Member of: [Moderators] [4Tuning International] [DAEWOO]
Re: MAK MOTORSPORT
Spre rusinea mea, abia acum am aflat ca s-a infiintat un club in Braila. Poate in viitorul apropriat o sa ma alatur si eu voua si, asa cum pot, sa va ajut la dezvolatarea lui. Toate cele bune si multa bafta!
salut . Ionut daca vrtei sa va fac un thrend pe forum la noi the WANTED cars ! unde sa poata sa va vada toti cei care intra pe forum si sa va cunoasca mai bine decat pana acum sa imi zici! daca mai ai nr ma suni sau cum vreti! sunt Beny baiatu cu care ai vb acum cateva zile si iti propunea o fil....!
ar fi perfect daca s-ar putea un thread ...fara sa il incarcam...cate un cuvant de la membrii si pentru anuntare de evenimente, merci mult, apreciez. Ai PM de la mine
ar fi perfect daca s-ar putea un thread ...fara sa il incarcam...cate un cuvant de la membrii si pentru anuntare de evenimente, merci mult, apreciez. Ai PM de la mine
gata sunteti prezenti si pe forumul nostru! mult succse ! si sa ne cunoastem cat mai curand!
@ _wanted_cars_ Multumesc petru thread-ul de la voi de pe forum,
te rog sa ne dai un link sau un nr de telefon pentru steaguri..ne-ar ajuta enorm. de transport nu e problema avem oameni care vin des de la bucuresti.
Merci inca odata. verifica inbox-ul la PM.
chiar nu pune nimeni nici un film cu vreo isprava sa vada lumea cu cine se incurca ,
ca de cand cu aparitiile astea in ziare si pe sticla se pun intrebari :da cine e inscris ?ce masini au?sunt aia cu daciile?
unele voci mai batranesti: da ,se strang toti nebunii .....
citate din popor