cum sa nu? exista optiune de customizare a interiorului, plecand de la volan, scaune si pana la rollcages...
totusi nu inteleg cine, in viata reala, ar face drifturi cu zonda.. nu mi se pare o masina prea jucausa
Moama pare sa fie sooper tare....imi place sunetul kre il scot rotile knd scartaie si imi place k se simte suspensia knd ia curbele da park la primu filmuletz fumul dispare prea rpd
Moama pare sa fie sooper tare....imi place sunetul kre il scot rotile knd scartaie si imi place k se simte suspensia knd ia curbele da park la primu filmuletz fumul dispare prea rpd
pai normal...la proceosoru lui.....dar la un amd +2200 sa vezi ce greeeu dispare)
In sfarsit am reusit sa pun shi eu 2 masini in M.W. .. shi iata ce a iesit ! Sper sa va placa lada ... eu o conduc de fiecare data cand intru in joc .. imi place la nebunie ... !
P.S. : Am incercat sa pun shi dacia 1300 dar nu merge ... stie cineva cum o pot pune ... sau ma poate cineva ajuta ? Banuiesc ca ar fi o problema la adons ... dak are cineva o varianta care merge ... pm plz ! Ms anticipat !
ar trebui ca demou sa apara zilele astea
intrati pe www.computergames.ro .Acolo gasiti tot felu de lucruri pe care le puteti downloada demouri,patchuri shi poate in perioada asta o sa vedeti Pro Street acolo
varianta full: pe 11-12 va fi in magazine in statele unite pe 22-23 va fi in magazine in europa
varianta demo: lansata pentru XBox360 data necunoscuta pt PS, PC, etc..
baieti cica in Mall Vitan la Diverta ar fi aparut deja jocu.. acuma nu stiu sigur dar am sunat la aia si au zis ca lar avea... eu unu nu pot sa ies din casa din cauza unei operatii, daca are cineva drum pana acolo ca sa poata sa ne dea o informatie exacta ar fi superb
Last edited by seba; 29-10-07 at 14:15.
Reason: greseli de scris
baieti cica in Mall Vitan la Diverta ar fi aparut deja jocu.. acuma nu stiu sigur dar am sunat la aia si au zis ca lar avea... eu unu nu pot sa ies din casa din cauza unei operatii, daca are cineva drum pana acolo ca sa poata sa ne dea o informatie exacta ar fi superb
Vrajeala , adica de abia a aparut varianta demo pentru Xbox 360 ( DOAR PENTRU XBOX 360 ) si ei deja au jocul full la Diverta. =))
Si eu am terminat Pro Street-ul deja , recunosc...pe telefon.
doar ce am avut o mica discutie pe messenger cu un forumist din bucuresti.. zicea ca a vazut jocul full la un prieten al lui, si ca pana maine il are si el.. eu il cred la fel de mult cat cred si treaba cu NFSPS lansat in diverta
la fel ca oxidu am terminat NFSPS mobile version.. super jocu