01-03-10, 22:10
|
|
Stage 5
|
Re: BRC - Bistrita Racing Club
Quote:
Originally Posted by Calin_UKU
Pb cu clubul sta in felul urmator, din cate se pare mai exista doar numele; am mai ramas numai 4-5 oameni care lucreaza la masini si vreau sa faca ceva in sportul asta.
gonzy_et cred ca cel mai bine ar fi sa dicuti cu red pt ca el ii cel mai in masura cred eu sa iti spuna cum stau lucrurile prin bistrita; eu nu mai stau asa mult prin bistrita.
|
Si intrunfel e fain ca nu e club din ala serios fiindca e mai lejera lumea si mai detreaba.
|
|
|
02-03-10, 14:22
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Racing Syndicate]
|
Intr-un club mai serios ai si avantaje si dezavantaje, in momentul cand vrei sa aderi unui club trebuie sa te gandesti ca ai cateva responsabilitati.
Eu de anul trecut am intrat in RacingSyndicate, ii cunosc pe baieti de 3 ani de zile si sunt extraordinari.
|
|
|
05-03-10, 19:30
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Racing Syndicate]
|
ieri am scos masina de la tinichigerie; este gata;
azi am echipat-o
Cateva poze cu bara de rigidizare
|
|
|
06-03-10, 11:20
|
|
Stage 5
Member of: [Nissan] [MERCEDES] [PARTICIPANT CURSE]
|
Ca sa intrii in club,in primul rand trebuie sa existe LEGAL(INMATRICULAT)Atata timp cat sant 3-4 care vor acest lucru si restuldoritorilor "nu este disponibil" sant forte aglomerati si cand vine vorba de costuri au treburi urgente de facut,inseamna ca seriozitatea lasa de dorit.
Vremea binefacerilor a trecut.
Momentan eu si Sorin bagam bani seriosi in doua S13,dar sant convins ca dupa ce se pun lucrurile la punc ne vom ocupa si de club.
Sesturilr nu au decat sa fie aglomerati in continuare
|
|
|
08-03-10, 09:32
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Tony626
Ca sa intrii in club,in primul rand trebuie sa existe LEGAL(INMATRICULAT)Atata timp cat sant 3-4 care vor acest lucru si restuldoritorilor "nu este disponibil" sant forte aglomerati si cand vine vorba de costuri au treburi urgente de facut,inseamna ca seriozitatea lasa de dorit.
Vremea binefacerilor a trecut.
Momentan eu si Sorin bagam bani seriosi in doua S13,dar sant convins ca dupa ce se pun lucrurile la punc ne vom ocupa si de club.
Sesturilr nu au decat sa fie aglomerati in continuare
|
Intradevar prietene cand e vorba de bani oameni se cam stramba in orice domeniu nu numai in legatura cu clubul e problema ca nu sunt bani la noi in tara.
Cu S13 cum stati as afla mai multe detalii despre ce faceti si masina (achizitie si modificari) mai ales ce vreu sa stiu in ce directie mergeti cu tuningul adica modificari motor, exterior, preparat pentru drift sau drag. Imi place foarte mult S13 si abea astept sa va vad mandru pe strazile din Bistrita.
P.S. daca puteti sa puneti niste poze cu masina si cum se lucra la ea ducumentar.
Last edited by gonzy_et; 08-03-10 at 09:36.
|
|
|
08-03-10, 10:11
|
|
Stage 5
|
Da intradevar candv e vorba de bani...,no offence,dar unii tocmai baga mai multe mii de E in masina,si nu "sant seriosi" si sant fara gram de responsabilitate ,dar asta este.
Legat de proiectul meu de S13,atata potsa spun ca momentan asteptam impreuna cu Sorin a treia masina (S13)din germania care va sosi pe vineri noaptea -sambata dimineata,iar dupa accea incepen dezmembrarea lui.eu iau motorul si Sorin caroseria,tragem o fuga la Romexpo unde sper sa ma inteleg cu Tarnafes si la toamna (SR 20DET),pana atunci la vara body kit,vopsit,intarit caroserie ,suspensie si DRIFT!!!!!!!!!
|
|
|
08-03-10, 10:38
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
cu ce mergeti la bucuresti? nu mai aveti vre-un loc ,doua libere?
cazare?cat,cum,unde? ca tare as fi interesat si eu sa vin...
|
|
|
08-03-10, 11:24
|
|
Stage 3
Member of: [Opel]
|
ce mai faceti forumistilor?
|
|
|
08-03-10, 12:02
|
|
Nissan Driver
Stage 5
Member of: [Nissan]
|
mergem cu golful meu dar din pacate sunt plin,
si mergem numai pe duminica fiidnca sambata astept sa imi vina masina
daca se mai strange de o masna te anunt sau daca mai vrea careva sa vina si are si masina sa posteze poate iese ceva
|
|
|
08-03-10, 17:15
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by 88RED
mergem cu golful meu dar din pacate sunt plin,
si mergem numai pe duminica fiidnca sambata astept sa imi vina masina
daca se mai strange de o masna te anunt sau daca mai vrea careva sa vina si are si masina sa posteze poate iese ceva
|
ehh asta e acuma,ms oricum si in caz ca mai apare ceva o sa mai urmaresc aici topicul poate poate.
