Eu inca nu am terminat de tras jocul dar lansez deja o provocare valabila pt. ce o fi in demo-ul asta. Asa ca sa vedem care e cel mai cel pana pe 15 cand apare jocul full dar si problemele cheaturi, trainere suspiciuni samd. Acum totul e mult mai simplu. Asa ca: pe cai (putere) si dati bice.
Eu m-am jucat pana m-a intrerupt cutremurul numai Outrun-uri(alergaturi prin orash), un singur drift si un singur circuit...Frumusel, dar nu inteleg o chestie...pe outrun-uri se dau puncte? Sau e doar frecush prin orash si atat?
ca grafica mi se pare mai prost decat NFSU 1 dar s-au mai rezolvat niste probleme din NFSU 1. Cand faci drift cu mai multi daca te loveste unul nu iti mai iau punctele, cel putin pe traseul din demo nu mai sunt prostiile alea de benzi albe pe care nu le-am prea vazut la driftingul din realitate, acum se face drifting pe drumuri publice unde poti alege cat trafic va fi prezent. Oricum ai mai multe optiuni decat aveai in NFSU 1
Din pacate cel putin in demo vad ca masina e tot indestructibila dar sper ca in versiunea full sa poti opta si pt damage.
Aia e senzatzia......de a ramane in urma ceva...****lalalla...Cei care nu au placi video performante...nu vad asa ceva...Au am un amarat de GF3 Titanium 200 128 DDR 256Bitzi ......1027 Full max si 512 DDR ....si mere tzava!!!!!ce sa zic....e tare...dar nu e decat un demmo..amarat........si inca ceva...de pe Linkmania l`am tras cu 150 k constant ieri dimineatza la ora 6.A.M(stiam ca apare)!!.....Nu e decat un demo si nu tre` comentat..deci luatzi`l ca atare!