Dap, vad k se discuta multe lucruri care nu isi au rostul, pe cand la noi in club s-au schimbat niste lucruri. Doresc sa imi cer scuze ink odata lui Oprea pentru neintelegerea si pentru nepasarea anumitor persoane care nu s-au maturizat ink de tot (Grin),dar trebuie sa il intelegem, k am avut si noi 16 ani candva.
In al doilea rand as dorii sa anunt o schimbare ierarhica in club, Alex si Strutul nemaifacand parte din acest club la propria lor alegere, nu mai au nici o functie, si nu mai pot fi membrii al acestui club cel putin 6 luni.
Un club nu consta in ierarhie, dar exista si responsabilitati. Cei care am fost dispusi sa ne asumam aceste responsabilitati suntem:
1 Vera -Presedinta Clubului.
2 Minoru-Vicepresedinte
3 Grin-Jumatate de Major cu drept de lauda la toti prietenii lui cu scutere adica este purtatorul de cuvant clubului.
4.Oricare dintre membrii clubului are dreptul de a fi reprezentant la evenimente atata timp cat situatia o cere , dar nu inainte de a se consulta cu cel putin 2 dintre primii 3 mentionati.
Suntem Mici, suntem prieteni si oricine are aceasta pasiune ni se poate alatura. In orice grup de prieteni exista si incidente ca acesta cu stickerele, dar de aceea suntem prieteni, daca nu ne-am plictisii unul de altul.
Va multumim tuturor celor care au fost langa noi si care ne sustin cat ca asta inseamna o punga de seminte. Street Soul Rulles