![]() |
City Shadows Crew
Salutare tuturor cluburilor mari si mici :D, vrem sa prezentam si noi clubul City Shadows Crew format din prieteni si pasionati de masinii si care speram sa ajungem si noi undeva sus defapt asa isi doresc mai toate cluburile mici si care sunt la inceput .
Sper sa fim primiti si noi in comunitatea cluburilor si sa ne auzim cu bine si va doresc bafta la tot ce v-ati propus Masinile care sunt momentan - Kidu -Tico / E30 3.5T -Neamtzu -E36 320 -Mihai - Audi 1.8 T -Marius -Renault 5 Alpina -Catalin - Logan 1.6 -VDS - Dacia 1310 -XUC - Dacia 1300 -Colonelu - MG 1.6 -Gaboru - Seat leon / E36 1.6 O sa revenim si cu poze de la intalniri Cu respect Neamtzu |
Re: City Shadows Crew
Clubul are o denumire mult prea asemanatoare cu unul din Timisoara, dar asta va priveste, sunt problemele voastre. As vrea sa pui cateva poze cu acel R5 daca se poate, mersi. :D
|
Quote:
|
Mult succes man ;), tie si clubului.
|
3 Attachment(s)
salut, sunt Ionut (XUC'u) si am o dacie 1300 din '80 alba cu mici modificari, scaune fata schimbate, trapa, suspensie sport :D (arcuri taiate amortizoare intarite), capota spate CN4 clean, geamuri fumurii, jante ELBA
|
3 Attachment(s)
Quote:
Sa prezint si eu masina Bmw e36 sedan 320 24v 150cp culoare verde , momentan este stoc dar se lucreaza la ea |
5 Attachment(s)
si cateva poze cu ranault 5 de la o intalnire scuze de claritatea pozelor
|
Quote:
|
Ne distram si noi RUP-ule :) ... daca nu am avut jucarii cand am fost mici ne construim acum cand suntem mari :))))
|
pai sa stii k ai dreptate ma kydule :)
hai cu prezentarea masinilor baieti :) |
salut vad aproape in fiecare zi kidu(e30)si arata foarte bine bafta in continuare
|
multumim pt aprecieri si pt urari si bafta si tie
|
sa tina vremea cu noi si poate o sa putem face o sedinta foto
|
vreau si io pozele care sau facut pana acum la masini.(as vrea sa fac un filmulet cu toate masinile din club daca sunteti si voi de acord.)
|
eu zic cel mai bine sa facem sedinta foto si dupaia sa faci filmuletul, acum nu prea sau facut poze cu masinile cu parasolarul pe ele, fiecare are poze cu masina lui, acum si parerea celorlalti
|
All times are GMT +2. The time now is 01:13. |
- Copyright 2025 4Tuning