sa va prezinta masina mea . un renault 5 campus cu motor de 1100, in acte masina are montat un motor de 1.8 16v . de 140 de cai ...care impreuna cu cutia de 1.7 turbo , a impiedicat cam orice masina de pana in 200 de cai ...
pt ca am citit aici ca aveti de gand sa va scoateti masinutele la o plimbarica...vedeti ca in parcul dintre Sala Polivalenta si Palatul Copiilor, cine sta in sector 4 stie de ce parc vb.....exista o pista amenajata pt masinute pe telecomanda....nu stiu dak e deschis noaptea....eu am vazut pe timpul zile si chiar e f tare....
pt ca am citit aici ca aveti de gand sa va scoateti masinutele la o plimbarica...vedeti ca in parcul dintre Sala Polivalenta si Palatul Copiilor, cine sta in sector 4 stie de ce parc vb.....exista o pista amenajata pt masinute pe telecomanda....nu stiu dak e deschis noaptea....eu am vazut pe timpul zile si chiar e f tare....
Stiu locul de care zici si este chiar frumos acolo...chiar am urmarit anul trecut un concurs de masinute acolo si a fost foarte tare...iti multumim