PC Games Totul despre jocurile pe calculator |
09-11-07, 19:05
|
|
![](/images/ranks/5.gif) Stage 4
Member of: [Virtual Tuning 3D]
|
Re: Need for Speed: Pro Street
cool .....
|
|
|
09-11-07, 21:07
|
|
![](/images/ranks/6.gif) Stage 5
|
incetati cu faze de genu "am configuratia asta, nu-mi merge demo, de ce nu merge demo?!" sau "apare full pe nush ce site, hub, tracker".. all you get is an angry mod and disrespect from the people who report you.. asa ca STFU and don't post no more shit.. asteptati sa apara versiunea full, PE 13 NOIEMBRIE, nu mai devreme, si vedeti cum va merge..
go on.. make my day if you want to
|
|
|
10-11-07, 02:24
|
|
|
Fi rau adinx, fi rau, asa trebuie....
Ca sa spun si eu 2 cuvinte in legatura cu jocul. Ca n-am mai postat vreo critica pana acum. Demo-ul este ok, exact cum ma asteptam sa fie, intradevar suge ff multe resurse, si eu obisnuit cu 80fps-uri din LFS, am 5 fps in prost street, dar nu asta e problema. problema e ca desi bagi masina in stalp cu peste 260la ora (km/h) grilaju, farurile, si emblema raman intacte, bai sa fie, sunt facute dintr-un material absorbant sau cva, de genu, care le permite sa ramana intacte, incredibil, sunt tari astia de la bmw.
Controlul este ok, desi nu ma dau in vant dupa el. Totusi e un pas inainte fata de restul jocurilor, un inceput de rasarit sa zic asa. Dar sa speram ca voi putea juca jocul full cu carutza mea, daca nu... asta e.. there will always be LFS.
si parerea mea, e, baieti, lasati-o balta, si asteptati pana apare jocu ful, nu va mai dati drumu asa rpd, pe un *** de demo
|
|
|
10-11-07, 23:27
|
|
![](/images/ranks/5.gif) Stage 4
Member of: [Virtual Tuning 3D]
|
ceva interesant...
This trainer gives you unlimited Nitro in the Need for Speed ProStreet Demo. Launch the trainer then launch the demo. Press Alt+N at title screen to get unlimited nitro. Press Alt+V to get back to normal.
Note: You need at least one nitro to get unlimited nitros and you still have to wait the nitro to reload.
|
|
|
11-11-07, 00:23
|
|
|
Eu nu am nevoie de trainere sa scot recorduri ![Cool](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_cool.gif) Chiar dak nu le scot ![Arrow](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_arrow.gif) Vb neamtului "Übung Macht der Meister" adik si maestru exerseaza, nici el nu e perfect. Asa dece sa recurgem la prosti cum ar fi trainere-le. La un joc cu masini nu as putea folosi niciodata trainere sau cheaturi.... Hai mai zic la un GTA sau ceva, dar nfs ![icon_confused2](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_confused2.gif) ? Probabil pt unii care se plictisesc sau nu sunt in stare sa joace fara trainere e ceva normal. Macar sunt ajutati cei care nu sunt in stare sa joace nfs fara trainere cu postul de mai sus.
|
11-11-07, 09:07
|
|
![](/images/ranks/10.gif) ![](/images/ranks/6.gif) Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4TuningRO]
|
chiar suntem impotriva NOS-ului 'fara sfarsit'
|
|
|
11-11-07, 12:40
|
|
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [RENAULT]
|
11-11-07, 22:38
|
|
|
Filmele sunt foarte frumoase. Se vede cat a evoluat tehnologia, deoarece in unele secvente chiar nu sti dak sunt secvente din joc sau e filmat real.
|
|
|
12-11-07, 09:35
|
|
|
Quote:
Originally Posted by B3ST
Filmele sunt foarte frumoase. Se vede cat a evoluat tehnologia, deoarece in unele secvente chiar nu sti dak sunt secvente din joc sau e filmat real.
|
exact la asta ma gandeam si eu
|
|
|
12-11-07, 16:11
|
|
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [RENAULT]
|
Un program kre va ajuta sa jucati si cu celelalte masini si alte cateva curse...
|
|
|
12-11-07, 18:47
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Raz6633
Fi rau adinx, fi rau, asa trebuie....
Ca sa spun si eu 2 cuvinte in legatura cu jocul. Ca n-am mai postat vreo critica pana acum. Demo-ul este ok, exact cum ma asteptam sa fie, intradevar suge ff multe resurse, si eu obisnuit cu 80fps-uri din LFS, am 5 fps in prost street, dar nu asta e problema. problema e ca desi bagi masina in stalp cu peste 260la ora (km/h) grilaju, farurile, si emblema raman intacte, bai sa fie, sunt facute dintr-un material absorbant sau cva, de genu, care le permite sa ramana intacte, incredibil, sunt tari astia de la bmw.
Controlul este ok, desi nu ma dau in vant dupa el. Totusi e un pas inainte fata de restul jocurilor, un inceput de rasarit sa zic asa. Dar sa speram ca voi putea juca jocul full cu carutza mea, daca nu... asta e.. there will always be LFS.
si parerea mea, e, baieti, lasati-o balta, si asteptati pana apare jocu ful, nu va mai dati drumu asa rpd, pe un *** de demo
|
Damage-ul se seteaza de la optiuni.....Asa a fost si la mine prima oara
|
|
|
12-11-07, 19:46
|
|
|
Quote:
Originally Posted by 2fast4u_DK
Un program kre va ajuta sa jucati si cu celelalte masini si alte cateva curse...
|
era de asteptat sa apara asa ceva.. pacat ca nu imi merge demo
|
|
|
12-11-07, 20:26
|
|
|
E fain programul, mai ales k se poate juca si noaptea
(pacat k e doar o erroare ![Razz](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_razz.gif) )
|
|
|
12-11-07, 20:43
|
|
Member of: [Moderators] [SKODA] [FOTO] [Opel]
|
asteptam fullu' ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) azi ar trebui sa apara nu? si pe wii pe 30?
|
|
|
12-11-07, 20:58
|
|
![](/images/ranks/10.gif) ![](/images/ranks/6.gif) Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4TuningRO]
|
Quote:
Originally Posted by Opportunity
asteptam fullu' ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) azi ar trebui sa apara nu? si pe wii pe 30?
|
ma din ce scrie pe gamespot, pe 13 (maine) apare pe toate platformele..
EDIT: mai putin pe PSP, are are lansarea de abia in 2008
|
|
|
|
|