Incearca te rog sa aberezi mai putin... si citeste ce am zis cu atentie...
Quote:
L-am vazut pe la unu sau doi pe dc++... asa ca daca aveti banda klumea riscati-va...
|
traducere:
n-am zis ca exista, ci doar ca am vazut in share la niste oameni pe dc++ niste imagini de cd ce purtau numele acestui joc in versiunea pc. De aceea am zis sa riste care are banda sa-l ia ca nu m-ar mira sa fie doar un fake, si sa vada daca e pe bune sau nu.
Quote:
versiunile hack-uite nu au asteptat lansarea oficiala.... ci erau pe piatza cu cateva saptamani inainte....
|
aici nu ma refeream doar la cazul NFS...
dar oricum, chiar si aici e posibil acest lucru,din simplul fapt ca in realizarea unui produs software (indiferent de natura lui) lansarea oficiala are loc la ceva timp dupa finalizarea versiunii definitive. Si asta din mai multe considerente dintre care: necesitatea unei pretestari si evaluari a aplicatiei inainte de lansarea la apa in versiunea finala; faptul ca este anuntata din timp o data de lansare, nu se va lucra pana in ultimul minut de dinaintea lansarii (se ia o marja de siguranta, plus durata realizarii cd-urilor/dvd-urilor pe care se va afla noul program)
deci, din momentul finalizarii pana la lansare e ceva timp in care isi pot face treaba crackerii... lansand versiunea piratata!!! asa se intampla cu mai toate programele...
ps: lasa te rog \"bre\"urile cand mi te adresezi... ca faptul ca ai si tu o placa din cutie colorata, luata si la \"suprapret\", nu te face superior...