Member of: [Nissan] [MERCEDES] [PARTICIPANT CURSE]
Re: BRC - Bistrita Racing Club
Vreu sa multumesc pe aceasta cale celui care ma incurajat si sustinut si a fost cu mine la Galati dupa masina.
Multumes Sorin.
Vreau sa ma revansez fata de tine.
Ori unde si ori cand.
Cateva poze din curte
masina pt cine nu stie e un nissan 200sx din 90 motor de 1.8l turbo de 180 cp tractiune spate, manuala,
care momentan e in reconstructie pe partea de motor si mai tarziu pe partea de caroserie
Member of: [Nissan] [MERCEDES] [PARTICIPANT CURSE]
Multumesc pentru precizari,
aztazi am intrat in posesia certificatului fiscal si a copiei depa talon,
saptamana viitoare sper sa oa inmatriculam dupa care ?????????????
Salut baieti si felicitari pentru realizarea acestui club in Bistrita nici nu am crezut ca la noi poate exista asa ceva e de apreaciat. De se poate si eu mas atasa acestui club dar nu stiu cares criteriile, sau daca aveti nevoie de mine.
Ceva despre mine.
Sunt Designer de meserie (designer industrial nu design toale) vas putea ajuta la design de vinyluri sa decals pe masini sai logouri si postare proiecte personalizate etc...
Masina proaspat achizitionata Skoda octavia tour din 2001 alba dar din pacate 19tedi. Planuri am multe dar momentan achizitia a fost in prim plan si urmeaza o revopsire. Am fost si la evenimente anul trecut la Satu Mare drag racing si KOE drift cluj. Sunt un mare pasionat de drift si tot ce se invarte injurul sportului cu masini.
P.S. Red nu lucri cumva in capat la pietonal spre domus fiindca in vremuri frumoase tot acolo iti admiram masina.
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Racing Syndicate]
Pb cu clubul sta in felul urmator, din cate se pare mai exista doar numele; am mai ramas numai 4-5 oameni care lucreaza la masini si vreau sa faca ceva in sportul asta.
gonzy_et cred ca cel mai bine ar fi sa dicuti cu red pt ca el ii cel mai in masura cred eu sa iti spuna cum stau lucrurile prin bistrita; eu nu mai stau asa mult prin bistrita.
eu tot acolo lucrez dar pe iarna am pus masina deoparte acuma am un golf 3 tot cu red,sper sa o revezi dupa ce mai da caldura sau daca ma ajuta dumnezeu cu un 200sx s13, vom vedea
eu tot acolo lucrez dar pe iarna am pus masina deoparte acuma am un golf 3 tot cu red,sper sa o revezi dupa ce mai da caldura sau daca ma ajuta dumnezeu cu un 200sx s13, vom vedea
Te intreb fiindca si eu acolo sunt aproape pe Unirii la un birou de arh. am numaru 02 JLE pe scoda. Sper sa se incalzeasca si sati vad masina ca e tare silvia.