Va urez de pe acuma distractie placuta pe acolo si bafta cu 'noul/noiile' voastre proiecte.
Sper sa rezolv si eu sapt asta de un e30
|
|
|
09-03-10, 14:18
|
|
Stage 5
|
Quote:
Da intradevar candv e vorba de bani...,no offence,dar unii tocmai baga mai multe mii de E in masina,si nu "sant seriosi" si sant fara gram de responsabilitate ,dar asta este.
Legat de proiectul meu de S13,atata potsa spun ca momentan asteptam impreuna cu Sorin a treia masina (S13)din germania care va sosi pe vineri noaptea -sambata dimineata,iar dupa accea incepen dezmembrarea lui.eu iau motorul si Sorin caroseria,tragem o fuga la Romexpo unde sper sa ma inteleg cu Tarnafes si la toamna (SR 20DET),pana atunci la vara body kit,vopsit,intarit caroserie ,suspensie si DRIFT!!!!!!!!!
|
Extraordinar ce aud mai ales cuvantul DRIFT fiindca un S13 in domeniul asta sa simte bine. Sa rezisti cu rabdarea si financiar. Eu iti doresc succes tie si la Sorin cu proiectul S13. O intrebare. Daca teai gandit la drift sa faci cu masina cum de nu BMW fiindca cu piese iesi mai bine se gasesc mai usor la noi in tara "sau si tu esti satul ca mine ca fiecare are BMW".
|
|
|
09-03-10, 16:04
|
|
Nissan Driver
Stage 5
Member of: [Nissan]
|
si eu am inceput un proiect de drift cu s12 si acuma vreau sa il termin cu s13, masinile japoneze sunt cele ai bune pt drift dupa parerea mea si cele mai echilibrate, cat despre bmw nu se merita sa te chinui findca niciodata nu o sa ajunga la performantele uneia japoneze in niste bani oki(adica sa ne permitem fara sponsori si dinialea)
|
|
|
09-03-10, 20:46
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by gonzy_et
Extraordinar ce aud mai ales cuvantul DRIFT fiindca un S13 in domeniul asta sa simte bine. Sa rezisti cu rabdarea si financiar. Eu iti doresc succes tie si la Sorin cu proiectul S13. O intrebare. Daca teai gandit la drift sa faci cu masina cum de nu BMW fiindca cu piese iesi mai bine se gasesc mai usor la noi in tara "sau si tu esti satul ca mine ca fiecare are BMW".
|
Si eu am aceeasi parere,BMW este limitat la un buget rezonabil,
sant altii care si cu buget si cu ursi de 8-10mii EU au trecut pe Japoneze
cum e HAI-u sau KNS.
Daca bagi in S13 8-10mii ai o masina de Drift de competitie la nivel avansat.
|
|
|
09-03-10, 20:51
|
|
Stage 5
|
Din pacate ,nu reusim sa gasim o masina (S13) in germania care sa fie cat de cat buna si la un pret acceptabil.Cu persoana cu care am discutat si de la care trebuia sa luam saptamana asta masina este plecat din germania si nu se intoarce numai peste 3-4 saptamani.
Momentan totul ramane in aer pana dupa 4tuning day.
|
|
|
11-03-10, 09:06
|
|
Stage 5
|
Quote:
Din pacate ,nu reusim sa gasim o masina (S13) in germania care sa fie cat de cat buna si la un pret acceptabil.Cu persoana cu care am discutat si de la care trebuia sa luam saptamana asta masina este plecat din germania si nu se intoarce numai peste 3-4 saptamani.
Momentan totul ramane in aer pana dupa 4tuning day.
|
Cum de aveti nevoie de inca o masina donator? Aveti probleme cu elea ce ati luat tu si Red sau pur si simplu stoc de piese. Stiu asta nu se intreaba dar cam in ce sume va invartiti cu masinile, de a va modifica, adica achizitia? modificari? Fiindca cat stiu eu de preturi la un 200sx sunt cam 1000 si 2500 E depinde de starea in care e masina. Scuze daca va enervez cu atatea intrebari sunt foarte entuziast mai ales cand aud ca 2 baieti din BN baga meserie in 2 S13 vam spus sunt designer si poate va pot ajuta la proiectarea exterioruloi ma refer la vopsit si ,vinyls,stripes etc... tot ce e legat de forme.
|
|
|
|
|