca n-am enervat fanii Carbon, ProStreet, "andarcavar" si Shift, dar nici vorba sa se poata compara cu old NFS + MW & Underground.
Racer21 is offline   Reply With Quote
Old 10-08-10, 14:22   #28
Dark Side
Colectionar Machete

Stage 5

Dark Side's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]

Si nu uitati de muzica !!!! Compari muzica superba (am tras toata muzica din joc) din HP2 cu bombele auditive din Shift sau Undercover ? Chiar si in MW erau cateva misto si in UNderground 1 & 2 cateva dar la astea noi.. praf si pulbere...
Dark Side is offline   Reply With Quote
Old 10-08-10, 18:39   #29
sergiulik90

Stage 5

sergiulik90's Avatar

Member of:
[Freehand Design Usergroup]
[Hyundai]

Singurul Need For Speed care mi s-a parut slab de tot a fost Undercover. SHIFT este un joc foarte misto, care se apropie de un simulator. Nici vorba sa fie jucat cu tastatura. Pot spune ca dupa o ora de testat masini de Tier 3 pe Alpental, am observat ca fiecare masina are comportamentul ei ceea ce este mare lucru.

In general simulatoarele nu au fost inghitite de mase, care doresc un control cu patru taste. Sunt putini care apreciaza SHIFT la adevarata sa valoare. Sincer, este singurul joc care a incercat o simulare a ceea ce simte soferul cand accelereaza, franeaza, acroseaza etc. prin miscarile capului si prin efecte gen blur si altele. Nu are precizia directiei si a dozajului comenzilor de acceleratie si frana precum Live For Speed, insa jocul asta are atmosfera specifica unei ture de circuit cu o masina de strada preparata. Zvacul dat de ambreiaj, scart-ul dintre viteze, balansul nebun al masinii, vibratiile la viteze ridicate si in curbe ... asta e SHIFT in opinia mea. Plus ca jocul asta ofera la ora actuala cele mai detaliate interioare.

Last edited by sergiulik90; 10-08-10 at 18:42.
sergiulik90 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -